Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Σταυρούλα Αντάρα: Αναγγελία υποψηφιότητας με τη ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ

Από τη σχολική τάξη, στις φοιτητικές αίθουσες, στην μετέπειτα ενήλικη μου ζωή, το μικρόβιο του να θέλω να ασχολούμαι με τα κοινά, καλλιεργήθηκε έντονα μέσα μου.
O Δήμος Σερβίων, με την τεράστια ιστορική και πολιτιστική του κληρονομιά, οφείλει να αναδειχθεί και να εξελιχθεί. Έχει όλες τις προοπτικές και προϋποθέσεις να ανέβει ψηλά κι εγώ θέλω να συμβάλλω σε αυτή την προσπάθεια.
Ευχαριστώ, από καρδιάς, την κα Ρίτσα Σπυρίδου, που μου δίνει την ευκαιρία, να συνεισφέρω κι εγώ σε αυτό τον αγώνα, θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στην Δημοτική Ενότητα Σερβίων.
O αρχαίος νομοθέτης Σόλωνας είπε: "Γηράσκω δ' αιεί πολλά διδασκόμενος". Αυτή είναι η φιλοσοφία μου και η στάση ζωής μου. Καθώς, όσο πιο πολλά μαθαίνουμε, τόσο περισσότερα μπορούμε να προσφέρουμε.
Θα ήθελα, τέλος, να ευχαριστήσω και όλους τους συνοδοιπόρους μου από τη "Στάση Σερβίων", γιατί όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη, να βοηθήσουμε τον τόπο μας, να φτάσει εκεί που του αρμόζει. ΠANTOTE ΔHMIOYPΓIKA KAI AΞIOΠIΣTA.

 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο σας κυρια Σπυριδου για την επιλογη σας! Νεους ανθρωπους θελουμε με οραμα και ορεξη να δουλεψουν για τον Δημο μας! Καλη σας επιτυχια κυρια Ανταρα!

Ανώνυμος είπε...

Νεοι ανθρωποι, νεα πνοη για τον Δημο μας...ευγε!!!

Ανώνυμος είπε...

Δήμος ζήτησε προκαταβολή των ΚΑΠ 2024 για να πληρώσει τη μισθοδοσία
Αντί λοιπόν ο δήμαρχος να προσπαθεί να “νοικοκυρέψει” τον Δήμο για να μην δημιουργούνται καινούργια χρέη, γίνεται το αντίθετο, αφού προχωρά σε απευθείας αναθέσεις μεταξύ των οποίων ακόμη και σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό του!

ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΤΗΤΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΗ (;)


https://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimos-zitise-prokatavoli-ton-kap-2024-gia-na-plirosei-ti-misthodosia/

Το Προφίλ μας