Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΔΕΗ: Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή μας

Από τη ΔΕΗ ΑΕ/Περιοχή Κοζάνης ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 13/6/2010 και από τις 7.30 πμ. έως 3.00 μ.μ. θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στους οικισμούς:
Πετρανών, Βαθυλάκκου, Μεσσιανής, Κουβουκλίων, Λευκάρων, Ροδίτη, Νεράιδας και στην περιοχή του ξεονοδοχείου Τσελίκα.
Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση ενδεχομένως και νωρίτερα. Γι' αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα.
Για τη ΔΕΗ Α.Ε.
Δημήτριος Λιάνας
Δ/ντής περιοχής Κοζάνης

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το γιατί γίνεται η διακοπή δεν το αναφέρουν. Γιατί άλλωστε? Σε ποιον δίνουν λογαριασμό, ότι γουσταρουν κάνουν. Αν τους πάρεις τηλ. σου λένε συντήρηση...
Έζησα για πέντε συναπτά έτη στο εξωτερικό. ΠΟΤΕ, ούτε για μια μέρα ούτε για μια στιγμή και για κανένα λόγο δεν διακόπηκαν οι υπηρεσίες ηλεκτροδότησης, τηλεφωνίας, τηλεοπτικής μετάδοσης, φυσικού αερίου κ.α.
Καθαρίστε την ΚΟΠΡΟ απο την Ελλάδα. ΠΩΛΗΣΗ των ΔΕΚΟ, στην ανάγκη όσο, όσο!(για ΟΣΕ π.χ.)

Βάγια Σ. είπε...

Να έχουμε διακοπές ρεύματος σε όλη την Ελλάδα τις ώρες που μεταδίδονται οι αγώνες του mundial! Εντάξει το γρασίδι το 'χουμε συνηθίσει... όμως αυτές οι βουβουζέλες δεν αντέχονται ούτε με ωτοασπίδες!

Ανώνυμος είπε...

Αμάν βρε Βάγια. Πολύ ντελικάτες μου γίνατε οι γυναίκες, όλα σας φταίνε. Κοψε το πολύ Sex and the City και ασε τις βουβουζέλες. Δημητρης Κ. (ο προηγούμενος).

Το Προφίλ μας