Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Σερβίων ο Πολυδεύκης Λιάκος

Παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος Σερβίων ο Πολυδεύκης Λιάκος,
σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, καθώς δε θα είναι εκ νέου υποψήφιος στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Στη θέση του θα αναλάβει σύμβουλος ο εφοριακός Αθανάσιος Παπαστάμκος, από τον ίδιο συνδυασμό, ο οποίος και αναμένεται να είναι υποψήφιος με το συνδυασμό του νυν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Βασίλη Κωνσταντόπουλου.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προσωπική επιλογή του κ. Λιάκου ήταν η παραίτηση για την οποία ο ίδιος φρόντισε να ενημερώσει ψηφοφόρους και συντρόφους. Σε αντίθεση με το φιάσκο της Γέφυρας Στο Μέλλον που κανείς δεν έμαθε απολύτως τίποτα για την παραίτηση της αντιδημάρχου. Ο δρόμος προς την περιφέρεια θα σας βρει με εμπόδια αυτή την φορά, να το θυμάστε αυτό.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ο συνδιασμός του Βασίλη, σε μεγάλο βαθμό, είναι έτοιμος και με νέα άτομα! Αλλοι τρέχουν και δεν φτάνουν

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%997%CE%A446%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A71%CE%A7?inline=true
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝΝ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΕΡΒΙΑ! ΑΝΑΘΕΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ!

KAI KΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΑΙΔΙΑ....
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%91%CE%A5%CE%A746%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%99%CE%97%CE%A3?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9F%CE%9C%CE%9346%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A3%CE%985?inline=true

Ανώνυμος είπε...

Τα μαγαζιά στα Σέρβια κοπανάνε μύγες και τα λεφτά τα δίνουν στην Καρδίτσα.Γίνεται;Ναί γίνεται.

Χαρά Σταυρίδου είπε...

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στο Δήμο Σερβίων και τον Δήμαρχο Σερβίων. Στηρίζει πάντα τους νέους ανθρώπους, με όποιο τρόπο μπορεί και αυτό το έχει αποδείξει επανειλημμένα.

Για τα παραπάνω σχόλια τύπου "Δίνουν λεφτά στην Καρδίτσα... " Να συμπληρώσω ότι
τα χρήματα δόθηκαν στη συγγραφέα που κατάγεται από το Δήμο Σερβίων, απλά ο Εκδοτικός οίκος όπου εκδόθηκε το βιβλίο, ήταν στην Καρδίτσα.

Αυτά από εμένα, όμορφα και επώνυμα!!!!!

Καλή Χρονιά!!!
Χαρά Σταυρίδου

Ανώνυμος είπε...

Μα τι λέτε κυρία ; Το βιβλίο ενός συγγραφέα το παραγγέλνεις σε οποιο βιβλιοπωλείο επιθυμείς. Ας παρήγγειλε τα βιβλία από βιβλιοπωλείο των Σερβίων η της Κοζάνης! Που είναι το πρόβλημα;Εκτός εάν εσείς όταν παραγγέλνετε βιβλίο συγγραφέα που εκδόθηκε σε εκδοτικό οίκο της θεσσαλονικης το αγοράζετε μόνο από βιβλιοπωλείο της Θεσσαλονίκης η από τον εκδοτικό οίκο που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη!
Βέβαια εδώ έδωσαν ανάθεση σε ΛΑΡΙΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ 35000 ΕΥΡΩ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕΡΒΙΩΤΙΣΣΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή χρονιά κυρία Σταυρίδου
Εγώ δεν έχω την ίδια άποψη περί στήριξης για αυτό και γράφω ανώνυμα. Βλέπετε δεν θέλω να έχω την τύχη να με βρίζουν στα δημοτικά συμβούλια ούτε να μου κόψουν πελατεία με φήμες.
Η πείρα μου δείχνει ότι τέτοιες αναρτήσεις συνήθως έρχονται μετά από προτροπή του θιγομενου. Ποιος ξέρει ίσως κάποιος δημοσιογράφος να ρώτησε όπως έγινε με την ανάθεση στην λαρισα

Ανώνυμος είπε...

Μα Κυρία Σταυρίδου αν ο Ελευθερίου δίνει λεφτά σε όσους κατάγονται από τα Σέρβια,τότε δεν θα μείνει ούτε 1 ευρώ σε μάς που ζούμε στα Σέρβια.Δικαίωμά σου να στηρίζεις όποιον θέλεις,αλλά σεβάσου και την άλλη άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Σημεία πώλησης του Κολοκυθούλη (συγγραφέας Χαρά Σταυρίδου εικονογράφηση Έφη Τζηκα)
Βιβλιοπωλείο "Επιλογή" Σέρβια (μεταξύ άλλων)
Φυσικά όπως όλοι μας θα μπορούσαν απλά να παραγγείλουν τα βιβλία σε τοπικό βιβλιοπωλείο όπως κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
(χωρίς να ελέγξουν εάν τους ψηφίζει ο βιβλιοπώλης...)

Από το μπλογκ της κυρίας Σταυρίδου

Για να καταλαβαίνουμε τι σημαίνει στήριξη στην τοπική αγορα

Χαρά Σταυρίδου είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι,
Πρώτον, το συγκεκριμένο βιβλίο δεν κυκλοφορεί σε όλα τα βιβλιοπωλεία λόγω χαμηλού αριθμού αντιτύπων, οπότε δεν μπορεί κανείς να το παραγγείλει από πουθενά αλλού.

Δεύτερον, αν κάθε δημότης έγραφε ένα βιβλίο τότε ναι, ο Δήμος θα τον στήριζε με κάθε τρόπο. Αν και ήδη, ο Δήμος αυτός έχει προσφέρει τόσα στους Δημότες του,
που παλαιότερα ούτε να τα σκεφτεί δεν θα τολμούσε κανείς από ένα υπερχρεωμένο Δήμο.

Τρίτον, το επιχείρημα της ανωνυμίας σας, δεν ευσταθεί επ ουδενί. Ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να πει την άποψή του δημόσια, αλλά και να αναλάβει την ευθύνη των λόγων του και τις συνέπειες τους. Το κατηγορώ απλά για να κατηγορήσω και κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία του blog, παραπέμπει αλλού...

Καλή χρονιά και πάλι.
Ο Δήμος έχει διοργανώσει υπέροχες εορταστικές δράσεις αυτές τις μέρες.
Ας τις απολαύσουμε!

Χαρά Σταυρίδου

ΚΜΤ είπε...

Κυρία Σταυρίδου η ανωνυμία στο διαδίκτυο ή η χρήση ψευδώνυμου (nickname) είναι δημοκρατικό δικαίωμα κάθε πολίτη μιας Δημοκρατικής Χώρας. Δες τε λίγο τα sites και blogs όλου του κόσμου. Μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα απαγορεύετε η ανωνυμία.
Υπάρχουν άλλωστε ψηφίσματα γι αυτό από το Συμβούλιο της Ευρώπης το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) κα
Δεν θα απεμπολήσουμε ένα δημοκρατικό δικαίωμα επειδή δεν αρέσει σε κάποιους «δημοκράτες» στα Σέρβια .

Ανώνυμος είπε...

Κ. Σταυρίδου που είδατε κατηγορία υπάρχει κριτική σε μια απόφαση, νόμιμη, της δημοτικής αρχής. Αλλά το νόμιμο δεν είναι πάντα και ηθικό!
Κριτική μόνο υπάρχει. Αν η κριτική ενοχλεί τι να κάνουμε έτσι λειτουργεί η δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σταυρίδου έχετε κάθε δικαίωμα να έχετε την άποψη σας αλλά τα επιχειρήματα σας είναι λειψα. Να υπενθυμίσω απλά ότι η κριτική (προσπάθεια δημάρχου να γίνει χωματερή αμιάντου) κατέληξε σε διασυρμό των πολιτών που ορθώς αντιδρουσαν-και νίκησαν.

Κανείς δεν είπε κάτι για το βιβλίο. Για το βιβλιοπωλείο όμως; Μπορούσε να παραγγείλει τα βιβλία μέσω ενός τοπικού βιβλιοπωλείου!
Το σχόλιο σας για τις εορταστικές εκδηλώσεις το αφήνω στην κρίση όλων των κατοίκων του ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ που δεν είναι μόνο η πόλη μας η οποία και αυτή απέχει από τα να πω ότι απολαμβάνει εκδηλώσεις....
Υγ πληροφοριακά υπάρχουν και άλλοι συγγραφείς στην πόλη μας. Πρόσφατα έκαναν και παρουσίαση του βιβλίου τους.επισης εντυπωσιάζομαι που γνωρίζετε τα περί οικονομικών μάλλον έχετε μεγαλύτερη πληροφόρηση από τα μέλη του συμβουλίου! Μια και τα ξέρετε λοιπόν για πείτε μας πόσα χρωστάει ο δήμος στην ΔΕΗ;

Ανώνυμος είπε...

Και το συγκεκριμένο βιβλίο τότε γιατί έχετε στο μπλογκ σας ότι διατίθεται στο τοπικό βιβλιοπωλείο; Και εάν εξαντλήθηκε μπορούσε να γίνει εκεί η παραγγελία!

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Σταυρίδου ο δήμος αυτός έχει προμηθευτεί στο παρελθόν βιβλία για την τοπική ιστορία του Πολυτάρχου και του Μικρόβαλτου από δημότες κατοίκους του δήμου. Αγνοειτε ένα σωρό πράγματα, και βγάζετε αποψη και εγκώμια επειδή αγοράστηκαν βιβλία σας. Εκδηλώσεις που απολβανει ο κόσμος.... Εντάξει και η πλάκα έχει όρια. Ειδικά όταν μιλάτε για δήμο υπερχρεωμένο....για ρωτήστε λοιπόν ποτέ πήρε ο δήμος επιχορηγήσεις για να πληρώσει δικαστικές αποφάσεις και χρέη; Την πρώτη χρονιά αυτής της δημαρχίας με αντιδήμαρχο οικονομικών που αμέσως μετά τα βροντηξε.....

Ανώνυμος είπε...


Διαπιστώνω μεγάλο ενδιαφέρον για την περιοχή από την κυρία Σταυρίδου. Τόσο μεγάλο που ενώ εγκαλεί για ανωνυμία τους σχολιαστές, η ίδια γράφει επώνυμα ΜΟΝΟ για να πλέξει το εγκώμιο δημάρχου που αγόρασε βιβλία της και ενώ δεν έχουμε δει ΠΟΤΕ το όνομά της στο παρελθόν! Ούτε καν να κάνει μια ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά θα μας πει κάποιος ποιό είναι αυτό το βιβλίο που παραγγέλθηκε, από που και ποιό είναι το κόστος της παραγγελίας;

Ανώνυμος είπε...

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%997%CE%A446%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A71%CE%A7?inline=true
Όλα εδώ είναι. Το πιο είναι το βιβλιο μας ο αποκάλυψε η κα Σταυρίδου που τα βρίσκει όλα τέλεια στον δήμο!

Ανώνυμος είπε...

Αμ είν' 'θκοτς το βιβλίο γι' αυτό σκουζ'.

Χαρά Σταυρίδου είπε...

Αγαπητοί ανώνυμοι,
έχω εντυπωσιαστεί από τα σχόλιά σας, ειλικρινά. Αλλά το να κάνεις διάλογο με άτομα που
κρύβονται πίσω από "νόμιμες" ανωνυμίες δεν έχει απολύτως κανένα νόημα για μένα, γιατί νιώθω ότι μιλάω στον κανένα.
Βέβαια βλέπω, ότι καθότι επώνυμη εγώ, ανατρέξατε με ευκολία στο προφίλ
μου και μάλιστα, σε ανάρτηση περσινή.
Οπότε τώρα καταλαβαίνω το σκεπτικό σας... Γράφουμε ότι θέλουμε και δεν μας
ενοχλεί κανείς... Εγώ δεν τα ασπάζομαι αυτά τα κόλπα...Δεν με αφορούν.
Ο ανώνυμος που αναρωτιέται που ήμουν τόσο καιρό, ας δει πόσο καιρό ακολουθώ το blog... και ας λύσει και ο, τι άλλη απορία έχει... Και σχετικά με το αν έχω αναρτήσει ή σχολιάσει δράσεις του Δήμου, παντού σχολιάζω επώνυμα.

Άιντε καλή χρονιά!!!

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω. Τίτλος βιβλίου και συγγραφέας υπάρχει; Αν ναι κάποιος να μας πληροφορήσει γι αυτά.

Το Προφίλ μας