Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Ανακοίνωση Επιδότησης από το Επιμελητήριο Κοζάνης της συμμετοχής των επιχειρήσεων – μελών του στην «32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτ. Μακεδονίας».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ανακοινώνει στις επιχειρήσεις – μέλη του ότι και εφέτος, για άλλη μια χρονιά,   θα επιδοτήσει  τη συμμετοχή τους στην «32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» που διοργανώνει σε συνεργασία με το «Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης»  και θα λάβει χώρα  από 21 ως 26 Σεπτεμβρίου 2016 στο κτίριο του Εκθεσιακού Κέντρου στο Δημοτικό Διαμέρισμα Κοίλων Κοζάνης.
Η επιδότηση, που ανέρχεται σε ποσοστό 30% στην τιμή ενοικίασης Εκθεσιακού χώρου,  στοχεύει στην οικονομική διευκόλυνση της συμμετοχής των τοπικών μας επιχειρήσεων στο μεγάλο ετήσιο εκθεσιακό γεγονός της περιοχής μας, την Έκθεση «θεσμό»,  που αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών -καταναλωτών και εμπορικών αντιπροσώπων- και διοργάνωση ενίσχυσης της εξωστρέφειας που μέχρι σήμερα, στη δύσκολη εποχή μας, κατορθώνει να επιδεικνύει αντοχή και με ευρηματικότητα και δημιουργικότητα να παρέχει αναπτυξιακές διεξόδους στην περιφερειακή επιχειρηματικότητα.
Το Επιμελητήριο Κοζάνης καλεί τα μέλη του να δηλώσουν  το συντομότερο συμμετοχή στην «32η Εμποροβιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας» για να εξασφαλίσουν τον κατάλληλο χώρο προβολής και προώθησης των προϊόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Εκθεσιακού Κέντρου τηλ. επικοινωνίας 24610 45977.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου