Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Πάρις Κουκουλόπουλος: Λύθηκε το πρόβλημα της Στέγης Ανηλίκων Κοζάνης

από τον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ
Λύθηκε το πρόβλημα της Στέγης ανηλίκων Κοζάνης. Μιλώντας σήμερα το πρωί στην ΕΡΑ Κοζάνης ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Κοζάνης Πάρις Κουκουλόπουλος ενημέρωσε ότι οι τρεις συναρμόδιοι Υπουργοί (Δικαιοσύνης, Εσωτερικών και Οικονομικών) υπέγραψαν τη σχετική απόφαση και έτσι η Διοίκηση της Στέγης Ανηλίκων μπορεί να προβεί άμεσα στην πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού, για την επαναλειτουργία αυτής της κοινωνικής δομής.
Ο κ. Κουκουλόπουλος δεν παρέλειψε να τονίσει τη συμβολή στη λειτουργία της Στέγης Ανηλίκων τόσο της κ. Ζωής Ταγάρα, όσο και του εισαγγελέα κ. Καμηλάρη, καθώς και πολλών μελών της τοπικής κοινωνίας της Κοζάνης, που επί σειρά ετών έχουν κάνει σκοπό της ζωής τους την ύπαρξη της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής.
Σχολιάζοντας τα τελευταία γεγονότα που οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο της Στέγης, ο βουλευτής του Ν. Κοζάνης επεσήμανε ότι «στην προσπάθεια που κάνουμε για να οικοδομήσουμε μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης, είναι απαραίτητο όχι απλώς να διατηρήσουμε αλλά και να ενισχύσουμε τέτοιου είδους δομές, σαν τις Στέγες Ανηλίκων, οι οποίες λόγω του σημαντικού έργου που προσφέρουν καταξιώθηκαν και απολαμβάνουν πλέον τη στήριξη και των τοπικών κοινωνιών, όπως συμβαίνει στην πόλη της Κοζάνης. Γι΄ αυτό θα πρέπει στο αμέσως επόμενο διάστημα να εξετάσουμε τους τρόπους ενίσχυσης και επέκτασης αυτών των δομών, προκειμένου να εξυπηρετούν μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, αλλά και να λειτουργούν απρόσκοπτα διαθέτοντας το απαραίτητο προσωπικό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΡΙΑ

Γιατί τα παιδιά υπάγονται στο υπουργείο Δικαιοσύνης???
Κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις???

τη συμβολή στη λειτουργία της Στέγης Ανηλίκων τόσο της κ. Ζωής Ταγάρα, όσο και του εισαγγελέα κ. Καμηλάρη
ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ???

ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΥΤΩΝ???

Θυμάμαι, παλιά που ΥΠΗΡΧΕ, 'ΙΔΡΥΜΑ" στην ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΙΚΡΟΚΑΣΤΡΟΥ, το θεάρεστο και ζηλευτό ΕΡΓΟ της κυρίας ΕΛΕΝΗΣ και της κυρίας ΜΑΡΙΑΝΘΗΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ στα παιδιά ΑΥΤΑ.

ΕΥΧΟΜΑΙ να ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ το ΙΔΙΟ και απο την κυρία ΔΙΚΗΓΟΡΟ και τον κύριο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Το Προφίλ μας