Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

“Φούσκωσαν” τα δυο ρέματα στον κάμπο των Σερβίων-Κίνδυνος για τους οδηγούς-Βίντεο

“Φούσκωσαν” τα δυο ρέματα στον κάμπο των Σερβίων-Κίνδυνος για τους οδηγούς χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευση των οχημάτων.
 

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πως φαίνετε πως αυτός που έκανε το video είναι άσχετος με τα Σέρβια. Σε αυτό το σημείο ξεβράζουν τα νερά από την αντιπλημμυρική τάφρο. Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και πίσω από τα νεκροταφεία, και στην στροφή προς τους Αγίους Αναργύρους και στις βρύσες στην περιοχή χρυσός, ξεβράζουν όλα τα ρέματα και τα νερά πηγαίνουν προς την λίμνη. Τώρα εάν στηθεί ο δημοσιογράφος κάτω στη λίμνη είναι σε θέση να παρουσιάσει video πως άνοιξε η γη από τσουνάμι. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή βρε Α-χωριάταρε, έγινε ένα έργο από τον Κασαπίδη; από τον Δήμο; Δεν ξέρω και ποιος το έκανε τελικά και ενώ έπρεπε να γίνει και ένα τεχνικό έργο ένα γεφυράκι στρώσανε την άσφαλτο ,πήραμε τα μπράβο, ανεβάσαμε και τα βίντεο και όπως βλέπουμε στην εικόνα κάποιος που θέλει να περάσει τον χειμώνα να πάει στον στάβλο ή στο κτήμα..... κι εδώ στο βίντεο βλέπουμε και μια κατοικία ,θα του λέμε :μην πας γιατί πλημύρισε ο δρόμος από το αντιπλημμυρικό που κατεβάζει πολύ νερό .Εάν δεν κάνω λάθος η νέα άσφαλτος ρίχθηκε με σκοπό την καλύτερη πρόσβαση των αγροτών στις εγκαταστάσεις τους. Μπράβο λοιπόν στην σοβαρότητα του έργου που γίνονται με τα χρήματα του 'Έλληνα φορολογούμενου.
-Άντε λοιπόν σοβαρέψου εσύ ,Α-χωριάταρε....ε! Α-χωριάταρε.

Ανώνυμος είπε...

19:56 Δεν ξεβράζει καμια τάφρος εκεί, είναι ο λάκκος του γηπέδου του Πλατανορευματος (Τρανός Λάκκος).
Η εκβολή του καναλιού είναι στο ύψος του λατομείου του κ.Βαρτάλα κάτω από τις εργατικές κατοικίες περίπου 400-500 μέτρα

Ανώνυμος είπε...

Μην τους χαλάτε το όνειρο. Οι αρπακολιες είναι το μόνο έργο Ελευθερίου. Θα ξεχάσουμε ότι άνοιξε ΤΡΥΠΑ σε κομμάτι που μόλις έριξαν άσφαλτο και χώθηκε μέσα ένα φορτηγάκι;

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε χωριαταραίοι που γίνατε όλοι ειδικοί, είχατε να δείτε άσφαλτο τόσα χρόνια και τώρα επειδή έβρεξε πολύ σας ενοχλούν τα έργα,άμα δεν σας αρέσει να μείνετε στα καλύβια σας ,εμείς στα Σέρβια θα προσπαθούμε περισσότερο, για να πάμε μπροστά!!!

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα τι λέει ο 19:56 😅😅; Τι θα ακούσουμε ακόμα εδώ; Πόσο IQ έχετε ρε θηρία; Είναι το σημείο που ξεβραζουν τα νερά λέει. Δηλαδή ρε τζιμάνι, βρε Αϊνστάιν των Σερβίων, έγινε ασφαλτόστρωση και είναι απολύτως φυσιολογικό να σκάει ένα ποτάμι νερού από το πουθενά και να μην μπορείς να περάσεις απέναντι. Σχεδιασμός σου λέει τιποτα; μηχανική σου λέει τίποτα; γεφυράκια σου λέει τίποτα; Δεν παίζει να σου λένε τίποτα αυτά, άστο. Βγαίνει και ο Χολέβας και μας λέει ότι το έργο έγινε από το δήμο, η ασφαλτόστρωση, αλλά δεν ευθύνεται ο δήμος για τα ρεματα. Είναι ευθύνη της περιφέρειας. Βρε δε φταίει κανένας άλλος, ο κόσμος φταίει που σας ψήφισε, αν και εσύ Χολέβα δεν εκλέχθηκες, αλλά δε βαριέσαι ναι γίνεται!

Ανώνυμος είπε...

Τη γεφύρι να γίνει εκεί απο που είσαι εσυ
Ότι και να κάνουν εκεί με τέτοιο νερό που επεσε δεν περνάει τίποτα και το σπίτι εκεί έχει δύο κατσίκες και την μια την έφαγε ο λύκος ο κάθε άσχετος γράφει μια μ!!!!!!
Ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

τα πράγματα είναι απλά. εάν γίνει κάτι καλό, που σχεδόν πάντα με πρωτοβουλία του κράτους ή της περιφέρειας και χωρίς να έχει πάρει χαμπάρι ο κίτσος (πχ εξόφληση οφειλών προς την δεη, τους προμηθευτές , τις αποφάσεις των δικαστηρίων) τότε αρχίζουν οι "σωτήρες" που εμφανίστηκαν ξαφνικά το 2019 θεός ο δημαρχάρας, πάνσοφος και ειδικός σε όλα
όποτε καίγεται το δημαρχείο, κλείνει η γέφυρα, ανοίγουν τρύπες στους δρόμους, γίνονται πλημμύρες, πετάγονται λεφτά σε άχρηστες αναθέσεις, μένουν έξω από κάθε επιχορήγηση για την ομαλή μετάβαση, μας βρίζουν δημοσιογράφοι, εργαζόμενοι, συνδικαλιστές, κάθε υπάλληλος στην κοζάνη, οι κάτοικοι της κοζάνης του βελβεντού της αιανής, μένουν απλήρωτες υποχρεώσεις, αποκαλύπτονται πισώπλατες προσπάθειες (χυταμ, ανοιχτές πισίνες, μεταφορά κτελ, παραχώρηση τούρκικου σχολείου χωρίς κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης και εξασφάλιση κλπ) φταίει η περιφέρεια, ο θεός, η κακιά η ώρα, ο κωνσταντόπουλος, τα "τουρκάκια", ο κακός ο λύκος
αντιδήμαρχος τεχνικών ο ποντίκης, οικονομικών ο καλλίνικος με μηδενική εμπειρία καιγνώσεις και χωρίς να εκλεγεί, δήμαρχος ο είδα φως και μπήκα ελευθερίου ανύπαρκτος όλη την ζωή του από τον τόπο πλην 2010-2012 (με αμοιβόμενη θέση προέδρου του συμβουλίου) και 2019-2023 (με αμοιβόμενη θέση δημάρχου). Καλά για τον νυν πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου άστο καλύτερα.
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν πρώτου δοθούν λεφτά για ασφαλτόστρωση θα έπρεπε να υπάρχει πρόνοια για άντληση υδάτων ή εκροή ρεμάτων που διερχόντουσαν από τον παλιό χωματόδρομο. Το να ρίχνεις απλά άσφαλτο χωρίς μελέτη εκροής και άντλησης υδάτων σε περιπτώσεις βροχής δεν είναι πολύ σώφρον. Επίσης θα έπρεπε να ελεγχθεί στο συγκεκριμένο σημείο η στατικοτητα του εδάφους και κατά πόσο είναι σαθρό ή στέρεο έδαφος υπογείως και υπό συνθήκες ναι θα μπορούσε να γίνει ένα μικρό γεφυράκι και εκβάθυνση του ρεματος σε εκείνο το σημείο. Όλα γίνονται. 2023 έχουμε. Εδώ υπάρχουν υπόγειες σήραγγες που δέχονται πιέσεις μεγατόνων και εσύ 00:10 μου λες ότι δε γίνεται τίποτα; Σοβαρά τωρα; Ο μοναδικός άσχετος είσαι και αυτό στο λέει ένας σχετικός με εμπειρία στα γεωτεχνικά και κατασκευαστικά πολλών ετών.

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην κάνουμε και την διώρυγα του Σουέζ
Σχετικε μήπως έκανες κάνα έργο στον Βόλο η Καρδίτσα και βλέπουμε αυτά τα έργα.

Ανώνυμος είπε...

00:04

Έγραψα ότι ξεβράζουν στο συγκεκριμένο σημείο όλα τα νερά εδώ και κάτι χρόνια στα Σέρβια, δεν είπα ότι η ασφαλτόστρωση και ότι άλλο έγινε είναι καλό ή κακό. Προχειροδουλειές είναι άρπα κόλλα και για πούμε την αλήθεια ο Ελευθερίου είναι η μόνη δημοτική αρχή που έριξε άσφαλτο στον κάμπο και αναβάθμισε την κυκλοφορία, ενώ την ίδια ώρα τα Σέρβια μέσα στο κέντρο με την ανάπλαση και τις πέτρες γίνανε κάμπος – λάκκος. Γίνεται ? Ναι Γίνεται !

Ανώνυμος είπε...

Ο δήμος διέθεσε λεφτά για συναυλίες με δωρεάν είσοδο ενώ απέναντι από το εκλογικό κέντρο δεσπόζει ένα ΚΑΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ
η προτεραιότητα είναι να πάρουμε ψήφο

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος φταίει που δεν έγιναν μελέτες για τα 2 ρέματα που περνάνε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους κάποιος έπρεπε να το πει. Γιατί μήπως δεν φταίει ο Κωνσταντόπουλος που έβρεξε;

Ανώνυμος είπε...

14:34 Και συνεχίζω άσχετε φανατισμενε δημότη που ειρωνεύεσαι για τη διώρυγα του Σουέζ. Τι ποσό νομίζεις ότι πρέπει να διατεθεί για να γίνει γέφυρα μήκους 10 μέτρων και πλάτος αλλά 10 μέτρα; Τόσο δύσκολο ακούγεται στα αυτιά σου; Αλλά με τέτοιους δημότες και δημάρχους που βγάζετε καλά να πάθουμε όλοι μας. Εδώ έκλεισε η γέφυρα και ακόμα οι επιχειρήσεις πλήττονται από αυτό το θέμα και δε κουνήθηκε φύλλο. Αντιθέτως πήγαινε ο δήμαρχος και βαρούσε παλαμάκια κάτω από τον Παπαδόπουλο. Κατάντια.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό έργο μιλάνε οι του Ελευθερίου;Ρέ θα τρελαθούμε τελείως;Σε όλο τον κόσμο όπου υπάρχουν ρέματα,υπάρχουν και γεφύρια.Πώς θα πείς ότι έκανα έργο αν δεν είναι ολοκληρωμένο;Ελευθερίου πάψε να κοροϊδεύεις τον κόσμο,όχι άλλο κουτόχορτο.

Ανώνυμος είπε...

Αφού τα λες τόσο ωρεα και ξέρεις τη γίνετε στην περιοχή 14.34 ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΜΑΘΕ .ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΔΩΣΕ ΟΝΑΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΛΟ Μ!!!! ΚΙΕΣ!!!
Μάλλον θα κάνουμε όχι το ΣΟΥΕΕΖ ΥΗΣ ΥΠΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣ
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΊΘΕΤΟ ΓΑΤΑΚΙΑ!!!!!!

Το Προφίλ μας