Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Συζήτηση για διοικητική μεταρρύθμιση

Από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Η επικείμενη, όπως όλα δείχνουν, διοικητική μεταρρύθμιση της χώρας ήταν το θέμα που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βελβεντού, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας. Το θέμα έθεσε προς συζήτηση ο ίδιος ο δήμαρχος Μανόλης Στεργίου, ο οποίος είχε ταχθεί κατά του δεύτερου «Καποδίστρια», όταν για πρώτη φορά είχε τεθεί το εν λόγω, κορυφαίο ζήτημα, για την τοπική αυτοδιοίκηση. Το Δημοτικό Συμβούλιο, μετά τη σχετική εισήγηση, αποφάσισε τη σύσταση σχετικής επιτροπής, αποτελούμενης από τοπικούς φορείς, προκειμένου να συντονίσει ενέργειες ενημέρωσης βουλευτών και όλων των τοπικών πολιτικών παραγόντων σχετικά με τις θέσεις της τοπικής κοινωνίας του Βελβεντού. Να θυμίσουμε πως, σε λαϊκή συνέλευση, η συντριπτική πλειοψηφία των δημοτών της περιοχής είχε ταχθεί κατά της συνένωσης, πιθανότατα σε έναν μεγάλο και διευρυμένο Δήμο Σερβίων.

