Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ: Για το κούρεμα

Οι ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές στην ευρωπαϊκή λυκοσυμμαχία (Ε.Ε) μαζί με την ελληνική κυβέρνηση και τους ντόπιους καπιταλιστές εν μέσω οξύτατων ανταγωνισμών για το ποιος θα χάσει τα λιγότερα αποφάσισαν το κούρεμα του ελληνικού χρέους κατά 50% μαζί με νέα μέτρα στήριξης των τραπεζών και των άλλων τμημάτων του κεφαλαίου.

Η αναγκαία για τους κεφαλαιοκράτες αυτή καταστροφή κεφαλαίων ,η ελεγχόμενη χρεοκοπία της χώρας φέρνει νέα ακόμα ποιο επώδυνα μέτρα για τα ήδη χρεοκοπημένα ελληνικά νοικοκυριά για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα.
Μια νέα παρατεταμένη περίοδο λιτότητας και νέες επιθέσεις στους μισθούς και στα μεροκάματα, ένα νέο ακόμα ποιο βάρβαρο νομοσχέδιο για τις συντάξεις και νέες άγριες περικοπές στην υγεία την πρόνοια την παιδεία νέες χιλιάδες απολύσεις και μεγαλύτερη ανεργία θα είναι το αποτέλεσμα των νέων αποφάσεων των ηγετών της ιμπεριαλιστικής λυκοσυμμαχίας.
Η αισχρή προπαγάνδα της κυβέρνησης, των κεφαλαιοκρατών, και συνολικά των αστικών κομμάτων ότι έτσι σώζεται η πατρίδα δεν πρέπει να ξεγελάσει κανέναν και καμιά.
Σώζουν όσο μπορούν τα κέρδη τους, προετοιμάζουν το έδαφος για να βγάζουν κέρδη τις επόμενες 10ετίες. Χρησιμοποιούν κάθε μέσο από την ωμή κρατική και παρακρατική βία έως την δημιουργία νέων πολιτικών κομμάτων για να διατηρήσουν την εξουσία τους και την άγρια εκμετάλλευση του λαού.
Τους απαντάμε:
ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ
ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΜΕ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Μέσω των σωματείων μας, των επιτροπών αγώνα, των λαϊκών επιτροπών στο εργοστάσιο στον κάθε τόπο δουλειάς στην γειτονιά οργανωμένα και συλλογικά αρνούμαστε να πληρώσουμε τους κεφαλικούς φόρους, τα χαράτσια, να δεχτούμε μειώσεις μισθών, αλλαγές στις εργασιακές μας σχέσεις .
Συζητάμε τα συμπεράσματα των τελευταίων αγώνων και της 48ωρης απεργίας και  ακόμα ποιο αποφασισμένοι και συσπειρωμένοι στο ΠΑΜΕ ετοιμαζόμαστε για ακόμα ποιο οξυμμένη (απεργιακή και άλλη )αντιπαράθεση το αμέσως επόμενο διάστημα.

Η Εκτελεστική Γραμματεία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας