Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση Χρήστου Ελευθερίου: είμαι εδώ για όσο με χρειαστεί ο Δήμαρχος αλλά δεν θα υποκύψω σε κανέναν εκβιασμό

Χρήστος Ελευθερίου: "Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Δεν θα παραιτηθώ από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος. Θα διαθέσω το μισθό του αντιδημάρχου σε δύο άνεργα παιδιά, γιατί πολλά ακούστηκαν και δεν είμαι επαγγελματίας".


26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΙ "ΝΕΟΛΑΙΟΙ" ΝΑ ΤΟΝ ΑΜΠΩΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

FONAZEI O FEFEKAS:

Ανώνυμος είπε...

ton plironi auton ton daskalo to eliniko kratos?

Ανώνυμος είπε...

kofte ton ton makaka pou ton afinete kai milaei

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι ειλικρινά που είμαι Βελβεντινός και βλέπω την κατάντια του χωριού μου. Τσιουκαρδάνη είσαι απαράδεκτος. Στεργίου δεν καταδίκασες το συμβάν και είσαι κι εσύ απαράδεκτος.

Ανώνυμος είπε...

Τελικα νομιζω οτι πρεπει να οργανωθουμε κι εμεις οι υπολοιποι που δεν συμφωνουμε με τη ΜΚΟ και ντρεπομαστε για οσα συμβαινουν στον τοπο μας.Ας παρει καποιος την πρωτοβουλια και σιγουρα αυτοι που θα τον στηριξουν ειναι πολλοι.

ναι μιας και δεν εχει με τίποτα αλλο να ασχοληθεί η κυβέρνηση θα ασχοληθεί με την ΚΑΡΕΚΛΑ του ΜΑΝΩΛΙΞ και τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που εχασε.
καλα είστε σοβαροί;

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΡΟΥΣΗ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΗ ΣΟΥ; ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙΣ ΜΙΣΘΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Η ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ 'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ' ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ; ΕΙΔΕΣ Η ΔΩΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΩ ΕΣΥ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ,ΓΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
ΚΥΡΙΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ,ΧΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΣΑΣ
ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ
ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ Α,ΡΑ,ΕΙΙΙ

Ανώνυμος είπε...

εδω ο κοσμοσ χανετε και ο βελβεντός χτενίζετε

Ανώνυμος είπε...

αιβρες βάλε όλα τα σχόλια και μην καλιπτεις τον φιλο σου τον Στεργίου

ai-vreS είπε...

Θεωρούμε ότι η κριτική σας οφείλει να περιορίζεται στα λόγια και στις πράξεις του ίδιου του κ. Στεργίου και όχι σε μέλη της οικογένειάς του. Ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε όποια κριτική αναφέρεται στη θητεία του ως Δήμαρχος ή στο δημόσιο λόγο του.

Ανώνυμος είπε...

Και νομίζετε πως μας αφορά η απόφασή σας κ.Ελευθερίου? Μας αποδείξατε για άλλη μια φορά πως σκοπός σας είναι το θεαθηναι. Ουσία μηδέν.
Δε θα μας λειψετε καθόλου. Αυταρχισμοί και χουντισμοί καλύτερα να λείπουν....

Ανώνυμος είπε...

χρηστο μαζι σου, αλλα ξανασκεψου το!!
το οτι ο δημαρχος ειναι πολιτικαντης, και δε θελει να σπασει αυγα, δεν σημαινει οτι ικανα και ηθικα ατομα πρεπει να απογοητευοντε και να τα παρατανε ετσι αμαχητη....

Ανώνυμος είπε...

Ναι κυρία Αννα Π. και κυρία Μαρία Ε. να οργανωθείτε και να μετρηθείτε. Για να μην έχετε αυταπάτες. Είστε όλοι μαζί 49. Σας ταίζει και σας το Βελβεντό. Σας ταίζουμε εμείς τα χνάρια του Βελβεντού για το κακό που κάνετε σε αυτόν τον τόπο. Όπως και τον Ελευθερίου τον πιο πικρόχολο άνθρωπο που γέννησε η περιοχή. Αλλά έτσι είναι. η χολή και το μίσος φάινονται όταν ασκείς εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Χρηστο μη μασας... Εισαι παλικαρι και ειδικα σε μας τους μαθητες σου το εχεις αποδηξει με πραξεις και μονο! Βαλε ξανα υποψηφιοτητα αλλα αυτη τη φορα για δημαρχος! Εχεις ολα τα προσοντα! Ενας βελβεντινος μαθητης σου!

Ανώνυμος είπε...

Απομαγνητοφωνώ τον Χρήστο Ελευθερίου:

Ένας λαός που δεν απαιτεί την τιμωρία των ενόχων, αλλά επιζητά απλώς και μόνο «την αλλαγή της πολιτικής μιας διεφθαρμένης κυβέρνησης» για να ξεχάσει και να συνεχίσει, είναι λαός καταδικασμένος σε φθορά, διασυρμό, ανυποληψία και «θάνατο».

Όσο δε θα υπάρξει τιμωρία δε θα υπάρξει ΠΟΤΕ αλήθεια, δε θα υπάρξει ΠΟΤΕ δικαίωση, δε θα υπάρξει ΠΟΤΕ ηθική, δε θα υπάρξει ΠΟΤΕ μέλλον και όραμα.

Ανώνυμος είπε...

Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, "πέρασε στα ψιλά" χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Η αναφορά του Δημάρχου ότι εξοφλήθηκαν περί τις 800.000€ υποχρεώσεις παρελθόντων ετών.
Προφανώς τμήμα αυτών θα αφορούσε υποχρεώσεις του ΘΗΣΕΑ για το οποίο άρχισαν να έρχονται λεφτά στους Δήμους. Τα υπόλοιπα - και ίσως τα πιο πολλά - αφορούσαν υποχρεώσεις προς διάφορους προμηθευτές.
Το ερώτημα που οφείλει να απαντήσει η Δημοτική Αρχή είναι:
Από τις πλην του ΘΗΣΕΑ εξοφλήσεις, πόσες αφορούσαν προμήθειες ή εργασίες του πρώην Δήμου Σερβίων και πόσες αναλυτικά τους άλλους πρώην Δήμους; Αν το σύνολο σχεδόν αφορούσε τον πρώην Δήμο Σερβίων, τότε η εξοικονόμηση των χρημάτων της φετεινής χρονιάς έγινε μόνο από τη Δημοτική Ενότητα Σερβίων (με τους άλλους οικισμούς του πρώην Δήμου) ή και από τους οικισμούς των άλλων πρώην Δήμων; Γιατί αν ισχύει το δεύτερο, αυτό σημαίνει ότι η Δημοτική Αρχή παρακρατεί χρήματα από το Βελβεντό, το Τρανόβαλτο, το Λιβαδερό κ.λ.π. (οι οποίοι χρωστούσαν ελάχιστα σε προμηθευτές) και τα χρησιμοποιεί για να αποπληρώσει υποχρεώσεις του πρώην Δήμου Σερβίων.
Κάθε απάντηση από τη συμπολίτευση ή την αντιπολίτευση (με στοιχεία όμως) δεκτή. Ειδάλως ....κάτι συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκείας και χαμπάρι δεν παίρνουν Δημοτικοί Σύμβουλοι και Τοπικά Συμβούλια.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΤΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΑΦΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΕΦΑΝΙ. ΑΦΟΥ ΑΦΤΟΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΗΡΟΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΘΣ ΣΕΒΑΣΤΙΣ ΕΣΥ;

Ανώνυμος είπε...

Μια χαρά σεβάστηκαν τους νεκρούς ήρωες, με κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία , παρέλαση και χορούς στην κεντρική πλατεία του Βελβεντού. Και ο κ. Ελευθερίου, μαζί με τον κ. Λαζαριώτη ήταν στην αρχή (του σημείου εκκίνησης) της παρέλασης και χειροκρότησαν τους παρελαύνοντες μαθητές.
Να σεβαστούν τον αγώνα των Βελβεντινών τους ζητήθηκε εγγράφως, από τη Συντονιστική Επιτροπή, τις προηγούμενες της 28ης Οκτωβρίου, με τη μη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις, οι οποίες και θα σηματοδοτούσαν την αποδοχή της κοινωνίας του Βελβεντού στο ενιαίο του Δήμου, εάν τους επιτρέπονταν να συμμετάσχουν.
Και ο κ. Ελευθερίου προσπάθησε στο Δημοτικό Συμβούλιο να μην ακουστεί ο αντίλογος στις κατηγορίες τις δικές του, του κ. Λαζαριώτη και της κας Γκαμπράνη (για το νερό η τελευταία), επικαλούμενος το γράμμα του Κανονισμού(!). Το ότι δηλαδή στα εκτός ημερήσιας Διάταξης Θέματα μπορούν μεν να εκτοξεύονται κατηγορίες από τους αιρετούς προς πολίτες, δεν έχουν όμως δικαίωμα λόγου οι κατηγορούμενοι πολίτες. Και ευτυχώς πρώην αιρετός του Βελβεντού παρενέβει με - απαιτητικό είναι αλήθεια τρόπο - και αναγκάστηκε μετά να δώσει το λόγο και στον κ. Στεργίου (και στον κ. Τσιουκαρδάνη επί προσωπικού), ο οποίος και κατέρριψε τα "επιχειρήματα" της κας Γκαμπράνη για το πρόβλημα ύδρευσης του οικισμού. Λέγοντας το αυτονόητο συμβάν. Το ότι δηλαδή μετά την παρέμβαση του κ. Κουρτέλη, εκείνο το βράδυ του Σαββάτου, κατόπιν πρόσκλησής του από εργαζόμενους στο Δήμο, το νερό διοχετεύτηκε κανονικά στο δίκτυο και στα σπίτια, ενώ η προηγούμενη παρέμβαση (δυο ώρες πριν) του συζύγου της κας Γκαμπράνη δεν είχε δώσει λύση.

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ ΡΕ. ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΛΙΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΚΑΤΕΘΕΤΑΝ ΣΤΕΦΑΝΙ Ο ΑΝΤΙΔΙΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ; ΘΑ ΓΙΝΟΣΑΣΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΟΣ ΔΗΜΟΣ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΕ ΑΦΤΟ; ΑΛΑΞΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΘ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙ; ΓΙΝΑΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΙΤΙ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;

Ανώνυμος είπε...

DEN EXETE OYTE IERO OYTE OSIO.RE KA8HSTE STHN APOMONOSH SAS.ARKETA!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΣΚΑΛΕ ΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΓΕΡΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΥΑΛΑ(ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ)

Ανώνυμος είπε...

Οι ιδιοι που πριν απο 2 χρονια το παινευαν! τωρα τν βριζουν!Ναι βρε ζωα(μονο ετσι μπορω να σας ονομασω) ο χρηστος φταιει που ενωθηκαν οι δημοι!
και δεν εχει καμια αναγκη απο διαφημηση!και οσοι λετε οτι εβγαλε ψωμι απο σας..Για δειτε το παιδι σας που σπουδαζει και μετα πειτε και ευχαριστω στ κ.Χρηστο!
Αιντε ορνια ΞΥΠΝΗΣΤΕ και Βγαλτε τον ΣΚΑΣΜΟ!

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:42 πμ
Ποιός παρενέβη απαιτητικά??.. ο Μπελιάς??..που επικαλέστηκε προσωπικό θέμα??? κι ο πρόεδρος τους άφησε μετά να μιλήσουν για να φανεί πόσο μικροί και χουλιγκανικοί είναι???...
Πως κατέρριψε τα επιχειρήματα της Κας Γκαμπράνη??..
Ήταν ή δεν ήταν στο χώρο των υδραγωγείων Ό πολύξερος??..
Και τι δουλειά είχε εκεί??..
Που τα βρήκε τα κλειδιά??..μήπως ΔΕΝ τα παρέδωσε??
Για Ποιά Δημοκρατία κοπανάς, όταν ό Άρχοντας ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ότι ήταν απόφαση της ΜΚΟ να εμποδίσουν Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο να καταθέσουν στεφάνι???...
Γιατί Θέλετε την "ανεξαρτησία" του Βελβεντού, αφού θα λειτουργείτε Πάλι με τους κανόνες του "καλλικράτη" και θα είστε άλλος ένας "καλλικρατικός"????..
Μήπως ό Άρχοντας και η κλίκα του, χάσανε τα κονδύλια, που τα "χειρίζονταν" κατά το δοκούν???..
Και τελείωσαν οι "αυτοχρηματοδοτήσεις" και τα Ρωμαϊκά συμπόσια στο "χάνι" του Καμκούτ???..
Και όπως λέγεται από πολλούς, Άν Αλλάξει ο τίτλος του δήμου και ονομαστεί σκέτο Δήμος Βελβεντού, πάλι θα αντιδράσετε??..
Κι αν ναί, τότε είναι φανερότερο, ότι σας ενδιαφέρουν οι χρηματοδοτήσεις, και να τις "χειρίζεστε" μόνοι σας, η κλίκα, η κλειστή ομάδα του άρχοντα!!!!...
Άντε γειά, Υπάρχουν κι άλλα χωριά εκτός από το Βελβεντό που οι άνθρωποι είναι άνθρωποι κι όχι Μοναχοφάηδες!!!!...

Το Προφίλ μας