Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ: Κάτω τα χέρια από τα ταμεία

Σε χορωδία κυβερνητικά στελέχη, “μάνατζερ” των ταμείων και μεγαλοδημιοσιογράφοι προσπαθούν να ξεγελάσουν το λαό ότι το κούρεμα που ετοιμάζεται δε θα επηρεάσει τα ταμεία.

Καμία εμπιστοσύνη! Όλες οι κυβερνήσεις και οι διορισμένοι διοικητές μέχρι σήμερα χρησιμοποίησαν τα λεφτά των ασφαλιστικών ταμείων για να χρηματοδοτούν τους επιχειρηματίες άτοκα, να παίζουν στο χρηματιστήριο, να στηρίζουν τις τράπεζες αγοράζοντας ομόλογα στο όνομα της "ανάπτυξης".
Ήδη τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν χάσει πολλά δισεκατομμύρια από το προηγούμενο κούρεμα και θα φορτωθούν και τη νέα ζημιά στο όνομα της “σωτηρίας της πατρίδας”.
Θα εκβιάσουν πάλι τους εργαζόμενους ότι "αν δε μπούμε στην νέα αγορά θα χάσουμε περισσότερα", και με “λύπη” θα ανακοινώσουν ότι "λόγω του κουρέματος δεν υπάρχουν λεφτά και πρέπει να μειωθούν και άλλο οι συντάξεις".
Δίνουν τα πάντα για να σωθεί το κεφάλαιο. Το κούρεμα που ετοιμάζεται, οι ανταγωνισμοί για το ποιος καπιταλιστής θα χάσει λιγότερα, δείχνουν ότι ο καπιταλισμός δεν παίρνει από μερεμέτια, γίνεται ολοένα πιο αντιδραστικός επιτίθεται στον εργαζόμενο λαό με λύσσα. Οι αντιθέσεις και τα παζάρια στην ΕΕ και παγκόσμια καμία σχέση δεν έχουν με τα συμφέροντα του εργαζόμενου λαού.
Οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν καμία θυσία για να σωθούν αυτοί που τους εκμεταλλεύονται. Στα ασφαλιστικά ταμεία συγκεντρώνεται ο κόπος των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου.
Αυτοί που τους κλέβουν στο μισθό χρωστάνε στα ταμεία, αυτοί να πληρώσουν!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!
ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ
Αθήνα, 24 Οκτώβρη 2011
Η Εκτελεστική Γραμματεία

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΜΕ δεν έλεγε ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να πληρώσει το χρέος. Αυτό γίνεται με το κούρεμα. Γιατί φωνάζει πάλι και λέει ότι πρέπει να το πληρώσει;
Ας μας ξεκαθαρίσει τη θέση της. Να πληρώσουμε ή να μην πληρώσουμε το χρέος.

Το Προφίλ μας