Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Κοζάνη: τοπική πρωτοβουλία απασχόλησης

To ergasiakozani (www.ergasiakozani.gr) είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Κοζάνης και 29 ακόμη φορέων οι οποίοι συμμετείχαν στην Τοπική Πρωτοβουλία Απασχόλησης για το Ν. Κοζάνης που χρηματοδοτήθηκε από το 3ο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας. Συντονιστής φορέας ήταν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Κοζάνης και υπεύθυνος προγράμματος ο κ. Μαυροματίδης Δημήτριος.
Στόχος ήταν να υπάρξει ένα εργαλείο υποβοήθησης καταπολέμησης της ανεργίας, πέραν των κλασσικών προγραμμάτων επιδότησης. Ένα εργαλείο που, χωρίς την ανθρώπινη παρέμβαση και διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύζευξη ανέργων και επιχειρήσεων. Σήμερα δίνεται η δυνατότητα άμεσης σύζευξης ανέργων και επιχειρήσεων. Η επιχείρηση εισάγει τη θέση εργασίας, που επιζητεί και αντιστοίχως οι άνεργοι τα προσόντα τους και τις θέσεις που επιθυμούν να εργαστούν. Όταν υπάρξει σύζευξη, δηλαδή ταίριασμα θέσης εργασίας που ζητείται και προσφέρεται αντίστοιχα, αποστέλλεται αυτόματα ηλεκτρονικό μήνυμα (email) και γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τηλέφωνο του υποψήφιου για θέση εργασίας, ώστε να έρθει σε απευθείας συνεννόηση με την επιχείρηση. Επίσης δίνεται καθημερινά η δυνατότητα πληροφόρησης για θέσεις εργασίας που προκηρύσσονται καθώς και χρήσιμα νέα για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση γενικότερα.
Για την υποστήριξη του λειτουργεί το αρμόδιο γραφείο στο 2ο όροφο της Νομαρχίας Κοζάνης στο οποίο μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να προσέλθει τόσο για να εγγραφεί, εάν δεν έχει πρόσβαση στο Internet, όσο και για να ενημερωθεί.(...)
naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας