Ο Καιρός: Ευάγγελος Βενιζέλος. "Η Ελλάδα δεν είναι πια χώρα δικαίου"

Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2016

Συμμετοχή του Επιμελητηρίου στην 24η Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016» (7-12/10/2016)

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι θα συμμετάσχει στην 24 Διεθνή Έκθεση «KAVALAEXPO 2016», που θα πραγματοποιηθεί από 7 έως 12 Οκτωβρίου 2016 στον Εκθεσιακό χώρο «Απόστολος Μαρδύρης» στη Νέα Καρβάλη
    Θα δοθεί η ευκαιρία στις συμμετέχουσες επιχειρήσεις να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους στο καταναλωτικό κοινό και τους επαγγελματίες της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων, καθώς η έκθεση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων έχοντας καθιερωθεί ως τόπος διερεύνησης επιχειρηματικών συνεργασιών και έχοντας καταξιωθεί ως το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός στην περιοχή.
Ακόμη, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλα ημερίδες για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την εφαρμογή καινοτομίας, την αντιμετώπιση της κρίσης, την προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών και τις ευκαιρίες προσαρμογής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στη νέα οικονομική κατάσταση.
Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693 έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016.   

Το Επιμελητήριο θα εκμισθώσει τον εκθεσιακό χώρο, όπου θα συμμετέχουν ενιαία οι επιχειρήσεις – μέλη του, με τα έξοδα μεταφοράς, μετάβασης και διαμονής, να επιβαρύνουν τους επιχειρηματίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου