Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Αλ. Αθανασιάδης: Μήνυμα για την Επέτειο του Πολυτεχνείου.

Τα πάντα σήμερα στη χώρα μας βρίσκονται σε οριακό σημείο. Από τα Δημόσια οικονομικά, την Κοινωνική ασφάλιση και την πραγματική οικονομία έως την απασχόληση, την υγεία και την παιδεία. Η λύση των προβλημάτων δεν είναι ούτε εύκολη ούτε αυτονόητη. Η σημερινή κυβέρνηση διαθέτει την πολιτική βούληση, τις ιδέες και το σχέδιο για να βγάλει την χώρα από αυτή την κατάσταση. Σ’ αυτήν την προσπάθεια όμως χρειάζεται η συμμετοχή όλων των κοινωνικών δυνάμεων και του καθένα ξεχωριστά. Ας αντλήσουμε διδάγματα απ’ το πάντοτε επίκαιρο μήνυμα του Πολυτεχνείου και να αγωνιστούμε όλοι μαζί για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, την προοδευτική πορεία που θα διασφαλίσει την απασχόληση, ιδιαίτερα των νέων, το δικαίωμα στη δίκαιη διανομή του εθνικού εισοδήματος, το δικαίωμα στην κοινωνική προστασία και ασφάλεια, την υπεράσπιση της ειρήνης, της εθνικής μας ανεξαρτησίας και των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Αθανασιάδης τότε που ήταν;

Ανώνυμος είπε...

Ροζ σκάνδαλο έχει συγκλονίσει την κοινωνία μεγάλου νησιού, αφού ο δήμαρχος συνελήφθη… από την γυναίκα του κατά την διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων.

Και θα μου πείτε καλά, δεν έγινε και τίποτα, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν πιάστηκε με γυναίκα, αλλά με άνδρα! Και όχι με ένα αλλά με τρεις παρακαλώ!

Το κουαρτέτο λοιπόν αποτελούσαν ο δήμαρχος, δύο ακόμα ευυπόληπτοι πολίτες και ένα αγόρι αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso. Ο ένας μάλιστα εκ των κυρίων είναι αδερφός πασίγνωστής μαγείρισσας. Ε, φτάνει, άλλες λεπτομέρειες δεν χρειάζεστε, το βρήκατε το νησί…

Το κουτσομπολιό λοιπόν έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία και έκανε τον γύρο του νησιού μέσω… του νοσηλευτικού προσωπικού που βρισκόταν στο νοσοκομείο, όταν μεταφέρθηκε εκεί η κυρία δημάρχου με νευρικό κλονισμό!

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον φίλο-η 9:38 μμ

Ο Αθανασιάδης εκείνη την εποχή, εργαζόταν σκληρά σαν οδηγός, για να γίνει αργότερα ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ και ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ για το σύνθημα της γενιάς του πολυτεχνίου
ΨΩΜΙ - ΠΑΙΔΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
Πάντα στο πλευρό του σοσιαλιστικού, ΕΚΕΙΝΗΣ της εποχής ΠΑΣΟΚ.
Πρόσφερε και προσφέρει ΠΟΛΛΑ στην ΠΕΡΙΟΧΗ
ΑΞΙΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ!!!!

Το Προφίλ μας