Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Αρωγός στο κοινωνικό έργο της Εκκλησίας η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης

Τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννη Σόκουτη επισκέφθηκε στο Γραφείο του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερβίων και Κοζάνης κ. Παύλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για το κοινωνικό έργο, που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη και η Εκκλησία γενικότερα, το οποίο αποκτά μέγιστη σημασία, ιδιαίτερα στην παρούσα οικονομική συγκυρία που διέρχεται η χώρα.
Στο έργο αυτό προεξέχοντα ρόλο παίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο, που πρόσφατα ίδρυσε η Ιερά Μητρόπολη και που βοηθά αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη το Μητροπολίτη για το συνολικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Σερβίων και Κοζάνης και τόνισε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης θα συμπαρασταθεί στη λειτουργία και στους σκοπούς του Κοινωνικού Παντοπωλείου, καθώς και του όλου κοινωνικού έργου της Εκκλησίας συμβάλλοντας και αυτή από την πλευρά της στην ανακούφιση των συμπατριωτών μας στη δύσκολη αυτή περίοδο.
Ο κ. Σόκουτης ανέφερε επίσης, ότι είχε παράλληλες επαφές και με τους Μητροπολίτες Σισανίου & Σιατίστης και Φλωρίνης, Πρεσπών & Εορδαίας, οι οποίοι ποιμαίνουν περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για συνεργασία και συνδρομή της Π.Ε. Κοζάνης στο κοινωνικό έργο και των Μητροπόλεων αυτών.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας