Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Yποψηφιότητες του ΠΑΣΟΚ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοέμβρη 2010

Σύμφωνα με πληροφορίες, για το Δήμο Σερβίων - Βελβεντού κατατέθηκαν οι αιτήσεις των κ.κ. Βασίλη Κωνσταντόπουλου (Νομαρχιακός Σύμβουλος, πολιτευτής ΠΑΣΟΚ) και Γιώργου Παπαδόπουλου (γεωπόνος, στέλεχος Αγροτικής Τράπεζας) 

Για την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κατατέθηκαν δύο αυτοπροτάσεις των κ.κ. Ρούλη Κοκελίδη (πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης) και Γιάννη Στρατάκη (από το Ν. Φλώρινας, πρώην Νομάρχης Φλώρινας) και δύο ετεροπροτάσεις για τους κ.κ. Λευτέρη Τζιόλα (από το Νομό Γρεβενών, πρώην Υφυπουργός Εργασίας) και Νίκο Σαμαρά  (από το Νομό Φλώρινας, Νομαρχιακός Σύμβουλος, ιατρός) .  




Θυμίζουμε ότι οι υποψήφιοι δεν εξαντλούνται στις  αυτο-προτάσεις και τις ετερο-προτάσεις και ότι στο ΠΑΣΟΚ προσανατολίζονται να προτείνουν υποψηφίους με πολιτικά κριτήρια. Σύμφωνα και με το καλά πληροφορημένο δικτυακό τόπο aftodioikisi.gr μέσω pasok gr κατατέθηκαν, κυρίως, υποψηφιότητες για δημάρχους και όχι για περιφερειάρχες, γεγονός το οποίο αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για επιλογές «εκτός λίστας». Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπουργοί και βουλευτές τα ονόματα των οποίων ακούγονταν είτε για περιφέρειες είτε για δήμους δεν κατέθεσαν τελικά αίτηση, μετά τα δημοσιεύματα για «κύμα φυγής», καθώς θεώρησαν ότι θα δημιουργήσουν πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση. Το γεγονός αυτό μειώνει τις δυνατότητες επιλογών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και είναι ένας ακόμη λόγος που ελήφθη η παραπάνω απόφαση.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ. ΥΠΕΡΚΟΜΑΤΙΚΗ ,ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΣΕΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνα με αξιοπιστες πληροφοριες τον Κωνσταντοπουλο προτεινε με αναλυτικη πολιτικη τεκμηριωση ΚΑΙ γνωστο στελεχος του ΠΑΣΟΚ στο δημο Σερβιων με προσβαση στο Πολιτικο Συμβουλιο.Οσο για τον Παπαδοπουλο....No Man's Land...

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Πόσοι απο τους "ΣΩΤΗΡΕΣ"
είναι
ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ δημοσίου
ή
ΑΕΡΓΟΙ
ή
ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ
και
πότε πλούτισαν ?????

ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ.....ψάχνουν.....

Ανώνυμος είπε...

6:44 να περιμένω ή να πάω να φάω!

Ανώνυμος είπε...

α)Κωνσταντόπουλος - Ζεις Κοζάνη, και θέλεις για Δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού αλλά να κοιμάσαι πάλι στη Κοζάνη.Άστο ρε Μπίλη
β)Παπαδόπουλος - Τι τα θες ρε Γιώργο και ανακατεύεσαι? Δε βλέπεις τι ζουν ανάμεσά μας ?

Ένας φίλος σας

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο τους...τουλάχιστον είχαν το θάρρος να πουν "θέλουμε να είμαστε υποψήφιοι, μας τρώει ρε αδερφέ". Όχι τύπου άλλων που ενώ ήταν ανοικτή η διαδικασία ως τη Κυριακή για να δηλώσουν υποψηφιότητα από Δευτέρα άρχισαν να προτείνουν κάθε καρυδιάς καρύδι. Νομίζω το ίδιο είχε γίνει και τη προηγούμενη τετραετία στο ΠΑΣΟΚ ενώ όλα έδειχναν ότι όσοι δήλωσαν-δήλωσαν ξαφνικά έρχεται ο κομμήτης Γαβριηλίδης που κάνει την εμφάνισή του ένα μήνα ανά τέσσερα χρόνια και είναι ορατός από τον κάθε έναν...και ισοπεδώνει τα πάντα, διαδικασίες και πρόσωπα δεν είχαν πια καμία σημασία πια. Εγώ συμφωνω ότι καλώς έγινε και αυτορποτάθηκε ο καθένας. πρέπει να γίνουν οι γνωστες δημοσκοπήσεις ανάμεσα στους δύο να ακολουθηθεί η γνωστή οδός να τα βάλουν κάτω να τα μετρήσουν και να αποφασίσουν. Ίσως είναι καλύτερα να αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες με κάποιο τρόπο, μέχρι και στη κάλπη να πανε για επιλογή επικεφαλη συνδυασμού...αλλά νόμιμα και σωστά.
Τι λέω τώρα και εγώ...Αγάπιε σε περιμένω να ρθεις και πάλι(αχαχαχαχα)

Ανώνυμος είπε...

Bravo Giwrgo, me ti gnwsth eilikrinia poy diatheteis eyxomai ta kalytera! kali epityxia

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 7:22 π.μ.
μια και ανέφερες
"Συμφωνα με αξιοπιστες πληροφοριες τον Κωνσταντοπουλο προτεινε με αναλυτικη πολιτικη τεκμηριωση ΚΑΙ γνωστο στελεχος του ΠΑΣΟΚ στο δημο Σερβιων με προσβαση στο Πολιτικο Συμβουλιο"

Για την προσφορά του στον ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ?????

Γιατί????
τον "ΑΓΩΝΙΣΤΗ" και την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,
"ΚΥΝΗΓΗΣΕ" η ΔΕΞΙΑ??????

στους ΓΟΝΕΙΣ του,
η ΔΕΞΙΑ δεν τους ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ????

για να "ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ" και να "ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ"?????

Τον ευαυτό του, μήπως ο Ανεγ.........?????

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες "16 Ιουνίου 2010 10:55 π.μ. "

Ανώνυμος είπε...

Τσουκου τσουκου και αθόρυβα ο Γιωργος κατέθεσε υποψηφιότητα! Με τις ευχές μας λοιπόν και μην ακούς κανέναν. Τον βαρέθηκα και αυτόν τον Ατσαλακωτο τον Κωνσταντοπουλο. Β.Μ.

Ανώνυμος είπε...

Κωνσταντόπουλε προχωρά ..................ολους τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Άντε βρεεε ... να μας ζήσουν ...
και καλά γεννητούρια (επιλογή θέλω να πω).
Μήπως οι άλλοι καλύτεροι είναι; όλοι έχουν τα κουσούρια τους!

Ανώνυμος είπε...

Μπήκαν όλοι στο παιχνίδι...υποψήφιοι, παιδια υποψηφίων, σόι , φίλοι απ τα χωριά τους, πρώην και νυν κοινοτάρχες, χαμός λέμε. Τυχαίο? Δε νομίζω?

Ανώνυμος είπε...

Απύθμενο το Θράσσος του Παπαδόπουλου.Σας βάζω στοίχημα οτι θα είναι Υποψήφιος με τη Ν Δημοκρατία αφου ο Κοκολιός δεν θα είναι υποψήφιος. θα είναι ανεξάρτητος με τη στήριξη της Ν.Δ κρατήστετο

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ τοπικοί ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
που έχουν
ΑΚΟΜΑ το ΘΡΑΣΟΣ
να ζητούν
την ΨΗΦΟ μας
μετεφέραν
στην υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ τα ΑΚΟΛΟΥΘΑ????

Παράβαση 1η : Υπέρβαση των στόχων για τις εκπομπές σωματιδίων του Εθνικού Σχεδίου Μείωσης Εκπομπών (ΕΣΜΕ).

Παράβαση 2η : Διάχυτες εκπομπές αερίων ρύπων

Παράβαση 3η : Έλλειψη άδειας διάθεσης στερεών αποβλήτων

Παράβαση 4η : Έλλειψη αντιρρυπαντικής τεχνολογίας

Παράβαση 5η : Ελλιπής παρακολούθηση εκπομπών αερίων ρύπων

Ανώνυμος είπε...

gia se na ta leei konstantopoule

Ανώνυμος είπε...

4:58 αν είναι έτσι ο Φούντογλου, ο Καραντάκος και όλοι οι ΝΔημοκράτες που κατέβηκαν με τον Αγάπιο έπρεπε να διαγραφούν από το κόμμα τους. επίσης ο Αγάπιος όταν κατέβηκε υποψήφιος δήμαρχος ως ανεξάρτητος έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να τον διώξει και όταν ο Κοκολιός δε κατέβηκε στο ψηφοδέλτιο του Καραντάκου που του ζητήθηκε και έφυγε στη Νομαρχία ως υποψήφιος έπρεπε να τον διώξει η ΝΔ? Μάθε ορισμένα πράγματα έτσι για την ιστορία και μετά μίλα για κόσμο! Ούτε ο Κωνσταντόπουλος αλλά ούτε και ο Παπαδόπουλος κατέβηκαν ποτέ με αντίθετη παράταξη. Μάλλον χρίζεις μαθημάτων τοπικής αυτοδ/σης.
και το θράσος γράφεται με ένα σ.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ διανοούμενε 703 δέν κατάλαβες τίποτα απ όσα διαβασες.Εγώ ισχυρίζομαι οτι θα είναι Υποψήφιος Δήμαρχος και με τη στηριξη της μεγάλης παράταξης της Ν.Δ. Το τι έπρεπε να κάνουν τα κόμματα και δεν το έκαναν δική τους υπόθεση και ευθύνη

Ανώνυμος είπε...

Παπαδόπουλος (παλιότερα) και Κωνσταντόπουλος (τώρα) χρημάτισαν νομαρχιακοί σύμβουλοι.
Μήπως θυμάται κανένας να μας πει ποια είναι η προσφορά τους στην περιοχή (γιατί αυτή τους εξέλεξε).
Ο πρώτος άοσμος, άχρωμος και απαρατήρητος.
Ο δεύτερος μόνο καποια ρουσφέτια για την πρόσληψη 8μηνων στη ΔΕΗ και κάποιες δωρεές της περιουσίας της ΔΕΗ (καλώδια, υπόστεγα, άντε και καμιά μπουλντόζα κλπ) σαν να ήταν από την περιουσία του.
Αν κάποιος θυμάται και κάτι άλλο για τους υποψήφιους για υποψήφιους, ας με συμπληρώσει.
Χωρίς κακίες και αφορισμούς για σοβαρή συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:09 μ.μ

Το σπουδαιότερο "ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ",
του Κωνσταντόπουλου,
είναι
η "ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ" του, σε αυτούς που είχαν την αναίδεια, να χαρακτηρίζονται "ΔΕΞΙΟΙ"......

άλλωστε....δεν είναι ΤΥΧΑΙΑ

η πολιτική τεκμηρίωση του ΕΡΓΟΥ του......

με επιχειρήματα γνωστού στελεχους του ΠΑΣΟΚ με πρόσβαση στο πολιτικό συμβούλιο του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.

Το βραβείο του να μην το ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ??????

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι οι σοβαροί άνθρωποι ακολουθούν μια σταθερή πορεία (ειδικά όταν ο λαός τους τιμά) όπως
Δημοτικός Σύμβουλος, Νομαρχιακός Σύμβουλος, Περειφερειακός Σύμβουλος
Η προσωρινή επιστροφή του Κωνσταντόπουλου στο δήμο δείχνει ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ (όπου νάναι αρκεί να είμαι πρώτος) ειδικά όταν δύο φορές έχει διεκδικήσει και έδρα στο κοινοβούλιο.΄
Αν τώρα δεν δηλώσει ότι δεν θα τα παρατήσει στις ερχόμενες βουλευτικές για να είναι πάλι υποψήφιος δεν πρόκειται να τον ψηφίσω.
Ο δήμος δεν είναι για προσωπικά παιχνίδια.

Ανώνυμος είπε...

Το κείμενο είναι δανεισμένο από προηγούμενη ανάρτηση του ai-vres .
Δείτε τι έλεγε σε προεκλογική του ομιλία την Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2009 ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος

"Κατά την ομιλία του ο κ. Κωνσταντόπουλος αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ και κυρίως σε θέματα που αφορούν την περιοχή. Αναφέρθηκε επίσης στην έμφαση που δίνει το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ στο Κοινωνικό Κράτος στους τομείς της Παιδείας, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης και στην διασφάλιση των εισοδημάτων πρωτίστως στα δικαιώματα των ασθενών οικονομικών τάξεων. Τόνισε ότι αποτελεί δέσμευση του ΠΑΣΟΚ η αύξηση του ποσού συντάξεως στα 550€ για τον μεμονωμένο ασφαλιζόμενο του ΟΓΑ και στα 950€ για το ζεύγος."

Ρέεεε πάτε καλά ?????????? Ποιος θα πιστέψει ξανά τις μπαρουφολογίες τις κομματικές?
Ο Κόσμος ξύπνησε δεν ψηφίζει άτομα που για τον ένα ή τον άλλο λόγο έχουν κάνει επάγγελμα την πολιτική ,πάρτε το χαμπάρι!!!

Όσο για τον Γιώργο Παπαδόπουλο τι να πώ? Μία από τα ίδια είναι κι αυτός!!!!
Δεν με πείθουν ότι και να μου πούνε πλέον.

Ένας πρώην πασόκος.

Το Προφίλ μας