Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022

Πρωτοφανής επίθεση του δημάρχου Σερβίων Χρ. Ελευθερίου στο ειδησεογραφικό blog ai-vres για…ανώνυμους σχολιαστές σε ειδήσεις – “Κάποιοι που έχασαν προνόμια στενοχωριούνται…γράφουν μόνοι τους τα σχόλια – Δεν είναι ο ανώνυμος, αλλά αυτός που επιτρέπει αυτά τα σχόλια – Εγώ δεν τα διαβάζω, μου τα μεταφέρουν- – Βίντεο

από το Kozanimedia.gr

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του FLASH και στην Κατερίνα Μαρκοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου προχώρησε σε μια πρωτοφανή επίθεση κατά του γνωστού ειδησεογραφικού blog της περιοχής ai-vres, για ανώνυμα σχόλια σε αναρτήσεις (τα οποία υπάρχουν σχεδόν σε όλα τα sites…), φτάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει πως αυτά γράφονται από τους ίδιους τους διαχειριστές!

Επίσης υποστήριξε πως την ευθύνη δεν έχουν τόσο οι ανώνυμοι σχολιαστές, όσο εκείνοι που…εγκρίνουν τα σχόλια.

.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο τύπος θεωρεί πως ζει σε έναν κόσμο που μπορεί να χειραγωγεί τους πάντες λες και είναι μαθητές τους.

Διαβάζει κάθε σχόλιο που γράφεται σε όλα τα τοπικά sites.

Για το kozan.gr δεν βλέπω να στενοχωριέται για τα σχόλια που γράφονται εκεί, παρότι εκεί φιλτράρονται από την διαχείρηση του site, που είναι φιλικά (μόνο;) προσκείμενη στον Κιτσάρα. Όσα κρίνονται πως θιγούν πολύ τον φροντιστή δεν δημοσιεύονται.

Η ελευθερία και η ανωνυμία του Διαδικτύου είναι κεκτημένο δικαίωμα και χρησιμοποιείται από τον καθένα για κάτι τύπους σαν τον Ελευθέριου και την αυλή του που κατακρίνουν και βρίζουν όποιον έχει διαφορετική άποψη από τη δίκη τους.

Ξύδι ελευθέριου. Ότι και να κάνεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να φιμώσεις τα ανώνυμα σχόλια. Εδώ θα είμαστε και θα σχολιάζουμε κάθε τι που κρίνουμε πως χρίζει σχολιασμού.

Έτσι λειτουργεί το internet. Βασίζεται στην ανωνυμία και αυτό συνέβαλε στο να βγαίνουν αλήθειες. Σου αρέσει ή όχι, είναι δικό του πρόβλημα. Όλα τα site του κόσμου δέχονται ανώνυμα σχόλια και την ευθύνη των γραφομένων δεν την έχει το site, αλλά αυτός που έγραψε το σχόλιο.

Οι κουτοπονηριές σου μπορούν μονάχα να πείσουν άτομα που δεν έχουν απολύτως καμία σχέση με το internet. Εσυ μάλλον το ανακάλυψες καθυστερημένα και πιστεύεις πως λειτουργεί με τους όρους που λειτουργούσε η ενημέρωση και η δημοσιογραφία της περασμένες δεκαετίες, που κάθε τι μη αρεστό φιμώνονταν.

Ζούμε στο 2022 και κάτι δεινόσαυροι σαν και εσένα ή θα εξελιχθούν και θα αποδεχτούν τους όρους του σήμερα ή θα «πεθάνουν». Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις πλευρά, αν και τα πάντα δείχνουν πως έχεις αποδεχτεί τον ρόλο του δεινοσαύρου.


Ανώνυμος είπε...

Μα αυτός έβριζε τους δημοσιογράφους. Τώρα είναι κολαουζος για να του δίνουν στασίδι να κάνει μονολόγους;

Επιτέλους ας σοβαρευτούμε. Η κατρακύλα της περιοχής και ο πανελλαδικής διασυρμος της συνεχίζεται. Του χρόνου τελειώνει η αυτοαποκαλούμενοι ελίτ.

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ αποδοκιμάζει την τακτική του Δημάρχου Σερβίων Χρήστου Ελευθερίου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων Νίκου Μπουκουβάλα να απαξιώνουν με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς την επαγγελματική υπόσταση και την προσωπικότητα δημοσιογράφων, επειδή θεωρούν ότι αδικούνται από ρεπορτάζ τους.



Οι ρατσιστικοί και σεξιστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιούν, αναφερόμενοι σε δημοσιογράφους-μέλη της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και η αυτοανακήρυξή τους σε αξιολογητές των κριτηρίων με τα οποία οι ενώσεις συντακτών εγγράφουν συναδέλφους ως μέλη τους, μαρτυρούν εκτροχιασμό από τη συμπεριφορά που αναλογεί σε εκλεγμένα μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης."

Ανώνυμος είπε...

Για τα σχόλια των επωνύμων συνεργατών σου Ελευθερίου τί έχεις να πείς;Μιλώ γι'αυτούς που μειώνουν ανθρώπους και προσβάλουν προσωπικότητες.Αν τα ανώνυμα σχόλια σε ενοχλούν (που δεν θάπρεπε),τα σχόλια των συνεργατών σου τα προσπερνάς;Μήπως αυτά δεν στα έχουν μεταφέρει;Πώς γίνεται να σου μεταφέρουν τα ανώνυμα και όχι τα επώνυμα;Ή κάνεις τον χαζό που λέμε λοιπόν ή έτσι σε βολεύει.Ασε λοιπόν ήσυχους τους ανώνυμους σχολιαστές έτσι όπως αφήνεις ήσυχους και τους επώνυμους συνεργάτες σου μέσα στην Γέφυρα.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ; ΠΡΩΤΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΜΕΙΩΝΕΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΣΗΕΜ-Θ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΓΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΝΤΙΧΥΤΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΣΤΗΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΩΝ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΟΠΩΣ Η ΧΥΤΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ!
ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ. Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α

ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΟΥΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ >"ΕΛΙΤ ΤΩΝ ΣΕΡΒΙΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΥ "Ο ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ" ΚΑΙ ΤΟΥ "ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΒΕ"

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ μαζί σου 08.31.Η αλήθεια όπως και το ψέμα υπάρχουν και στα ανώνυμα και στα επώνυμα σχόλια.Ήθελα να δείξω με το σχόλιό μου ότι ο Ελευθερίου πουλάει κουτόχορτο στον κόσμο με τα ανώνυμα σχόλια,τα δικά του και των συνεργατών του τα αφήνει στην άκρη.Στις επόμενες εκλογές όμως επειδή μιλούν για 2η 4ετία θα πάρουν την απάντησή τους.

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: 9Γ1Τ46ΜΓΗ5-5Υ0 - ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΓΕΦΥΡΑΣ ΣΕΡΒΙΩΝ (ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ) WEST CHANNEL -
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ∆ΙΑΥΛΟΣ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ;;;;;;;;;;;;; Ή ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ;;;;;;;


ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΔΑ: ΩΜ3Η46ΜΓΗ5-ΥΣΞ - ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΥΠ. ΑΡΙΘ. 165/2022 ΠΕΡΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΞΥΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ
ΣΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΤΣΙΤΟΠΟΥΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΛΑΤΗΣ 2728 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Δεν τα διαβάζω λέει ! Χαχαχα στο μεταξύ όλη μέρα είναι στο φεισμπουκ ακόμα και μπροστά σε κόσμο! τον έχω δει να του μιλάνε αντιδήμαρχοι και πολίτες όπως εγώ και αυτός να έχει γυρίσει την πλάτη και να γράφει στο φεισμπουκ και να μας μιλάει για σχόλια που διάβασε στο αιβρεσ και στο κοζαντζια!!!! Έχεις γέλιο κιτσαρας ξεπέρασες τον γιατρο

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερίου τί λές για τους επώνυμους συνεργάτες σου που πετάνε λάσπη όπως λές και κτυπάνε ύπουλα κάτω από την μέση;Αυτό δεν είναι ψέμα ή λάσπη,είναι αλήθεια και δεν πρέπει να σε ενοχλεί.Περιμένω απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

Αναφερετε στον κόσμο ως Δήμαρχος και τους λεει "σκουλήκια με κουκούλα" και έχει το θράσος να θίγετε απο τα ανωνημα σχόλια που στο κατω κατω είναι εξουσία και κρίνετε. Αλλα όταν ακούει τη δημοσιογραφο να του μιλάει (γιατι δε ρωταει) σαν να είναι μωρό ,τοτε και αυτός δίκαια μας δουλεύει όλους.
Η τηλεόραση του φλασ πήρε τον κατ'ηφορο για τα καλά.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε επιτέλους τον... Κατινισμο
σας και μην ασχολείσθε με την δημοτική αρχή και χάνεται το χρόνο σας. Ο δήμαρχος δεν ασχολείται μαζί σας και δεν ενδιαφέρεται τι γράφεται. Ειναι αδιάφορος προς τις ανοησίες που γράφετε. Σταματειστε να γράφετε τα ίδια και τα ίδια παραμύθια. Δεν βαρεθηκατε να επαναλαμβάνεται τα ίδια αφηγήματα. Γίνεται να διαβάζουμε... Παραμύθια εδώ μέσα. Γίνεται....

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Το Προφίλ μας