Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Kόρη «γαλάζιου» υπουργού στην αμαρτωλή «ΑΓΡΟΓΗ ΑΕ», όπως και κόρη Αντιδημάρχου Σερβίων!!!


Στις 6 Αυγούστου, λιγότερο από έναν μήνα από την προκήρυξη των εκλογών, ο τότε υπουργός Αγροτικής ανάπτυξης και στενός πολιτικός φίλος του Γιώργου Σουφλιά δημοσιοποιούσε την προκήρυξη θέσεων για την εταιρεία ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. Πρόκειται για ανώνυμη εταιρεία την οποία είχε συστήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης επί ΝΔ, «με στόχο να συμβάλλει στην μεγέθυνση της γεωργικής εκμετάλλευσης, στην αποτροπή του πολυτεμαχισμού της και τη συγκέντρωση του πολυτεμαχισμένου κλήρου».
Η προκήρυξη είναι «ολιγόλογη», δεν προβλέπει κριτήρια πρόσληψης -πέραν των ειδικοτήτων που αναζητά-, ζητάει δε την υποβολή αιτήσεων εντός τεσσάρων (!) μόλις ημερών (μέχρι τις 10 Αυγούστου), μέσω φαξ ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η προκήρυξη αφορά σε περίπου 300 άτομα. Τη δημοσιεύουμε ως έχει: «Λόγω των έκτακτων και επειγουσών αναγκών -αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική προκήρυξη- όπως αυτές διαπιστώθηκαν από επιτόπιους ελέγχους συνεργείων της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε., σχετικά με την "Ετήσια Ανανέωση και Επικαιροποίηση του συστήματος Αναγνώρισης Αγροτεμαχίων της Ενιαίας Αίτησης", η εταιρεία ενδιαφέρεται να συμβληθεί με στελέχη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου για την υποβοήθηση του έργου του ΟΠΕΚΕΠΕ στο πλαίσιο της καταβολής των Κοινοτικών Ενισχύσεων στους Έλληνες αγρότες, τη δημιουργία του Αγροτικού Κτηματολογίου (που περιλαμβάνει, την χαρτογράφηση των εποικιστικών εκτάσεων αρμοδιότητας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων), στην αντιμετώπιση των προβλημάτων κατά την ψηφιοποίηση των αγροτεμαχίων της χώρας, καθώς και την επικαιροποίηση και συνεχή παρακολούθηση του εν λόγω Κτηματολογίου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης των ακολούθων ειδικοτήτων: ΠΕ Μηχανικών, ΠΕ Γεωπόνων, ΠΕ Περιβαλλοντολόγων, ΠΕ Κτηνίατρων, ΠΕ Διοικητικών- Οικονομικών, ΠΕ Δασολόγων, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Ζωϊκής Παραγωγής, ΤΕ Τεχνολόγων Γεωπονίας, ΤΕ Τεχνολόγων -Τοπογράφων, ΤΕ Διοικητικού-Λογιστικού, ΤΕ Δομικών Έργων, ΔΕ Διοικητικού, ΔΕ χειριστών Η/Υ και ΥΕ Εργατών. Σημειώνεται ότι οι νεοπροσλαμβανόμενοι θα απασχοληθούν κυρίως στις περιφερειακές υπηρεσίες της εταιρείας.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα βιογραφικά τους έως τις 10/08/2009.»
Ωστόσο, ο κ.Χατζηγάκης ειδοποίησε όλους τους τοπικούς βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ Θεσσαλίας (αλλά και όμορων νομών) ότι θα προσληφθούν δύο άνθρωποί τους και 3 από τους υπουργούς, παρότι ο ίδιος και ο πολιτικός τους προστάτης, Γ. Σουφλιάς, είχαν τελικά τη «μερίδα του λέοντος» στους διορισμούς στην ΑΓΡΟΓΗ. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι ο εκ Κοζάνης υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μιχ. Παπαδόπουλος, διόρισε μέχρι και τον διευθυντή του Πολιτικού του Γραφείου και πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου, Παναγ. Πλακεντά, ενώ ο πρώην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης προχώρησε στο διορισμό της κόρης του Θώης! Αλλά μέχρι και "γαλάζιοι" εργατο-συνδικαλιστές, όπως ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης (κι αντιδήμαρχος Σερβίων) διορίστηκαν σε ένα καθαρά αγροτικό -υποτίθεται...- φορέα! Βεβαίως, οι προσλήψεις αυτές, αν και «πάγωσαν» ως προεκλογικές, θα περαστούν από «κόσκινο», ενώ σήμερα η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Κατερίνα Μπατζελή, ζήτησε την παραίτηση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. και αναμένεται να οριστεί νέα διοίκηση την ερχόμενη Δευτέρα.
Σχόλιο ai-vres: Περιμένουμε εξηγήσεις απο τον Αντιδήμαρχο Σερβίων, τον πρώην Υπουργό Μακεδονίας -Θράκης όπως και από τον Πρώην Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

32 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα των προσληφθέντων. Για να δούμε και εμείς.

Ανώνυμος είπε...

Τι να δούμε ; Ωστε έτσι κύριοι του σεμνά και ταπεινά. Διορίσθηκαν απο το παράθυρο ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, η κόρη του βουλευτή και πρώην υπουργού και η κόρη του προέδρου του εργατικού κέντρου Κοζάνης και ο μαλ.κας λαός της ΝΔ έτρεχε για να εκλεγούν και να τον κυβερνήσουν αυτά τα φρούτα.Αυτοί δεν έχουν ιερό και όσιο. Σαράντα χρόνια να μείνουν στην αντιπολίτευση μυαλό δεν θα βάλουν.
Βουλευτής υπέρμαχος της "ελεύθερης οικονομίας" να βάζει μέσον για να γίνει Δημόσιος υπάλληλος η κόρη του.
Ενδιαφέρον έχει η σιγανοπαπαδιά ο αντιδήμαρχος μας και πρόεδρος !!! του εργατικού κέντρου Κοζάνης. όλο το σόι του απο το δημόσιο τρέφεται και αυτός το παίζει φιλελεύθερη οικονομία. Λίγη τσίπα δεν έχει ; Πως μιλάει για τα δίκαια των εργαζόμενων ; Ζητάει να κάνουν αγώνα για να μονιμοποιηθούν οι εργαζόμενοι στα stage αλλά αυτός φρόντισε να τακτοποιήσει το δικό του θέμα μια και έξω.
Ουστ βρέ. Εξω απο το εργατικό κέντρο. Να βρούν τρόπο οι άλλοι συνάδελφοι του εργατικού κέντρου να τον διώξουν. Περιμένουμε τοποθέτηση απο το ΠΑΜΕ και να μην κάνει την παπια.
Αλλοίμονο αν η νέα κυβέρνηση δεν του εξαποστείλει και τους μονιμοποιήσει θα ειναι δυό φορές συνυπέυθυνη.
Αυτά προς το παρόν.

Ανώνυμος είπε...

AYTH EINAI H ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ Ν,Δ. ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΣ ΑΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΔΗΣΗ. ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΦΑΕΙ,. Ο ΑΝΚΔΙΗΓΗΤΟΣ Κουρκουτας ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ - ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ. ΝΑ ΔΙΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΥΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ,. ΑΣ ΤΑ ΔΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΜΑΣ [ Αρχοντες] ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Ναι ai-vres...Σε εσάς θα δωθούν εξηγήσεις...χέστηκαν για εσάς!

ai-vreS είπε...

Και για τους ψηφοφόρους τους; Σ' αυτούς δεν οφείλουν μία εξήγηση;
Εμείς απλά παρέχουμε το μέσο και τη διάδοση της είδησης.

Ανώνυμος είπε...

Το να επιδιώκει ο καθένας μια θέση στο δημόσιο δεν είναι κακό. Είναι θεμιτό αρκεί να την κατακτά με τα προσόντα του.
Το να την κατακτά με αδιαφανείς και παράνομες διαδικασίες είναι όχι μόνο κατάχρηση εξουσίας αλλά και περιφρόνηση στον Έλληνα πολίτη.
Η εξουσία δεν είναι για νομή.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

H είδηση αυτη είναι γνωστή εδώ και καιρό στη τοπικη κοινωνία της Κοζάνης. Προφανώς κάποιος απο εδώ το περπάτησε προς τα κάτω!

Ανώνυμος είπε...

GIA TOYS YPOLOIPOYS YPARXEI TO ASEP..
MHPOS PREPEI NA VGEI KI ENA ASEP GIA TOYS POLITIKOYS POU THELOYN NA MAS KYVERNHSOYN ?
EIXE MEGALH ANAGKH H THYGATERA TOY NIKOLAKH KAI THS MIMHS ..LIGH AKINHTH PERIOYSIA EXOYN ?
DHLADH TA FTOXOPEDA NA MHN EXOYN MIA ELPIDA STON HLIO ? PALIOMASKARADES !!!!!
ANTE NA ERTHEI KI H SEIRA NA KSEKATHARISEI KI H NOMARXIA GIATI PARAEGINE TO KAKO...S'MA KONTA TA GIANNENA...

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμαρχος Σερβίων Δημοσθένης Κοκολιός δε θα κάνει κανένα σχόλιο για τον αντιδήμαρχό του; Ή τώρα που ανέλαβε πρόεδρος εργατικού κέντρου χαίρει ασυλίας; ΄Ασε που έχουμε να τον δούμε στα Σέρβια μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος Σερβίων δεν υποχρεούται να σχολιάζει τας αιτιάσεις διαφόρων, που ασχολούνται με ζητήματα περί ανέμων και υδάτων!
>> Αλλωστε, το τι είναι ο καθένας εμφανώς και αποδεικνύεται και δεν εχει κανένα λόγο ο πρώτος πολίτης του δήμου κ Δήμαρχος να σχολιάζει την φαντασία του καθενός!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά όταν θα βγουν τα ονόματα στη φόρα και δε θα είναι φαντασία του καθενός, να δούμε τι θα πει τότε για τον αντιδήμαρχο του. Εντωμεταξύ ο μισθός πέφτει κι ας μην πατάει καθόλου στα Σέρβια ο Κουρκούτας.

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατανόησατε την επισήμανση, που σας εδόθει, οτι ο άρχων της πόλεως δεν υποχρεούται να προβαίνει εις δημόσια κριτική, οιουδήποτε προσώπου!Δεν εχει να πεί τίποτε και για κανένα...
>>Γιατί ανησυχείτε τόσο πολύ και προτρέχεται των αδικαιολόγητων ανησυχιών σας...και βάζετε την φαντασία σας, να σας κουράζει τόσο πολύ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ως ανίδεος ρωτώ αν τους προέδρους του ΕΚ και τους συμβούλους του Δήμου τους διορίζει η κυβέρνηση ή είναι εκλεγμένοι. Αν ισχύει το δεύτερο γιατί ζητάτε τα ρέστα από τον Δήμαρχο και δεν απευθύνεστε στους υπάιτιους;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου τον Αντιδήμαρχο τον ορίζει ο Δήμαρχος.και αυτό φαντάζουμε πως το ξέρεις.Όσο για τους διορισμούς εχω να παραταρήσω το εξής. Κριμα για την κόρη του ΥΠΟΥΡΓΟΥ έχει άραγε να φάει το καημένο. ο πατέρας της δηλώνει μόλις και μετά βίας καμιά εικοσαρία ακίνητα. Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε λιγότερα απο τον ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ.Και ολοι αυτοί κυβερνουσαν την ΕΛΛΆΔΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Νομάρχης δεν θα κάνει κανένα σχόλιο για τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου; Να τον χαίρεται. Σμα κοντά τα Γιάννενα θα τον πει ο λαός μεθαυριο.

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να πούμε στο Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να μην κάνει μόνο το πόθεν έσχες για τους πολιτικούς αλλά και το πόθεν εδιορίσθης. Να μας που και αλλοι ύπατοι Σουφλιάδες πως διόρισαν τα τέκνα τους σε καλές καρέκλες. Να το πουν στους άνεργους του Νομού.

Ανώνυμος είπε...

Οσο οι έχοντες την εξουσία δεν σκέφτονται ότι τα παιδιά όλου του κόσμου είναι τα ίδια με τα δικά τους παιδιά δεν θα υπάρξει ποτέ αξιοκρατία.Γιατί όπως λέει και ο λαός "Στο κώλο των άλλων παλούκια στον δικό μας ούτε γουρουνότριχα"

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΡΗ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΕΙ, ΕΥΤΥΧΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΤΣΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΙΛΙΕΤΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΑΝΕΙ .....
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΜΑΒΕ ΔΟΥΛΕΥΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ.....
ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ (ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΙΜΗ....)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΑΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ...
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΡΟΣΕΧΕ.... ΦΙΛΙΚΑ
Π Ρ Ο Σ Ε Χ Ε!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ai-vreS είπε...

Αν θέλετε να απευθυνθείτε σε κάποιον σχολιαστή προσωπικά - ο οποίος δεν είναι δημόσιο πρόσωπο, παρακαλούμε συζητήστε τις διαφορές σας μαζί του.

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε ρε παιδιά ο Κουρκούτας στην πλατεία σήμερα; Αγώνες για την παιδεία και την κοινωνική δικαιοσύνη;
Μαζέυτε τον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

12.24 σαν δεν ντρεπόμαστε....Τι σχέση έχουν οι κλούτσες με τς ...ες.Η κακία και η ζήλια έχουν φτάσει σε απροσδιόριστα όρια.....Παρακαλώ κάποιοι ανώνυμοι να κρατάνε τουλάχιστον τα προσχήματα.Αυτό είναι κανιβαλισμός...

Χ.Ε.

ai-vreS είπε...

Παρακαλούμε (12.24) διατηρήστε την κουβέντα σε κάποιο επίπεδο (χαμηλό μεν, επίπεδο δε).

ai-vreS είπε...

Το σχόλιο του ανώνυμου 12.24 (στο οποίο αναφέρεται ο Χ.Ε. κι εμείς) διαγράφηκε για προφανείς λόγους.

ai-vreS είπε...

Είναι αλήθεια, όπως μαθαίνουμε, ότι τα 268 άτομα της προκήρυξης, ειδοποιήθηκαν στις 18/8 και προσελήφθησαν κανονικά την 1η Σεπτεμβρίου;
Από 1η Σεπτεμβρίου δηλαδή ο Πλακεντάς είναι υπάλληλος της ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε. ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ Ν.Σ. ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ, ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

βλέπω σβήνεις αιβρες αναρτήσεις που δεν ειναι αισχρες αλλα δεν σε βολεύει το περιεχόμενο ...αντικειμενικέ... μου εκτος αν εχεις καλές σχεσεις με τις νύμφες..........

ai-vreS είπε...

Όχι δεν έχουμε καμία σχέση με νύφες. Το ψάξαμε όμως και η θέση της συγκεκριμένης είναι απολύτως νόμιμη. Οπότε δε θέλουμε να υπάρχουν εντυπώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Που είναι οι παρανομίες των υπολοίπων στην αγρογη αε και δημιουργείς εντυπώσεις ....;
Αν δεν ήταν νύμφη του δημάρχου θα έπαιρνε ΝΌΜΙΜΗ απόσπαση .....;;;

ai-vreS είπε...

Στην ΑΓΡΟΓΗ υπάρχουν μια σειρά από παρατυπίες που ο χώρος δε μας επιτρέπει να γράψουμε.
Θα πούμε μόνο αυτό που λεγόταν μεταξύ των γαλάζιων παιδιών: υπουργοί τρεις και βουλευτές δύο.
Σου λέει κάτι αυτό;
Τελικά βέβαια έγινε Χατζηγάκης καμιά τριανταριά (όλοι από τα Τρίκαλα) και οι υπόλοιποι μοιράστηκαν τις άλλες θέσεις

ai-vreS είπε...

Υ.Γ. Τα ονόματα βέβαια δεν είδαμε ακόμα πουθενά....
Και κάτι άλλο. Κάποιοι τοπικοί κόκκινοι συνδικαλιστές δεν έχουν πει κουβέντα για την ΑΓΡΟΓΗ....

Το Προφίλ μας