Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2009

Γ. Βλατής: Πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΣΕ;



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής του νομού μας, Γιάννης Βλατής, προς τους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών με θέμα την άμεση εξασφάλιση και εκταμίευση της απαιτούμενης πίστωσης προκειμένου να πληρωθούν οι εργαζόμενοι της ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.Στην ερώτησή του ο βουλευτής επεσήμανε μεταξύ άλλων «Στη ΔΕΣΕ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας υπηρετούν, από 12.08.2009, 43 εργαζόμενοι με σύμβαση ορισμένου χρόνου, οι οποίοι προσελήφθησαν με διαγωνισμό μέσω ΑΣΕΠ… Ωστόσο οι 43 εργαζόμενοι, 3 μήνες μετά την πρόσληψή τους παραμένουν απλήρωτοι και αυτό βέβαια δεν είναι καθόλου τιμητικό για την πολιτεία.»
Σημειώνοντας ότι οι καθυστερήσεις λόγω των εκλογών και των αλλαγών που σημειώθηκαν στις αρμοδιότητες των σχετικών Υπουργείων είναι κατανοητές, ο βουλευτής έθεσε στους αρμόδιους Υπουργούς τα ακόλουθα ερωτήματα:
1.       Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία της εκταμίευσης της προαναφερόμενης πίστωσης;
2. Πότε επιτέλους θα πληρωθούν οι 43 εργαζόμενοι;

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενη στη ΔΕΣΕ;

οι εργαζόμενη;;; και μετά κάνετε κριτική σε εφημερίδες....Νούμερα!

ai-vreS είπε...

Σωστή παρατήρηση και διορθώθηκε.
Το "νούμερα" δεν καταλαβαίνουμε σε ποιον απευθύνεται. Σίγουρα όχι σε μας μια που οι εφημερίδες απασχολούν δημοσιογράφους που οφείλουν να γράφουν ορθογραφημένα - άλλωστε στις μεγάλες εφημερίδες υπάρχουν και επιμελητές/διορθωτές κειμένων. Εμείς μπορούμε να είμαστε και αμόρφωτοι ...
Και κάτι άλλο: τα κείμενα των εφημερίδων γι' αυτό γράφονται, δηλ. για να διαβάζονται και ως δημοσιευμένα & δημόσια κείμενα να σχολιάζονται. Αν αυτό γίνεται στο σπίτι ή στο καφενείο ή διαδικτυακά δεν έχει μεγάλη διαφορά. Δες λίγο και τις μεγαλύτερες και "εγκυρότερες" εφημερίδες στον κόσμο όπως τον Guardian ή τους Ν.Υ Times που διαδικτυακά έχουν δημόσια διαβούλευση για τα κείμενά τους.
Αρα το "νούμερα" κάπου αλλού πήγαινε....

Ανώνυμος είπε...

amorfotoi den xero an eiste,pantos oniroi eiste sigoura.en pasei periptosi min krineis gia na min kritheis. kai allaxte epitelous to tilo tou blog... sasbrikame kante to!

ai-vreS είπε...

Τι σημαίνει oniroi; Και για ποιο λόγο ακριβώς να αλλάξουμε τον τίτλο του ιστολογίου δεν καταλάβαμε.

Το Προφίλ μας