Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Άντε να χαθείτε μίζεροι

Oι επαγγελματίες μίζεροι μας ζητούν να μην πανηγυρίζουμε για τη χθεσινή απόφαση. Πρώτα από όλα, ποιος πανηγυρίζει; Και δεν πανηγυρίζουμε γιατί όσο υπάρχουν γύρω μας όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες, όλα μπορούν να πάνε στραβά.

Για όσους παρακολουθήσαμε λεπτό προς λεπτό τη χθεσινή βραδιά, η Ελλάδα από τις 2 μέχρι 4 τα μεσάνυχτα βρισκόταν μια ανάσα από την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία. Ελπίζω να καταλαβαίνουμε όλοι πια τι σημαίνει αυτό.


Σήμερα, η Ελλάδα βρίσκεται σε καλύτερη θέση από χθες; Ναι ή Όχι; Καταφέραμε να μειώσουμε το χρέος χωρίς στην πράξη να χρεοκοπήσουμε; Πήραμε αυτό που θέλαμε χωρίς να έχουμε πιάσει ούτε τους μισούς στόχους;

Τι ακριβώς περίμεναν; Η Ελλάδα που δεν μπορεί να τα βάλει ούτε με τους ιδιοκτήτες ταξί να φύγει χθες από τις Βρυξέλλες με καμια 500αρια δις στην τσέπη; Η Ελλάδα που δεν διαθέτει μισθολόγιο, κτηματολόγιο και φοροεισπρακτικό μηχανισμό θα μπορούσε να έχει κερδίσει περισσότερα χθες;

Τι ζητάμε τέλοσπαντων; Να σωθούμε επειδή είμαστε....γαμάτοι; Έτσι, αυτόματα; Δεν γίνεται να ζητάς να μην αλλάξει τίποτα αλλά και παράλληλα να βοηθήσουν ακόμα περισσότερο οι Ευρωπαίοι! Έλεος! Όχι άλλη λεβεντομαγκιά! Όχι άλλη μιζέρια!

Δεν θα σωθούμε αν δεν αλλάξουμε μυαλά, το μόνο σίγουρο....
parapolitiki.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΤΕ ΟΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά είναι φίλε τα καλύτερα επιχειρήματα....
Προδότες, ηλίθιοι, κ.ά. με ατράνταχτη λογική.
Χωρίς λογική όμως που πάμε;
Πρέπει να ξέρουμε: αυτά που κουρεύουμε τώρα θα τα βρούμε μπροστά μας και θα τα πληρώσουμε διπλά και τρίδιπλα. Έτσι έγινε παντού και πάντα.
Μαγκιά είναι να μην έχεις ανάγκη απο δανεικά, αλλά και τότε, αν δεν θέλεις δάνεια δηλαδή δεν πρέπει να ζηλεύεις το γείτονα που με δάνεια ζει πιο άνετα απο σένα!!!

Το Προφίλ μας