Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Να μιλάει λίγο. Και ακόμα λιγότερο για τον εαυτό του. Ο άνθρωπος-ορχήστρα, ο ανιματέρ, είναι απλώς ένας συμπαθητικός τύπος. Ο ανιματέρ που αναφέρεται στα κατορθώματά του δεν είναι καν συμπαθητικός.

Να μιλάει με το βλέμμα.
Δεν εννοούμε να καρφώνει χωρίς έλεος, αλλά να κοιτάει με νόημα, να δείχνει επιθυμία. Και να μιλάει με το βλέμμα για λογικό χρονικό διάστημα. Μετά, πρέπει να χρησιμοποιεί το στόμα του.

Να έχει δυνατή, καθαρή φωνή. Το νιαούρισμα κι ο ήχος-αεράκι είναι γυναικεία όπλα.

Να μπορεί να κάνει ένα αξιοπρεπές πέσιμο. «Γεια, με λένε Γιώργο, σε χαζεύω ώρα. Θέλω να βγούμε. Πάρε το τηλέφωνό μου». Δεν είναι εμπνευσμένο, αλλά δε θα προκαλέσει ειρωνείες και θα εξαναγκάσει το αντικείμενο του ενδιαφέροντος σε απάντηση. Μη χάνει και το χρόνο του.

Να διεκδικεί. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ξενέρωτο από κάποιον που περιμένει τον καρπό να πέσει από το δέντρο. Κούνα το κι εσύ λίγο.

Να κρατάει κρυφά χαρτιά εντυπωσιασμού. Αλλιώς είναι πάνω στην κουβέντα να προκύψει η ιστορία για το λιοντάρι που του επιτέθηκε στην Κένυα και αλλιώς να συστηθεί ως «Κώστας που κάποτε μου την έπεσε ένα πεινασμένο λιοντάρι στη σαβάνα».

Να μη μοστράρει τον πλούτο του, αλλά να τον χρησιμοποιεί για να κακομάθει μια γυναίκα. Αλλιώς είναι να την πάει για φαγητό στο Nobu και αλλιώς να της μοστράρει το ρολόι του μαζί με την ατάκα «δέκα χιλιάρικα μου πήγε, αλλά χαλάλι… και στα
τριάντα μέτρα να βουτήξω δεν παθαίνει τίποτα».

Να έχει φίλους. Ένας άντρας με φίλους δείχνει ότι έχει κάτι να πει που κάποιοι ακούνε και σέβονται.

Να μη σέρνεται παντού με την παλιοπαρέα. Ένας κολλητός είναι λιγότερο τρομακτικός από μια αγέλη Νεάντερταλ.

Να κάνει σέξι εκπλήξεις. Εκεί που είναι σε δημόσιο χώρο, να ψιθυρίσει στο αφτί της κάτι βρόμικο ή, εκεί που οδηγούν, να χωθεί σε ένα σκοτεινό σημείο και να της την πέσει ή, ενώ ξέρει ότι εκείνη είναι σε meeting, να της στείλει dirty sms. Προϋπόθεση: Να το έχει κάνει μαζί της. Αλλιώς, άνετα παρεμβαίνει η αστυνομία.

Να μεθάει ωραία. Ούτε να γέρνει σε ημιαγνώστους, λέγοντας «σ’αγαπάω, ρε, εσένα, να το θυμάσαι», ούτε να τσακώνεται σε στιλ «τι κοιτά, ρε;».

Να γίνεται λίγο πιο έξω καρδιά, λίγο πιο εκδηλωτικός από ό,τι συνήθως. Ένα ξαφνικό «πεθαίνω για την πάρτη σου» προκαλεί ρίγη. Και καλό σεξ μετά.

Να κάνει το σεξ ενδιαφέρον. Άλλοτε κουλ, άλλοτε έντονο, ανάλογα με τη διάθεση. Η μανιέρα είναι βαρετή –και έχει ως αποτέλεσμα τα βογγητά της Σάλι όταν γνώρισε το Χάρι: οσκαρική ερμηνεία ψεύτικου οργασμού.

Να φέρεται σε μια γυναίκα σαν προστάτης. Όχι σαν αρχηγός σε υπήκοο. Είναι αλλιώς να παίρνει πρωτοβουλίες και αλλιώς να μπαίνει παντού μπροστά γιατί θεωρεί τη συνοδό του ανίκανη.

Να έχει ένα «σκοτεινό μυστικό». Κάποια που τον πλήγωσε, κάποια μυστήρια οικογενειακή ιστορία. Ακόμα και αν είναι ψιλοάκυρο –π.χ. «μου κόστισε όταν έχασα τον προπάππου μου γιατί ήταν τρομερός τύπος, σαν τον Ζορμπά»–, ένας πληγωμένος άντρας που εξομολογείται την αδυναμία του είναι πάντα σέξι.

Να είναι groomed. Δεν υπάρχει τίποτα σέξι σε πατούσα σολόδερμα και νύχι γυπαετού. Ο άντρας πρέπει να μοσχοβολάει καθαριότητα, να φαίνεται περιποιημένα αρρενωπός. Η αποτρίχωση επιτρέπεται μόνο σε πλάτη-ώμους. Για τα υπόλοιπα το trimmer αρκεί.

Να έχει μια ενημέρωση σε θέματα στυλ. Να μην ντύνεται όπως στα ’90s που σπούδαζε στο Ντιρί, αλλά να μην είναι και σε παροξυσμό styling, ξεπατικώνοντας σελίδες περιοδικού.

Να έχει ένα νορμάλ σφιχτό σώμα. Οι άντρες έχετε από τη φύση σας μυς. Γυμνάστε τους τόσο, όσο να φανούν λίγο και να γραμμώσουν. Τα χέρια που δεν μπορούν να ακουμπήσουν στον κορμό από το φούσκωμα είναι το ίδιο αντιαισθητικά με ένα πλαδαρό σώμα που θυμίζει 60χρονη – και με περισσότερη τρίχα.

Να έχει διαβάσει πέντε πράγματα παραπάνω πέρα από αθλητικές εφημερίδες. Κανέναν Χέμινγουεϊ, κανέναν Μπουκόφσκι, κανέναν Τσάντλερ. Δε χρειάζεται να έχει εντρυφήσει στη Γιουρσενάρ ούτε να απαγγέλλει ποίηση. Το ίδιο ισχύει για μουσικήκαι σινεμά. Άμα ξέρει μόνο τους Iron Maiden και βλέπει ταινίες μόνο με τον Τζέισον Στέιθαμ, ας μείνει με τους κολλητούς του.

Να ξέρει λίγο από όλα. Ο κολληματίας της μπάλας είναι το ίδιο ξενερωτικός με τον κολληματία της πολιτικής, που είναι το ίδιο ξενερωτικός με τον κολληματία της μουσικής, που είναι το ίδιο ξενερωτικός με τον κολληματία της τεχνολογίας.

Να ασχολείται με ένα άθλημα, είτε παίζοντας είτε βλέποντας είτε και τα δύο. Οι μονόμπαντα καλλιτεχνικές φύσεις χάνουν κατά κράτος από κάποιον που ξέρει από μπάλες ή μηχανές ή σανίδες.

Να μην είναι εν γνώσει του σέξι. Οι πιο σέξι άντρες είναι οι απλοί αρσενικοί με αυτοπεποίθηση, χιούμορ και συγκρατημένη αυταρέσκεια.

pkool.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ευτελή θέματα επιλέγεις.Δεν ασχολείσαι άλλο με τα προβλήματα της περιοχής.Εχεις βαρεθεί και φαίνεται. Αλλες εποχές, κάθε μέρα, εκαιγες τον παλιό δήμαρχο.Τώρα ολα είναι καλά.
Μπράβο.

Ανώνυμος είπε...

να υπηρχε και περιπτωση να γυρισει να τον κοιταξει γυναικα....

Το Προφίλ μας