Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Εξορμήσεις Μυελού των Οστών σε Αμύνταιο και γύρω περιοχές *

Τη Δευτέρα 8 Αυγούστου, μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» βρέθηκαν στο Αμύνταιο και το Πεδινό, για να ενημερώσουν τους κατοίκους για τη δωρεά Μυελού των Οστών και να εγγράψουν νέα μέλη, σε συνεργασία με τον σύλλογο καρκινοπαθών Αμυνταίου και περιχώρων «Μαζί για τη ζωή», τη  νεολαία Πεδινού και την υποστήριξη του  Δήμου Αμυνταίου.
Παρά την κακοκαιρία, ο κόσμος δεν πτοήθηκε! Ήρθαν, ενημερώθηκαν και παρά την έντονη βροχόπτωση είχαμε 200 νέους δότες Μυελού των Οστών!
            Την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 10:00 θα βρισκόμαστε στις αρχαιολογικές ανασκαφές στους Άγιους Αναργύρους, ώστε να ενημερωθούν και οι εργαζόμενοι και να μπορέσουν να δώσουν δείγμα μέσω σάλιου για να ενταχθούν κι αυτοί στο μητρώο δοτών.
Όσοι κάτοικοι του Αμυνταίου και των γύρω περιοχών ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο καρκινοπαθών .
Υπενθυμίζουμε ότι δείγμα δίνουμε μόνο 1 φορά κι έπειτα είμαστε στο μητρώο δοτών για όποιον βρεθεί συμβατός, καθώς κι ότι η διαδικασία δωρεάς είναι πλέον ανώδυνη, μέσω φλέβας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον ΣΕΑ Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» Παύλου Χαρίση 23  -  Τ.Κ. 50100  ΚΟΖΑΝΗ Τηλ-Φαξ.:2461040575 & Κιν. : 6977337561
 e-mail: aimodoteskoza@yahoo.gr / www.seakozanis.gr  ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ΚΕΔΜΟΠ-Χάρισε Ζωή.
*Δεν είναι σκοπός μας να προκαλέσουμε οίκτο και συμπόνια αλλά το πραγματικό ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ, ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ, για τον συνάνθρωπο. Αυτές τις μέρες μόνο για την περιοχή μας είναι σε εξέλιξη αναζήτηση μοσχεύματος για τρεις ασθενείς, τρία νέα παιδιά, ΕΣΥ θα αδιαφορήσεις;
Σκέψου να είσαι εσύ, ο Τυχερός που μπορεί να κρατήσει ένα από αυτά τα παιδιά στη ΖΩΗ…
**Σήμερα 10/8/2016 Αιμοδοσία & λήψη δείγματος (και κάθε μέρα το πρωί) στο γραφείο από 15:30-20:00

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ- ΧΑΡΙΣΕ  ΖΩΗ
Με σεβασμό στους Ασθενείς και εκτίμηση στους Εθελοντές Αιμοδότες.
Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας