Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Προκήρυξη θέσεων περιφερειακών διευθυντών εκπ/σης

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που ενδιαφέρονται για διορισμό στις δεκατρείς (13) θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση με σχετικά δικαιολογητικά εντός 10 (δέκα) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της πρόσκλησης.  Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι δημόσιοι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι έχουν: α) Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ή άλλο ισότιμο τίτλο της ημεδαπής ή αλλοδαπής, β) δεκαπενταετή τουλάχιστον εκπαιδευτική υπηρεσία, και γ) σημαντικά επιστημονικά και διοικητικά προσόντα. Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν και οι ήδη υπηρετούντες Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΓΓ ΔΥΤΙΚΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΚΟΥΓΙΤ ΤΟ ΟΝΟΥΜΑ ΠΛΙΑΤΣΙΟΥΣ.ΟΡΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΟΥ ΠΑΙΔΑΡΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΕΙΝ ΠΟΥΛΥ ΚΑΛΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Όλα λύθηκαν στη ΠΑΙΔΕΙΑ, και έμεινε να λυθεί ΤΩΡΑ και το ΕΠΕΙΓΟΝ ΘΕΜΑ (οι δεκατρείς (13) θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης).

Ανώνυμος είπε...

BALTE TON GYMNASTH. TON EIXE KAI H N.D. DOKIMASMENOS.

Ανώνυμος είπε...

Ο 7:33 δεν χάνει ευκαιρία να βγάλει το δηλητήριό του για τον Πλιάτσο. Μόνο που είναι τόσο άσχετος, που συγχέει τη θέση του Γ.Γ της περιφέρειας με την θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης.

Το Προφίλ μας