Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΕΡΤ Κοζάνης στην 32η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην 32η  Έμπορο-Βιοτεχνική και Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, η οποία εγκαινιάζεται την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, θα έχει η ΕΡΤ Κοζάνης.
Για τρεις ώρες, από τις 5 το απόγευμα μέχρι και τις 8 το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου 2016, η ΕΡΤ Κοζάνης θα μεταφέρει τον παλμό της Έκθεσης από τα Κοίλα Κοζάνης, με σειρά ρεπορτάζ και συνεντεύξεων από τους διοργανωτές και τους εκθέτες, στις συχνότητες των 100,2 Μhz και 100,6 Μhz στα FM, αλλά και στην ιστοσελίδα της: www.ert.gr/news/kozani

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 7 το απόγευμα, από τον πρόξενο της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταιβάν) Mr Sherman S. Kwo.
Η 32η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργεί στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Εκθεσιακού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα Κοζάνης έως και την ερχόμενη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016, με τη συμμετοχή 130 εκθετών και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, ενώ τιμώμενη χώρα στην έκθεση θα είναι η Ταϊβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου