Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Βελβεντό: Δεν άφησαν τον αντιδήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού και τον πρόεδρο του Δ.Σ. να καταθέσουν στεφάνι!

Από το kozanimedia.gr
Ένταση δημιουργήθηκε το πρωί στο Βελβεντό, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου, όταν μέλη της ΜΚΟ, νεαροί στην πλειοψηφία τους, εμπόδισαν τον αντιδήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού Νίκο Λαζαριώτη και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χρήστο Ελευθερίου να καταθέσουν στεφάνια!
Το περιστατικό συνοδεύτηκε από επικρίσεις για την εκεί παρουσία τους, καθώς, όπως είχε αποκαλύψει το Kozanimedia, είχε αποσταλεί έγγραφο της Συντονιστικής Επιτροπής του Βελβαντού στη δημοτική αρχή, με το οποίο ζητούσε να μην παραστεί κανείς εκρόσωπός της! Mάλιστα, κατελήφθη η εξέδρα των επισήμων, ενώ δεν έγινε και….δεξίωση που είχε ετοιμαστεί…

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MPRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ, ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΜΚΟ Η ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤ΄ ΑΛΟΝΙ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΝΕΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΜΠΑΤΣΟΥΛΕΣ ΤΑ "ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΑ" ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΟΡΦΩΣΗ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ............

Ανώνυμος είπε...

Tsifliki tou papou tous einai to iroo gi' afto. Dimarxe dose telos mia gia panta me tous makakes. Steiltous ston eisaggelea na telionoume.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ
ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

velvento einai o kosmos tou,den anagnorizoume kanenan allo gia na mas kanei koumanto me 2 psifous.
krima kai gia ton xristo pou efage psomi apo tous velventinous.parola afta ton agapame

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΗΘΕΛΑΝ?ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

αυτος ειναι ο "φιλοξενος" βελβεντινος κοσμος?
σε αλλες εποχες τον καθε "τυχοντα" εκλεγμενο τον γλειφατε απο πανω μεχρι κατω,τωρα ανθρωπους αξιολογους και επιτυχημενους τους φερεστε ετσι απο κομπλεξ καθαρο και μικροπρεπεια!
φτανει πια μην υπερβενεται τα ορια και μην εκλαμβανετε την ανωτεροτητα ως αδυναμια
μαθετε επιτελους να ξεχωριζετε το υφος απο το ηθος!

Ανώνυμος είπε...

Βελβεντινοι μηπως ετοιμαζεστε να κανετε και συνορα;Να ξερουμε να βγαλουμε διαβατηρια!
Σαν δεν ντρεπεστε.....

Ανώνυμος είπε...

Ο Δάσκαλος δεν έφαγε μόνο ψωμί τρώει ακόμη και τώρα και θα τρώει και στο μέλλον όχι όμως γιατί του το χαρίζουν αλλά γιατί το αξίζει.Αλλά 6.08 τον έχεις για βλάκα τον Δάσκαλο;Γιατί να πάει στο Βελβεντό χωρίς να υπάρχει λόγος;Μαλάκας είναι και πάει αφού ξέρει ότι είναι ελεύθερος επαγγελματίας;Αρα κάτι έχει στο μυαλό του. Χτυπάει γροθιά κάθετα στο μαχαίρι και δεν μασάει.Αυτοί που δεν τον ξέρουν που να τον καταλάβουν.Δάσκαλε γερά μην μασάς να λες πάντα την αλήθεια όσο πικρή και είναι για κάποιους.

Ανώνυμος είπε...

Ειλικρινα ντρεπομαι που ειμαι βελβεντινια! Αναρωτιεμαι ποσο πιο κατω θα πεσει ακομα το Βελβεντο! Οι σημερινοι ψευτομαγκες πρεπει να κρυφτουν κι οχι να πανυγηριζουν.Αραγε θα το καταλαβουν ποτε αυτο?
ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!
Οφειλουμε και μια συγγνωμη στους εκπροσωπους του Δημου, τουλαχιστον εμεις οι υπολοιποι που ειμαστε πιο ρεαλιστες κι οχι προδοτες οπως μας αποκαλουν καποιοι συντοπιτες μας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΟΙ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΥΠΟΛΗΨΗ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω ποιοι πρέπει να χαίρονται με τα όσα συμβαίνουν στο Βελβεντό.
Πάντως εγώ ως Σερβιώτης λυπάμαι για τα όσα συμβαίνουν.
Λυπάμαι που βλέπω τους γείτονές μας και συνδημότες μας να φέρονται με αυτόν τον τρόπο.
Πιστεύω ότι είναι έξω από κάθε λογική ανθρώπινης συμπεριφοράς που μπορεί να συμβάλει στην πρόοδο και την ευημερία αυτού του τόπου.
Είμαι σίγουρος όμως ότι εσείς, εμείς και όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά για αυτήν την περιοχή.
Σας ευχαριστώ
Τάσος Σαββίδης

Ανώνυμος είπε...

giati den xtizete ena teixos gyro gyro na telionoume me tous makakes?

Ανώνυμος είπε...

ακόμα κι οι οπαδοί του καντάφι, θα ζήλευαν τέτοιο πάθος για τον εκθρονισμένο και οικονομικά ζημιωμένο αρχηγό τους

Ανώνυμος είπε...

ΟΙΝΕΟΛΑΙΟΙ ΘΥΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΜΟΥΡΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΕΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗ

Ανώνυμος είπε...

VALTE MYALO PALHKARIA,VALTE MYALO GIATI TO KANATE TO XWRIO MPOY...LO.KAPOTE OLOI AKOYGANE VELVENTO KAI TO EIXANE GIA PROTYPO OMORFIAS DIASKEDASHS KAI FILOKSENIAS KAI TWRA AKOYNE VELVENTO KAI ALLAZOYNE DROMO.PARTE TO ALIWS GIATI DEN PATE KA8OLOY MA KA8OLOY KALA...

Ανώνυμος είπε...

Προς 8:44μ.μ.
Μπράβο Μαρία,έτσι Μαρία,πες και άλλα Μαρία και που ξέρεις μπορεί να σου ανανεωθεί η σύμβαση με τον δήμο(αφού δεν μας κάθησε η περιφέρεια και μια στον δήμο καλή είναι, έτσι δεν είναι Μαρία?).
Κωνσταντόπουλε μια συμβουλη θα σου δώσω, πρόσεχε την γιατί ως γνωστών "ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα" και ο συγκεκριμένος είναιμάνα στις κολοτούμπες............

Βελβενός Ν.Δ. είπε...

Ακούνε Βελβεντό και έρχονται επικέπτες. κάθε μέρα λεωφορεία από ξενους κάθε μέρα.
Ακούνε Σέρβια και την κάνουν με ελαφρα πηδηματάκια.
Στην εκδήλωση για το Ειρηνοδικείο ήταν ολοι ολοι 20 ανθρωποι. Κοτζαμ πρόεδρος της Βουλής ήταν στα εγκαίνια και τον τίμησαν 20 ανθρωποι. Τι λες και συ Κωνσταντόπουλε; Δεν είναι έτσι;
Κάνατε αγώνες αιωροπτερισμού και ήρθαν πανελλαδικά μόνο 100 άνθρωποι.
Βρε άιντε απο κει που θα μιλήσετε εσείς για την φιλοξενία του Βελβεντού.
Όσο για κυρία που ντρέπεσαι που είσαι βελβεντινιά έπρεπε πρωτα να ντρέπεσαι κυρία μου για τα αυθάιρετα που έκτισες μέσα στο Βελβεντό για τις δεύτερες κατοικίες και τα γκαράζια χωρίς καμιά άδεια για τα αυθαίρετα τιμολόγια με 2000 κυβικά τσιμέντο για ένα ντουβαράκι και για το ρόλο σου στο νεοδημκρατικό γραφείο νεολαίας και επιχειρηματικότητας που παίρνεις 1000+ ευρο το μηνα από τη Ν.Δ.και μέχρι σήμερα από το ΠΑΣΟΚ εδώ και μερικά χρόνια και το έκρυβες από όλους για να μη σε πάρουν τη θέση άλλοι που είχαν ανάγκη. Ντροπή είναι να γίνεσαι εσύ ο Ιούδας ο Ισκαριώτης όλου του Βελβεντού κοροιδεύοντας τον κόσμο και κυρίως τα παιδιά και τους φιλους σου που είστε στο ίδιο κομμα.. Αυτά προς το παρόν και θα τα ξαναπούμε.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά πρέπει να πιστέψουμε τον ΠΡΩΗΝ 4:26
ΤΙ ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ;
ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΡΦΩΝΑΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΤΕΛΗ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ "ΟΛΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ"
ΚΑΤΙ ΓΙΑ 300.000€ ΕΧΕΙΣ ΑΝ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ;

Ανώνυμος είπε...

re paidia poso irthe telika to mats?

Ανώνυμος είπε...

ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΟΙ. ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ 2-3 ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ(ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ). ΡΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ Η ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙΤΑΙ ΜΑΓΚΕΣ. ΑΛΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΓΚΙΑ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

ολα για την κουταλα η μκο. ας ειχε βγει βελβενος δημαρχος και σας ελεγα για αγωνες και κουραφεξαλα.

Ανώνυμος είπε...

Παντως αυτο με την "αλυσίδα" που δημιουργήθηκε για να μη φτάσουν οι δυο στο ηρώο χρήζει συζητησης. Κακώς φτασαμε ως εδω.

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Τι θες να συζητησουμε φίλε Π.Π.;

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα έχει η όλη ιστορία.Δηλαδή το Βελβεντό έχει μόνο δικαιώματα και καμία υποχρέωση.Δηλαδή ο Δήμαρχος πρέπει να φροντίζει για : παιδικούς σταθμούς,δημοτικά,γυμνάσια,λύκεια,ΚΠΕ και όλα αυτά να μην έχουν καμία υποχρέωση απέναντι στον Δήμαρχο.Δεν καταλαβαίνω πως το πνευματικό πρέπει να έχει τρεις υπαλλήλους το αθλητικό άλλους τρεις και αν χρειασθεί να κάνει εκδήλωση ο Δήμος είτε στο ένα είτε στο άλλο να βρεί την πόρτα τους κλειστή.Δεν καταλαβαίνω πως ο ΜΟΒ ζητάει από τον Δήμαρχο την ίδια ώρα που τον βρίζει συνεχώς μέσα από τις σελίδες του.Πως μπορεί το ΚΑΠΗ ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ η ΔΗΜΗΤΡΑ ο ΣΕΠΟΠ το ΤΟΕΒ να ζητάνε και να βρίσκονται κάθε στιγμή απέναντι σε κάθε εκδήλωση του Δήμου.Μάλλον πολύ ανέχτηκαν το δίπορτο του Βελβεντού και κάποια στιγμή θα σκάσει το κανόνι.Στο βάθος βλέπω εισαγγελέα για όλα τα ευτράπελα του Βελβεντού.Η πουστιά και η πουτανιά πάει σύννεφο στο Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

1:45 και 4.26 ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.Ειμαι η 8.44 και γελασα πολυ διαβαζοντας τα σχολια σας.Ενα ειναι σιγουρο ομως οτι απο λασπη πατε πολυ καλα ολοι εκει στη ΜΚΟ.Πολυκατοικιες χτιζετε με τ ο σ η λασπη!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο ποδόσφαιρο τι έγινε ρε παιδιά ...
Ξέρει κάποιος να μας ενημερώσει;

ai-vreS είπε...

2-1 υπέρ Βελβεντού.

Ανώνυμος είπε...

kai afou de skotothike kanenas prepei na poume oti ola pigan kala.....

ενας βελβεντινος είπε...

προς Π.Π.
το παραδοξο ειναι να διοργανωνεις φιεστες σε χωρο που οι υπαλληλοι συνειδητα παραμενουν απληρωτοι εδω και 10 μηνες.η αλυσιδα δημιουργηθηκε απο νεους του βελβεντου.πολλοι απ'αυτους ειναι απογοητευμενοι πρωην μαθητες του προεδρου.απογοητευμενοι απο την αυτοδιοικητικη του συμπεριφορα του και οχι την επαγγελματικη του δραστηριοτητα

Ανώνυμος είπε...

οι σαρανταριδες δεν ειναι μαθητες του προεδρου ουτε ειναι οι νεοι του βελβεντου

Ανώνυμος είπε...

@7.13
οι εικοσιπενταρηδες ομως ειναι...

Ανώνυμος είπε...

Π.Π
Συμφωνω μαζι σου οτι το θεμα χρηζει συζητησης.
Οχι ομως,μονο συζητησης.Η πραξη αυτη πρεπει να καταδικαστει απο ολους,πολιτικους,μμε,πολιτες.
Ειναι και αυτη μια "προτυπη" πανελλαδικα συμπεριφορα.Οι νομοι και το συνταγμα μας δινουν δικαιωματα μονο μεσω των εκλογων να αποφασιζουμε.Οι "δημοκρατικες" κατα τα αλλα επιστολες μονο δημοκρατικες δεν ειναι.
Δυστυχως πρωτοι απο ολους με αυτες τις τακτικες οι Βελβεντινοι "ταλαιπορουνται" και το Βελβεντο παλλινδρομει.Η κοινωνια αυτη ποτε δεν διχαστηκε τοσο πολυ,ζει την απολυτη ΞΕΦΤΙΛΑ.
Αμεσως μετα ερχονται οι υπολοιποι κατοικοι του δημου,που αντι να διακατεχονται απο πνευμα συμπνοιας,βαλλονται και αυτοι με ολα αυτα.
Ειλικρινα λυπαμαι πολυ!
Α.Χ.

ενας βελβεντινος είπε...

σε καποια πραγματα συμφωνουμε.ειναι ξεφτιλα να υπαρχει "αντιδημαρχος" στο βελβεντο με 0 ψηφους απ'αυτο.και να θελει να εκπροσωπει την κοινωνια αυτη.να εκπροσωπησει ποιον?τον κανεναν?κανεις δεν τον επελεξε στις εκλογες.ειναι ξεφτιλα να θεωρειται το "τοπικο" των 50 ψηφων ως οργανο εκπροσωπισης 4000 ανθρωπων(3200 ενηλικων ψηφοφορων περιπου).περυσι το νοεμβριο συνειδητα 3000 ενηλικες βελβεντινοι αποφασισαν να μην αναγνωρισουν την κοροϊδια-αδικια του καλλικρατη.συνειδητα δεν επελεξαν εκπροσωπους.συνειδητα δεν αναγνωριζουν-θελουν εκπροσωπους.προς τι καποιοι να υποκρινονται πως ειναι?οι επιλογες ειναι σαφεις.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΟΙΜΑΣΑΙ;AΠΟ ΤΙΣ 3:30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...ΑΧ ΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΧ ΜΑΝΩΛΑΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

1.56 μην εισαι τοσο απολυτος με τα νουμερα των εκλογων.Αν γινοταν οι εκλογες ηλεκτρονικα θα εβλεπες το πραγματικο ποσοστο αυτων που ψηφισαν γιατι η τρομοκρατια εξω απο τα εκλογικα κεντρα την ημερα των εκλογων ηταν ανεπαναληπτη οπως φυσικα ξερεις γιατι συμμετειχες κι εσυ σ αυτο το πανυγηρι.......

Ανώνυμος είπε...

Kane mia protash file twn 9.35 ston kolhto sou Pari'm na epitrepsei thn hlektronikh psifoforia, wste sto mellon na doume. Pros to paron 3.000 den psifisan synhdeita, opos eipe o 1.56

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΒΕΛΒΕΝΤΟ


απο Δήμαρχος κλητήρας είπε...

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται οργάνωση... μια συγκέντρωση - συζήτηση χρειάζεται να γίνει με κάποιους ομιλητές εξιδικευμένους νομικούς, αυτοδιοικητικούς, εκπροσώπους κομάτων, τέως υπουργούς, γνώστες, που θα μας βοηθήσουν να καταλήξουμε αν μας συμφερει να συνεχιστεί ο αγώνας για ανεξάρτητο δήμο, και με ποιους τρόπους, ποιές θα είναι οι πρωτοβουλίες και κινήσεις μας...

Να δοθεί ενα τέλος σ'αυτό το καραγκιοζιλίκι και στη διαπόμπευση της κοινωνίας μας... χρέος εχουν ολοι οσοι εχουν διατελέσει κατα καιρούς αιρετοί... και φυσικά μεγάλη ευθύνη φέρουν οσοι υπηρέτησαν ως δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, πρόεδροι δημοτικών συμβουλίων και που σήμερα σιωπούν.

Σιωπούν και αφήνουν απροστάτευτο τον τόπο μας την ιστορία και το μέλλον του, ερμαια στις φιλοδοξίες ενος κομπλεξικού και ενος παράξενου, δύο ακρως επικίνδυνων ατόμων, για τον τόπο μας...

Κύριοι εχετε τεράστια ευθύνη γι αυτό που επιτρέπετε να γίνεται σχεδόν ενα χρόνο τώρα στο Βελβεντό μας... ισως μεγαλύτερη κι απο τους δύο που προανέφερα, αφού αυτοί σε λίγο καιρό θα εχουν το ακαταλόγιστο, ατράνταχτη απόδειξη για τους ισχυρισμους μου: αν δεν το προσέξατε εχουν ηδη φροντίσει και για τη νοσοκόμα τους...

Εμπρός λοιπόν, κάντε κάτι ουσιαστικό για τον τόπο σας, οργανώστε μια συζήτηση... ως αρχή!!! τρόποι υπάρχουν πολλοί, αναθέστετο σε ενα γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων με μια μικρή αμοιβή... μαζέψτε λεφτά απο ολους εμάς και κάντε το... μην κάθεστε! κάντε κάτι επιτέλους!

AKOMA ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ 2011 ΕΧΟΥΜΕ ΟΧΙ 1967...

Ανώνυμος είπε...

συνεχιζετε να εχετε ως επιχειρηματα την κατασταση που υπηρχε στο Βελβεντο εναμιση χρονο πριν(η οποια φυσικα δεν ειναι οπως την παρουσιαζετε),και δεν βλεπετε τις εξελιξεις στο ελλαδικο γιγνεσθε!
ολοι εχουμε αναγκη απο ολους,αυτη η απομονωση και ο χουλιγκανισμος πρεπει να σταματησουν επιτελους
πρεπει οπωσδηποτε να συνεχισουμε να αποτελουμε κρικο σε αυτη την αλυσιδα,αλλιως ενα χρονο μετα ..............

Ανώνυμος είπε...

επί της ουσίας: τα χάλια του Καλλικράτη πανελλαδικά τα βιώνουν οι πολίτες. Και μάλιστα σε κάποιους Δήμους, προβληματίζονται αν θα πρέπει να αιτηθούν διάσπασή τους (ήδη το ζήτησε από το Υπουργείο, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λέσβου, να σπάσει σε τρεις). Και ενοχλείστε που οι Βελβεντινοί ζητούν να ξαναγίνει ο Δήμος τους, με το αιτιολογικό ότι χωριστά θα είναι καλύτερα για τους πολίτες τους; Ποιός, αλήθεια μπορεί να τους αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα (της διεκδίκησης); Και πότε επιτέλους θα αρχίσει να ακούγονται οι τοπικές κοινωνίες;

Ανώνυμος είπε...

NA FIGETE RE BELBENOI TI SAS THELOUME STO DIMO? OLO PROBLIMATA EISTE.

Ανώνυμος είπε...

11.39
poios alitheia sas aferei to dikaioma tis diekdikisis?
o dimarhos,o antidimarhos,o proedros tou d.s. h mipos oi upoloipoi sindimotes sas?
me to na min afisete ton eleftheriou kai ton lazarioti na katathesoun stefani tha petixete ton stoxo sas h polonete tis koinonies mas?
giati mou fenete oti auti h energia htan kathara proin kompexismou kai mono?

Ανώνυμος είπε...

SHEMERA EXEI DHMOTIKO SYMVOYLIO.EIMAI PERIERGOS NA DW TI 8A PEI O KWNSTANTOPOYLOS.E AN TOYS KSANAXAIDEPSEI TA AYTIA TOTE EINAI AKSIOS THS MOIRAS TOY...

Ανώνυμος είπε...

ASTOUS 11.57. KOMPLEXIKOI OI BELBENOI? APOKLEIETE. AUTOI EINAI NOIKOKIRIDES.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ Ο 28/10 7.19 και απαντω στον βελβενο Ν.Δ.
ευτυχως με επιβεβαιωσες για αλλη μια φορα για το ποσο κομπλεξικος εισαι και για το γλειψιμο προς τους αιρετους μεχρι χθες

Ανώνυμος είπε...

12.02
ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΘΕΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?
ΕΜ ΔΙΚΑΙΟΣ,ΕΜ ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ,ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΟΥ ΤΡΩΕΙ,ΑΛΛΟΥ ΠΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ......
ΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε τι σας νοιάζει τι κάνουν οι Βελβεντινοι?
Ας πάνε να κουρευτούνε!
Δεν κοιτάτε λίγο τα χάλια του Κωνσταντοπουλου και της παρέας του...?
Το απόλυτο τίποτα με τη διαιολογία οτι δεν υπάρχουν λεφτά... Αυτοί όμως συνεχίζουν να πληρωνονται. Χρωστάν όλο τον κόσμο, προβλήματα πάρα πολλα και σεις κάθεστε και ασχολείστε με τα στεφάνια του Λαζαριώτη....
Αχ καήμενα Σέρβια... Λες και δεν έχουμε δικά μας προβλήματα. Τα έχουμε λύσει ολα.

Ανώνυμος είπε...

Po po dropi na eisai Velvedini, na sou tragoudoun kai sou ...................MKO

Το Προφίλ μας