Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Aπίστευτο σκηνικό παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Κοζάνης-Οδηγός πάρκαρε…ακριβώς μπροστά στο «Ερμιόνιον» και όταν η Τροχαία πήγε να του πάρει τις πινακίδες απείλησε τους αστυνομικούς – «Θα σας…ξηλώσω και θα σας στείλω στον Έβρο – Θα πάρω το όπλο και θα σας καθαρίσω»-Βίντεο και φωτογραφίες!

από το kozanimedia.gr
Ένα πραγματικά πρωτόγνωρο, για την Κοζάνη, σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα, παραμονή Πρωτοχρονιάς στο κέντρο της Κοζάνης.
Ένας νεαρός οδηγός πάρκαρε…ακριβώς μπροστά στο «Ερμιόνιον», αφήνοντας μέσα στο όχημα τη μητέρα του,προκειμένου να…αφήσει κάποια πράγματα στο «Le roi».
Περί τις 5.30 το απόγευμα φτάνει περιπολικό της Τροχαίας, με τους δυο ευγενέστατους άντρες της να του ζητούν άδεια και δίπλωμα και τον οδηγό να απαντά πως δεν τα είχε μαζί του.
Οι άντρες της τροχαίας, τότε, τον ενημέρωσαν πως θα προχωρήσουν σε αφαίρεση πινακίδων.
Στο άκουσμα της εν λόγω φράσης ο οδηγός εξανάστη και στάθηκε ακριβώς μπροστά στο ΙΧ του, λέγοντας πως «χρονιάρα μέρα έχω να πάω στη Θεσσαλονίκη…δε θα μου πάρετε εσείς τις πινακίδες…δε γίνεται», επιτιθέμενος λεκτικά στους δυο άντρες της Τροχαίας Κοζάνης.
Εκείνοι αμέσως ενημέρωσαν το Κέντρο, αλλά, παράλληλα, επιχείρησαν, με τη συνδρομή και της μητέρας του, για μια ακόμη φορά να ηρεμήσουν τον νεαρό, λέγοντάς του πως θα οδηγηθεί στο κρατητήριο.
Τότε ο εν λόγω άντρας μπήκε στο όχημα και επιχείρησε να φύγει, αλλά εμποδίστηκε από τον έναν αστυνομικό, με τον οδηγό βγαίνοντας από το όχημα να λέει «Θα σας…ξηλώσω και θα σας στείλω στον Έβρο..θα πάρω τον ταξίαρχο…Θα πάρω το όπλο και θα σας καθαρίσω»!!!
Σε λίγα λεπτά έφτασαν στο σημείο δυο ακόμη αστυνομικοί και τρεις άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» που συνελαβαν τον εν λόγω άντρα και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Κοζάνης μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων περαστικών…
Δείτε το βίντεο:.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η μακακία δεν έχει όρια, Μπασκίνες είστε και Μπασκίνες θα παραμείνετε,

Το Προφίλ μας