Ολόκληρη η εισήγηση του δημάρχου Βελβεντού για το συγκεκριμένο θέμα έχει ως εξής:
«Επειδή σε διάφορα θεσμικά όργανα της Πολιτείας  άρχισε και πάλι να γίνεται έντονος λόγος περί συνενώσεων των ΟΤΑ, των Νομαρχιών και των Περιφερειών της χώρας, στα πλαίσια ενός νέου σχεδίου συνενώσεων με τον φερόμενο τίτλο «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ Β», όπως αυτό ανακοινώνεται συνεχώς από τα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης αλλά και όπως ετέθη παλιότερα και στο ετήσιο τακτικό συνέδριο της ΚΕΔΚΕ τον Νοέμβρη του 2007 στην Κυλλήνη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βελβεντού οφείλει να πάρει θέση στην περιρρέουσα, σήμερα πληροφόρηση, με στόχο την επαναδιατύπωση των θέσεων και προτάσεων των δημοτών για την προοπτική και εξέλιξη του ζητήματος στον βαθμό που αυτό αφορά τον  Δήμο Βελβεντού.
Η προτεινόμενη κατ΄ αρχήν συζήτηση είναι για αλληλοενημέρωση μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και για διατύπωση προτάσεων για κινήσεις και πρωτοβουλίες με στόχο την ισχυροποίηση της θέσης του Δήμου εμπρός στις πιθανόν προτεινόμενες αλλαγές.Όταν το θέμα αυτό είχε ανακινηθεί και επίσημα από την πολιτεία το 2008, ο Δήμος Βελβεντού είχε ήδη προβεί σε πρωτοβουλίες και κινήσεις προς όλους τους αρμοδίους, προκειμένου να επισημάνει τις θέσεις του και την διάθεση των δημοτών να διατηρήσει ο Δήμος τη θέση του στο νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας.
Μεταξύ των άλλων ενεργειών του Δήμου ήταν και οι εξής:
Κορυφαία Λαϊκή Συνέλευση στις 16/8/2008 όπου ομόφωνα αποφασίστηκε η βούληση των δημοτών για την παραμονή του Δήμου Βελβεντού ως ανεξάρτητου Δήμου στο νέο Διοικητικό Χάρτη της χώρας. Η λαϊκή Συνέλευση εξέδωσε ψήφισμα.
Συλλογή υπογραφών 3040 δημοτών (100% του εκλογικού σώματος, με δεδομένο ότι υπήρχαν απουσίες μόνο ομογενών από ΗΠΑ) επί του ψηφίσματος της Λαϊκής Συνέλευσης.
Κατάθεση ψηφίσματος υπογεγραμμένου από τους ομογενειακούς συλλόγους βελβεντινών των ΗΠΑ,  της Γερμανίας και της Αυστραλίας.
Υποβολή των ψηφισμάτων και των υπογραφών στον τότε Πρωθυπουργό, στον Υπουργό Εσωτερικών, στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στον Νομάρχη Κοζάνης, σε όλους τους Βουλευτές του Νομού, στον Πρόεδρο της ΚΕΔΚΕ και στο Πρόεδρο της ΤΕΔΚ του Νομού Κοζάνης.
Ενημέρωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης.
Ενημέρωση της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης.
Σήμερα, ενόψει των κινήσεων της νέας Κυβέρνησης για τον Καποδίστρια Β΄ οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε την θέση της Λαϊκής Συνέλευσης του 2008 για τους ήδη διατυπωμένους γνωστούς λόγους και να είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τις θέσεις της κοινωνίας του Βελβεντού στην δημόσια διαβούλευση που φέρεται να ξεκινά, κατά τα δημοσιεύματα του τύπου και με βάση τις θέσεις του Υπουργού Εσωτερικών στην συζήτηση των προγραμματικών  δηλώσεων της νέας κυβέρνησης στη Βουλή στις 18-10-2009). Απευθυνόμαστε και πάλι στους θεσμικούς παράγοντες, που θα σχεδιάσουν το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη και κυρίως τους βουλευτές που θα ψηφίσουν το νέο Νόμο της Διοικητικής Μεταρρύθμισης και τους προσκαλούμε να περάσουν από όλες τις τοπικές κοινωνίες και βεβαίως τους καλούμε και στο Βελβεντό για να ενημερώσουν τους πολίτες και να ακούσουν τις απόψεις τους για τη νέα σχεδιαζόμενη Διοικητική Μεταρρύθμιση που, κατά τα φαινόμενα, θα κληθούν να ψηφίσουν ως νόμο του κράτους.Ας θεωρηθεί αυτή η κίνηση προς τους βουλευτές και τις Νομαρχιακές Επιτροπές των κομμάτων ως το πρώτο μέτρο να υπενθυμίσουμε και πάλι τις θέσεις μας.
Ακολούθως προτείνουμε την ενημέρωση του Νομάρχη, του νέου Περιφερειάρχη, των Κομμάτων, του Υπουργού Εσωτερικών και του Πρωθυπουργού. Παράλληλα δε και των συνδικαλιστικών οργάνων της Αυτοδιοίκησης, ήτοι της ΚΕΔΚΕ και της ΤΕΔΚ Νομού Κοζάνης.
Σε περίπτωση που οποιαδήποτε πρόταση από την πλευρά του Υπουργείου κατατεθεί, οφείλουμε να τη συζητήσουμε με τους πολίτες σε νέα λαϊκή συνέλευση και να αποτυπωθεί σε ψήφισμα η δική μας πρόταση.Αυτά είναι μια δέσμη προτεινόμενων ενεργειών και καλείται το Δ.Σ. του Δήμου να τις εξειδικεύσει και να αποφασίσει και να προγραμματίσει την υλοποίησή τους.Προτείνεται τέλος η σύσταση επιτροπής από τον Δήμαρχο, μέλη του Δημοτικού συμβουλίου και εκπροσώπους των φορέων, των παραγωγικών τάξεων,  και της νεολαίας του Βελβεντού για το συντονισμό των ενεργειών».

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντοτε ήταν έκδηλη η ανησυχία του δημάρχου Βελβεντού, για την προοπτική κατάργησης του Δήμου και την διοικητική του υπαγωγή εις τον νέο ευρύτερο δήμο με εδρα τα Σέρβια.Σε πολλές εδώ παρεμβάσεις του, ελεγε οτι ερχεται και ο Καποδίστριας Νο3 κλπ κλπ και οτι πρέπει να ξεσηκωθεί ο τόπος!
Δεν αντιλαμβάνεται οτι οταν στον Νομό Κοζάνης γίνουν 4 ΜΕΓΑΛΟΙ Δήμοι, πως μπορεί ο Βελβεντός να παραμείνει...Ως Εχει;
Είναι προφανές, οτι ο Δήμαρχος Βελβεντού δεν θέλει να ποτέ η ιδέα, το να υπαχθεί διοικητικά ο Βελβεντός στα Σέρβια, να γίνει πραγματικότητα...
>> Οπως και ο ιδιος παραδέχθηκε με ενα LapTop ασκεί διοίκηση...

Ανώνυμος είπε...

Να συνενωθούμε ώστε να βγάλουμε Δήμαρχο τον Στεργίου μπας και μας νοικοκυρέψει γιατί διαφορετικά δεν βλέπω χαΐρι

Ανώνυμος είπε...

Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα ο δήμαρχος Βελβεντού να...αποδεχθεί(!) την ιδέα του νέου δήμου με εδρα τα Σέρβια! Αλλά, αυτό δεν πρόκειται ποτέ να το δηλώσει, αφού ουσιαστικά περιορίζεται στο ασφυκτικό περιβάλλον του νυν δήμου Βελβεντού ως Δημαρχος....
Ο αγώνας του πάντοτε είναι να παραμείνει αυτοτελής δημος ο Βελβεντός.
Αλλά διαφαίνεται οτι δεν παίρνει τα μηνύματα απο το μέλλον και την επικείμενη Μεταρρύθμιση Καποδίστρια Νο2... που θα φέρει σε υποχρεωτική υπαγωγή του Βελβεντού στο νέο δήμο με εδρα τα Σέρβια!
Φαντασθείτε τότε να ζητήσει εδρα του νεου δήμου να είναι ο Βελβεντός;
>> Ακούγεται η ιδέα το κτίριο του Τούρκικου Σχολείου, να γίνει το Δημαρχείο του Νεου διευρυμένου Δήμου...

Κ είπε...

Ανυπότακτοι Γαλλατες(Βελβενοι)

Ανώνυμος είπε...

Αν κανουν λαθος και ενοσουν τα Σερβια με το Βελβενδο η εδρα θα ειναι στο Βελβενδο. Μην τα θελουμε ολα για μας. Και το Δημο μεγαλο και τα Σερβια πρωτεβουσα. Δικαιοσυνη μαγκες.

Ανώνυμος είπε...

Στην μελλοντική συνένωνη Καποδίστριας Νο2 είναι και ο Δήμος Καμβουνίων με το Λιβαδερό.
Με εδρα στο...Βελβεντό, ενας απο την Ελάτη για να φτάσει στο Βελβεντό θα κάνει μια εβδομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί φίλοι του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ για τους ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ αλλά νομίζω και ολη την περιοχή δεν διακατεχόμαστε απο άγχος για το τι θα κάνει ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑς ΟΎΤΕ ΚΡΎΟ ΟΥΤΕ ΖΈΣΤΗ δικό σας το πρόβλημα και μακάρι να το λύσετε θετικά οπως νομέζετε για σας

Delino είπε...

Το θέμα των συνενώσεων είναι πολύ σοβαρό και γιαυτό πρέπει να είναι σοβαρά.
Μια λύση στις αναγκαστικές συνενώσεις, που ειδκά στην περιοχή μας θα δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα, θα ήταν να μελετηθεί η περίπτωση του μητροπολιτικού Δήμου.
Έτσι για θέματα τοπικού χαρακτήρα ο κάθε δήμος θα κρατήσει την αυτονομία του, αλλά και οι δήμοι θα έχουν την ευχέρεια να αποφασίσουν σε ποιούς τομείς θα συνεργαστούν.
Μήπως θα πρέπει να συζητηθεί ως εναλλακτική πρόταση η δυνατότητα μητροπολιτικού δήμου, γιατί για εξαιρέσεις μάλλον δύσκολα είναι τα πράγματα.

Delino είπε...

Διόρθωση
Το θέμα των συνενώσεων είναι πολύ σοβαρό και γιαυτό πρέπει να είναι σοβαρά τα σχόλια.

Mavromatidis Dimitrios είπε...

Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει διαβούλευση. Η εντολή είναι σαφής με τις προγραμματικές δηλώσεις για Καποδίστρια 2 στις εκλογές του 2010 από τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ραγκούση. Από την άλλη οι αποφάσεις της ΚΕΔΚΕ στα τελευταία συνέδρια (κλικ εδώ για να τις δείτε) είναι επίσης ξεκάθαρες και μιλούν και για οικονομικό κόστος που να υποστηρίξει τη διοικητική μεταρρύθμιση. Θα υπάρξει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον στο Συνέδιρο της ΚΕΔΚΕ 18~20 Ιανουαρίου στην Αθήνα γι' αυτό το θέμα. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα της μελέτης της ΤΕΔΚ Κοζάνης εντός του επόμενου χρονικού διαστήματος (είναι στο τελευταίο στάδιο) στο οποίο έγινε τεχνοκρατική ανάλυση των νέων προτεινόμενων συνενώσεων. Το Δειλινό παραπάνω μίλησε για μητροπολιτικούς ΟΤΑ. Απλά θα πω ότι χάθηκαν ιστορικά πολλες ευαιρίες εθελούσιων διαδημοτικών συνεργασιών ιστορικά από τα Συμβούλια Περιοχής έως τις Συμπολιτείες.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΞΕΙΓΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΕΡΒΙΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΟΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ? ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ Η ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ?

Ανώνυμος είπε...

AYTO EINAI ΟΝΤΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΝ ΑΠΟΡΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ (ΤΩΝ 1300 ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ) ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.....ΠΟΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΟΟΟΣΟ!!! ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ.....ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπρος γρεμός και πίσω ρέμα για το Βελβεντό.Αν η κεντρική απόφαση έχει ήδη παρθεί τότε απλά για την τιμή των όπλων κάτι πρέπει να γίνει.Ενα είναι σίγουρο ότι και να γίνει θα πολωθεί το κλίμα και σε πιθανή συννένωση για να γιατρευτούν οι πληγές θα περάσουν πολλά χρόνια.Η περιχαράκωση θα έλεγα ότι δεν βοηθά κανέναν.....Οι πόρτες πρέπει να μείνουν ανοιχτές γιατί "ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ".Το ένα χέρι νύβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο.

Χ.Ε.

Delino είπε...

Προς κ Μαυροματίδη
Είναι Δέλινο (το όνομα του χωριού) και όχι Δειλινό. Για την αποκατάσταση ...

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑΝΗΨΙΟΣ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΛΙΓΓΟΥ είπε...

Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΕ ΑΣΦΑΛΙΤΗ 12.02μμ

Ανώνυμος είπε...

OTI KAI NA KANETE KYRIOI TON SERBION OTI KAI NA GRAPSETE DEN THA KATAFERETE NA DIASPASETE TOYS DHMOTES TOY BELBENTOU STON AGONA TOUS.OPOS KAI NA PROSPATHISETE NA TOUS XORISTE ANAMESA SE BELBENOUS, SKOULIARGIOTES KAI PALIOGRATIANITES. EINAI ENOMENOI. KAI DEN THELOUN NA ENOTHOUN MAZI SAS GIATI DEN EXETE MPESA KAI KANENA NYKOKYRIO. GIA THN ANTISTASH MHN MILATE ESEIS. TO BELBENTO PLHROSE AKRIBA THN ANTISTASH KAI PROS TOYS GERMANOUS KAI PROS TOUS TOURKOUS. KAMIA ENOSI MAZI SAS. NA MINETE ESEIS KAI TA XREH SAS.

Ανώνυμος είπε...

H KATAΓΩΓΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΓΡΑΤΣΑΝΟ.ΙΣΩΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ,ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΟΝ ΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Φίλε μας (των τεσσάρων-πέντε τελευταίων σχολίων) η οργή σου προς έναν σχολιαστή (με σωστές/λάθος αντιλήψεις δεν έχει σημασία - όλοι κρίνονται από τα λεγόμενά τους) προκαλεί βρισιές που απευθύνονται καθολικά προς μία ολόκληρη περιοχή. Θεωρούμε άδικη την επίθεσή σου και τους χαρακτηρισμούς σου προς ΟΛΑ τα χωριά και ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους των Σερβίων.
Στην ανάρτηση αυτή συζητούμε με αφορμή το κείμενο για τη διοικητική μεταρρύθμιση και όχι για το ποιος είναι καλύτερος ή ποια μέρα υπάρχει η λαϊκή αγορά. Σε παρακαλούμε για την κοσμιότητα των σχολίων σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ.ΤΟΝ ΣΕΒΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

KAKO TU KEFALIU SAS

ai-vreS είπε...

Φίλε μας σ' ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σου με σχόλια στο ιστολόγιο.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12.02 ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ? ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ.

ai-vreS είπε...

Όχι δε μας άρεσε. Αλλά ο Μανώλης Στεργίου έχει απαντήσει σ' αυτό και θεωρούμε ότι δεν χρειάζεται συνηγόρους.
Δες λίγο όμως την ουσία του σχολίου του. Αναπτύσσει επιχείρημα (πώς μπορεί να υποστηριχθεί ένας δήμος μικρός άν ο νομός κοζάνης έχει μόνο 4 δήμους) και γι' αυτό το αφήσαμε, πράγμα που δεν μπορούμε να πούμε για τα δικά σου σχόλια (Συμφωνείς;)

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12.02ΜΜ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΑΝΑΠΤΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ. ΙΣΩΣ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Η όλη συζήτηση άλλαξε εντελώς, ενω το ουσιώδες είναι αυτό που εθεσα παραπάνω, οτι πώς μπορεί να υποστηριχθεί ένας δήμος μικρός άν ο νομός κοζάνης θα έχει μόνο 4 δήμους με τον Καποδίστρια Νο2!
>> Πέραν τούτου, δεν είχαμε περιέργως ακόμα παρέμβαση του δημάρχου Βελβεντού εδω στο Φόρουμ, πράγμα που εκανε άμεσα σε άλλες εποχές...
Δύο πιθανόν να είναι οι...αιτίες
1) Εξ' της 24ώρου χρήσεως του LapTop δεν προλαβαίνει να διαβάζει ...aivres ή
2) Επειδή διαπιστώνει, οτι ούτως ή άλλως, ο Δήμος Βελβεντού θα υπαχθεί διοικητικά στο νέο δήμο, με εδρα τα Σέρβια στο μέλλον, βαριέται να δώσει την διάσταση του θέματος αυτού, με το άγχος του, οτι η δημαρχιακή του θητεία, τελειώνει αναποφέυκτως σε...ένα ετος!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ 5.38μμ ΚΑΙ 11-ΝΟΕΒ.10.02 ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΑ (ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ) ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 13-ΝΟΕΒ.12.02μμ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ AI-VRES ΑΝ ΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ Η ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ LAP TOP.ΠΑΝΤΩΣ ΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60%

Μανώλης Στεργίου, Δήμαρχος Βελβεντού. είπε...

Αγαπητοί φίλοι, δεν πρόλαβα να δω τα σχόλια που γράφονται εδώ, γιατί αφενός συμμετέχω και γω στην προετοιμασία ενός Καρδιολογικού Συνεδρίου που θα γίνει την άλλη βδομάδα (20 & 21/11) στο Βελβεντό, αφετέρου αυτή την ώρα παρακολουθώ ένα πολύ ενδιαφέρον εισαγωγικό σεμινάριο του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης που εξελίσσεται στο Βελβεντό από τις 5 το απόγευμα.
Την ανάρτηση με την εισήγησή μου για τη διοικητικη μεταρρύθμιση, δεν την έκανα ο ίδιος, αλλά τρίτος, που γνωρίζουν αποκλειστικά οι διαχειριστές της σελίδας. Για τον Καποδίστρια 2, όσα είχα να πω, τα είπα στην εισήγησή μου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού. Ο αγώνας της ενωμένης κοινωνίας του Βελβεντού είναι συνεχής και ο στόχος όλων μας κοινός. Εδώ ξεκίνησε μια άτυπη διαβούλευση, που θα μπορεί να κρατήσει ένα επίπεδο. Ωστόσο βλέπω με έκλπληξη σχόλια που δεν αρμόζουν σε δημόσια συζήτηση.
Επιφυλάσσομαι να σχολιάσω τα προσβλητικά για τον τόπο μου σχόλια ενός και μόνο ανθρώπου, που αναφέρεται στην εθνική αντίσταση του λαού μας.

ΥΓ: Λυπάμαι που εδώ και καιρό ένας ανώνυμος αναγνώστης σας δείχνει να εχοχλείται που ανάμεσα στα εργαλεία της δουλειάς μου είναι και ένας επιτραπέζιος (και όχι φορητός) υπολογιστής. Ειρωνεύεται και κατακρίνει. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να του αλλάξω γνώμη.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΣΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΩΝ.
Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ.
ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
Ε! ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΞΕΝΕΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΝΥΦΗ Η Ο ΓΑΜΠΡΟΣ.......

Το Προφίλ μας