Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Λασσάνεια 2010

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Αθλητισμού και Κοινωνικής Πολιτικής (Δ.Ε.Π.Α.Κ) Κοζάνης, προκηρύσσουν τους αγώνες στίβου με την επωνυμία «ΛΑΣΣΑΝΕΙΑ 2010», οι οποίοι θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους: 
1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Σάββατο 19 Ιουνίου 2010 
2. ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης 








3. ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: ΑΝΔΡΩΝ-ΕΦΗΒΩΝ-ΠΑΙΔΩΝ 100 μ. - 400 μ. - 800 μ.- 110 μ. εμπ. (Ε) - ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ (Π-Ε) - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 100 μ. - 400 μ. - ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Α΄ 80 μ. - 300 μ. - 600 μ. - 1000 μ. - 100 μ. εμπ. - ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α΄ 80 μ. - 300 μ. - 600 μ. - 1000 μ. - ΜΗΚΟΣ - ΥΨΟΣ - ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ - ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ 
4. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΗΛΙΚΙΕΣ: Ανδρών-Γυναικών Γεννημένοι-νες τα έτη 1990 και άνω Εφήβων-Νεανίδων Γεννημένοι-νες τα έτη 1991 - 1992 Παίδων-Κορασίδων Γεννημένοι-νες τα έτη 1993 - 1994 Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄ Γεννημένοι-νες τα έτη 1995 - 1996 
5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
α)Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι αθλητές-τριες των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την τελευταία Υπουργική Απόφαση. 
β)Κάθε αθλητής-τρια των κατηγοριών Α-Γ, Ε-Ν και Π-Κ, έχει δικαίωμα συμμετοχής σε δύο αγωνίσματα ανεξάρτητα από το χαρακτήρα που έχουν.
γ)Κάθε αθλητής-τρια της κατηγορίας Ππ-Πκ Α΄, έχει δικαίωμα σε δύο αγωνίσματα εκτός από δύο ατομικά δρομικά. Είναι αυτονόητο ότι όλοι οι αθλητές-τριες μπορούν να συμμετέχουν μόνο σε όσα αγωνίσματα τους επιτρέπεται, σύμφωνα με τις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ 2010 του ΣΕΓΑΣ. 
6. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να έχουν οριστικοποιηθεί-κατατεθεί στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15/6/2010 στο ειδικό έντυπο που συνοδεύει την προκήρυξη, ταχυδρομικώς ή με FAX. 
7. ΟΡΓΑΝΑ ΡΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ: Όπως προβλέπουν οι Τεχνικές Διατάξεις του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2010. 
8. ΕΠΑΘΛΑ: o Στους τρεις (3) πρώτους-τες νικητές-τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. 
9. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ-ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ-ΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ. 
10. ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ: Με τη φροντίδα και την ευθύνη των Συλλόγων τους οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να έχουν εξετασθεί από γιατρό πριν από τους αγώνες. Η πιστοποίηση της υγείας των αθλητών-τριών είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή τους σε προπονήσεις και αγώνες. Η πιστοποίηση αυτή γίνεται στο πίσω μέρος του Δελτίου του αθλητή-τριας και το οποίο θεωρείται από Νομαρχιακό Νοσοκομείο ή Κέντρο Υγείας ή Αγροτικό Ιατρείο ή Υγειονομική Στρατιωτική Μονάδα ή από έχοντες οποιαδήποτε σχέση με το Δημόσιο ή Ν.Π.Δ.Δ. ιατρούς. Το Δελτίο Υγείας ισχύει για ένα [1] έτος από τη θεώρησή του.
11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ: 
o Οι αθλητές-τριες πρέπει 45΄ τουλάχιστον πριν από την έναρξη του αγωνίσματός τους να παρουσιάζονται στην αίθουσα κλήσης ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ για να δηλώσουν την παρουσία τους ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΕΓΑΣ. 
o Στους αγώνες θα ισχύσουν οι κανονισμοί Στίβου του ΣΕΓΑΣ έκδοσης 2008 με τις τροποποιήσεις του 2010-2011.
o Στους δρόμους θα λειτουργήσει ΦΩΤΟ-ΦΙΝΙΣ. 
o Οι δρόμοι θα διεξαχθούν σε τελικές σειρές, τα άλματα και οι ρίψεις σε τελικούς. 
o Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Αλυτάρχη και τον Τεχνικό Υπεύθυνο των Αγώνων σύμφωνα με τους κανονισμούς. 
o Τεχνικοί Υπεύθυνοι των αγώνων ορίζονται οι κ.κ. Ράπτης Αθανάσιος και Σίμηνας Παύλος.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς 
Ο Πρόεδρος Λέανδρος Τζήμας 
Ο Γεν. Γραμματέας Δημήτριος Σαρρής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας