Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Βασίλης Κωνσταντόπουλος: Κατάντια στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Τρανοβάλτου. Χωριά ξεχασμένα από τη δημοτική αρχή (φωτογραφίες)

Το στολίδι των γηπέδων του δήμου μας στην δική μας θητεία αλλά και στην θητεία του κ. Ντοβόλη, το γήπεδο ποδοσφαίρου του Τρανοβάλτου.
Οι φωτογραφίες δείχνουν την σημερινή του κατάντια.
 
Χόρτο που έχει στεγνώσει, άδεια η δεξαμενή ποτίσματος γιατί είναι τρύπια, οι κάδοι απορριμάτων σπασμένοι και ανοιχτοί.
 
 
Χωριά ξεχασμένα από την δημοτική αρχή.






37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είναι ανίκανοι και επικίνδυνοι,2 χρόνια ακόμη,υπομονή.

Ανώνυμος είπε...


κυριε κωνσταντοπουλε, παιζει η ομαδα του τρανοβαλτου εκει και δεν ειναι σε καλη κατασταση το γηπεδο? αρα η ο φροντιστης που εχετε προσλαβει δεν κανει καλα την δουλεια του η μπορει να μην παταει ψυχη ρε αδερφε στο γηπεδο?!! η η η !!μπορουν να υπαρξουν παρα πολλα η, κυριε κωνστντοπουλε! με το πολυ σωστο σας σκεπτικο γιατι δεν αναρωτιεστε το ιδιο και για τα σχολεια που ειναι παρατημενα , για τα νηπιαγωγεια , για τις εκκλησιες , η ακομα ακομα για αυτα τα ιδια τα χωρια που εχουν αδειασει!!

Ανώνυμος είπε...

Μόνο που τα γήπεδα δεν είναι μονο για να παίζει μπαλλα η επίσημη ομάδα αλλά και τα παιδιά. Αλλά τα Καμβούνια είπαμε δεν είναι ) Σέρβια
Για να δούμε θα αφήσουν τουλάχιστον τον παιδικό σταθμό που ο Ελευθερίου από την πρώτη μέρα θελει να τον κλείσει;

Ανώνυμος είπε...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Ρε άσχετε 13.36 πρέπει το γήπεδο νάναι σ'αυτή την κατάσταση επειδή δεν παίζει η Ομάδα;Δεν υπάρχει άλλος κόσμος μικρός ή μεγάλος σε ηλικία ή σε αριθμό που να θέλει να πάει στο γήπεδο;Πόσο ανόητος πρέπει νάσαι.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι πολυ ανοητος1 αλλα πες μου εσυ που σιγουρα εισαι πολυ εξυπνος πως το καταλαβες??

Ανώνυμος είπε...

και σιγουρα εσυ εισαι απο αυτους που φυλανε και προσεχουν τον περιγυρο του γηπεδου! αναγνωριζεις καμια απο τις καρεκλες σου εκει??!!

Ανώνυμος είπε...

Και άντε το γήπεδο. Τα Μπουχαρια; Μήπως έχει πάει κανείς τους στην βογγοπετρα; Εδώ ζήτησε χυτά αμιάντου δύο χιλιόμετρα από το γήπεδο!

Ανώνυμος είπε...

Είναι γνωστό ότι ο Κωνσταντόπουλος βοήθησε όλους τους συλλόγους, αθλητικούς και μορφωτικούς, ανεξαιρέτως και όχι όπως γίνεται σήμερα επιλεκτικά.
Όσο για τα γήπεδα ήταν όλα σε άριστη κατάσταση και συνεχώς εμπλούτιζε τις υποδομές τους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντόπουλος προεκλογικά παρουσίασε πρόγραμμα για τον αθλητισμό,του Ελευθερίου πού είναι;Στα συρτάρια;Γίνεται;Ναί γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Κε Κωνσταντόπουλε από τη στιγμή που ανέδειξες προσωπικά το θέμα,είμαι σίγουρος ότι από την παρέα του Ελευθερίου δεν πρόκειται να γίνει παρέμβαση.

Ανώνυμος είπε...

Το αντίθετο θα γίνει. Θα γίνει παρέμβαση άμεσα.

Ανώνυμος είπε...

Ο Κωνσταντοπουλος ανέλαβε πριν από 10 χρόνια το Δήμο και ακόμη τον φοβάστε. Σε κάθε ευκαιρία συγκρίνετε το τώρα με το έργο του. Είναι το μέτρο σύγκρισης για όλα. Αντε καντε πρώτα τα μισά που έκανε ο Κωνσταντοπουλος καιμετα ελάτε να τα πούμε.

Ανώνυμος είπε...

Πόσο άμεσα είναι μέσα στον τρίτο χρόνο της θητείας σας,εσείς το ξέρετε,μόνο εσείς.

Ανώνυμος είπε...

Ανέλαβε δήμο που ενώθηκε με άλλους δήμους με τον Καλλικράτη με τρομερές αντιδράσεις από το Βελβεντό και θητεία 3,5 χρόνων με ελάχιστα χρήματα και τεράστια χρέη. Ο Ελευθερίου παρέλαβε δήμο χωρίς το Βελβεντό και λεφτά να πέφτουν από την κυβέρνηση ακόμα και για τον κορονοιο. Για τον γιατρό με πενταετία που διέλυσε την περιοχή κουβέντα ο Κιτσαρας. Αλλά αυτός τον στήριξε! Ενώ για τον Κωνσταντόπουλο που τον έβαλε στον χάρτη βγάζει αφρους

Ανώνυμος είπε...

Αυτος ειναι ο Ελευθεριου αχαριστια προς τον ανθρωπο που τον ανεδειξε και τον εμπιστευτηκε για προεδρος Δ.Σ. πηγε κοντρα στην παραταξη του απο εγωισμο και ενα γινατι να μας δειξει οτι μπορει και αυτος. Για αυτο παει κοντρα στον Κωνσταντοπουλο σε ολα και συγκρινει με το 2010. Τα ιδια θα κανει και στην δικη του παραταξη αμα σηκωσει καποιος κεφαλι.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμα δεν καταλάβατε οτιο Ελευθερίου είναι Δήμαρχος Όλων και δεν ακολουθεί πολιτική διακρίσεων. Μάθατε μόνο να τον... Κατηγορείτε εκτοξεύοντας λάσπη. Πότε θα γράψετε και ένα καλό λόγο για το Δήμαρχο μας, που είναι εργατικός σε όλα. Σταματειστε να τον σχολιάζεται και κοιτάξτε μόνο την δουλειά σας...

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Η' ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΑ ΜΜΕ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΛΩΣΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ;
ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ; ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ; ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ.

Ανώνυμος είπε...

Η ανορθόγραφη φράση "Σταματειστε να τον σχολιάζεται και κοιτάξτε μόνο την δουλειά σας" είναι η επιτομή των όσων πρεσβεύει η παράταξη Ελευθερίου. Σταματήστε με την κριτική, σταματήστε με τη σύγκριση και σταματήστε με την ελεύθερη σκέψη. Σταματήστε να τον σχολιάζετε γιατί ... το λιγότερο δεν θα σας μιλάνε, αλλά κυρίως θα σας επιτεθούν όλοι της γέφυρας συνεννοημένα. Δεν θα ψωνίζουν από τα μαγαζιά σας, δεν θα πάρετε καμία δουλειά από το δήμο, θα σας διώκουν και θα σας συκοφαντούν ως επαγγελματίες και ως ανθρώπους διαδίδοντας ψεύδη.
Κοιτάξει μόνο την δουλειά σας για να μην βλέπετε τι συμβαίνει στο δήμο. Μην διαβάζετε την διαύγεια, μην αντιδράτε, μην σχολιάζετε, μην σκέφτεστε. Αυτοί είναι!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 13.03 αυτό το δεν θα ψωνίζουν από τα μαγαζιά σας κάτι μου θυμίζει.Απευθύνομαι στον Ελευθερίου και ρωτώ,μήπως ξέρεις ποιός παλιά γύριζε στα μαγαζιά των Σερβίων και έλεγε τους μαγαζάτορας να γραφτούν στο κόμμα γιατί αλλιώς ο Δήμος θα πάψει να ψωνίζει από το μαγαζί τους;Τον ξέρεις πολύ καλά,πάρα πολύ καλά.Και μη πείς ότι είναι ψέμα και λάσπη γιατί υπάρχουν μάρτυρες παθόντες.Ετσι για να μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΕΡΙ ΕΝΤΡΟΠΙΑΣ! Και ο δεύτερος νόμος της Θερμοδυναμικής έρχεται να τονίσει ότι σε ένα κλειστό, απομονωμένο σύστημα (μόνο του) η εντροπία αυξάνει ΠΑΝΤΑ (δηλαδή τείνει προς αποδιοργάνωση).ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΛΕΙΔΤΗ ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΜΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ....

Ανώνυμος είπε...

τα γήπεδα αγαπητέ στα χωριά υπάρχουν έστω και για ένα και μόνο παιδί που θέλει να αθληθεί και μάλιστα με ασφάλεια. Δεν υπάρχουν για 11 παίχτες. Υπάρχουν για να δοθεί η δυνατότητα άθλησης ακόμη και σε ένα και μόνο παιδί του χωριού. Αντιλήψεις σαν τις δικές σου μας έφεραν εδώ. Εσύ θα το έφτιαχνες αν συμπλήρωνες εντεκάδα. Εμείς το θέλουμε για τα παιδιά μας.

Ανώνυμος είπε...

19/8/2021, έγινε λα'ι'κη συνέλευση Λιβαδερού απο την δημοτική αρχή του δήμου Σερβίων σε φιλικό και οικογενειακό κλίμα παρουσία 50 ατόμων, των οποίων οι μισοί ήταν άκολουθοι και οι υπόλοιποι ψηφοφόροι των οποίων έχουν πάρει κάποια μικροέργα και έχουν την ανάγκη τους. Απόντες απο την συνέλευση οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης, αλλά όμως, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου της περιφέρειας που λειτουργούσε ως δημοτικός σύμβουλος της σημερινής δημοτικής αρχής. Ηταν όμως τόση η χαρά που ένιωσα ως Νεοδημοκράτης που δεν περιγράφετε. Αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του με την δημοτική αρχή, για έργα που έγιναν κατα καιρούς στο παρελθόν και τα παρουσιάζουν για δικά τους έργα. Αναφέρθηκαν για ξεχρέωμα του δήμου,ξεχνώντας βέβαια οτι βρήκαν στα ταμεία τους περίπου 3,5 εκ. ευρώ [2 εκ. απο δάνειο και 1,3 εκ.ευρώ που δεν φρόντισε η προηγούμενη δημοτική αρχή να πληρώσει,ας είναι καλά ο πολυπανταγνώστης Κυριακίδης,και συν απο έξτρα χρηματοδοτήση απο την κυβέρνηση για την αποπληρωμή παλαιών οφειλών, ΔΕΗ κ.λ.π.] Τι ωραία ατμόσφαιρα, λες και μιλούσαν σε εξωγήινους......Μετά απο μια συνέλευση παρωδίας που έγινε χωρίς καμία ενημέρωση,ήρθε η ώρα για σουβλάκια και κεμπάπ. Καληνύχτα Λιβαδερό,ζήσε την νύχτα τις μπιρίμπας.....

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ "ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ" ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ
ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΒΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΒΓΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ"; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ
ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΕΥΛΟΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ 3Α! ΖΗΤΩ ΟΙ ΠΡΟΟΕΥΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ. ΤΟΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ!!!!
(ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΕΑΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΖΙΖΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ)

Ανώνυμος είπε...

https://kozan.gr/archives/335656
http://ai-vres.blogspot.com/2021/05/ai-vres.html
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙ ΓΕΙΤΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς για τον πρόεδρο του Λιβαδερού. Εντεταλμένος της Περιφέρειας... Νεοδημοκράτης δηλαδή εαν καταλαβαίνω σωστά... αλλά έγλυφε τη Συριζαία Δημοτική Αρχή Σερβίων... με πρωθυπουργό τον νεοδημοκράτη Μητσοτάκη. Κρίμα πρόεδρε του Λιβαδερού. ΣΕΕΕΕΕΕΕρνεστε

Παπαχαρισιου Θωμας είπε...

Οντως λα.ι.κη συνελευση δεν ηταν με 10 Λιβαδεριωτες στην αρχη και καπου 50 ως το τελος.Η συνελευση ειναι αλλο πραγμα οπως αναφερθηκε παραπανω απο ανωνυμο.Τα μαγαζια ηταν ολα γεματα απο κοσμο και η πλατεια αδεια.Τα ηλεκτρονικα μεσα δεν τα γνωριζουν οι απλοι πολιτες μηπως επρεπε λεω μηπως να γινουν γραπτες ανακοινωσεις σ ολα τα καταστηματα για να γνωριζουν οι πολιτες ακομη και την ωρα.Προσωπικα εχω στειλει στο κοιν συμβουλιο ενα υπομνημα προσκληση γραπτο για μια λα.ι.κη συνελευση ολων των Λιβαδεριωτων και να συζητησουμε για ολα τα προβληματα που μας απασχολουν ανοικτα και δημοκρατικα.Επειδη ειμαι κατα του ανωνυμου καλο θα ηταν να γινονται και επωνυμα αρθρα δεν εχουμε ναφοβηθουμε κανεναν.Κατι ακουγεται και λεκτικες απειλες προς το κοιν συμβουλιο ελπιζω ναμην αληθευουν.Παντως οτι γραφω ειναι επωνυμο.Χαιρεται

Ανώνυμος είπε...

κακώς είσαι κατά της ανωνυμίας της άποψης. Η δημοκρατία την κατοχυρώνει. Ομοίως με την ανωνυμία της ψήφου, η άποψη οφείλει να αξιολογείται ανεξάρτητα από το πρόσωπο που την εκφέρει. Αν η άποψη πρέπει να είναι πάντα επώνυμη, τότε αυτό δεν είναι δημοκρατία. Είναι τρόπος ελέγχου της εξουσίας στον πολίτη. Στην δημοκρατία βέβαια, το ακριβώς αντίστροφο είναι το ζητούμενο. Κατάργηση της ανωνυμίας στο Ιντερνετ μόνο ο Ερντογάν ζητάει κι ο Κιμ Γιογκ Ουν

Ανώνυμος είπε...

Είδε, η διαβάσε κανείς κάποια λεκτική απειλή στα παραπάνω σχόλια προς το κοιν. συμβούλιο; Ισα - ίσα που ήταν πολύ ευγενικοί και με ευχαριστίες απέναντι στην δημοτική αρχή για την άριστη συνεργασία που έχουν, και οτι ζητάνε γίνετε στο Λιβαδερό. Απλά ξέχασαν να ρωτήσουν για την κατάφορη αδικία που γίνετε με την μή δίκαιη κατανομή των χρημμάτων που έρχονται στο δήμο. Σχετικά τώρα με την ανωνυμία,γίνεται για να μην σε κοιτάζουν με μισό μάτι...... Οσο για την συνέλευση,έστω και άτυπη,λα'ι'κη ήταν,στο λαό του δήμου απευθυνόταν για να κάνει απολογισμό και ν' ακούσει παράπονα και προτάσεις. Συνεχίζω την ανωνυμία μου έχοντας πλήρη γνώση στα γραφόμενά μου....

Ανώνυμος είπε...

ποιες "λεκτικές απειλές"; Μετά την διαπόμπευση πολιτών, δημοσιογράφων, κάθε πολιτικού αντιπάλου, και μυθεύματα περί "λιντσαρίσματος" και τα τοιαύτα, τα οποία "είδαν" μόνο οι ίδιοι και κανείς άλλος, πιστεύετε ακόμα σε "λεκτικές απειλές"; Βλέπουν φαντάσματα για να το παίζουν θύματα. Μετά από όσα έγιναν πιστεύετε ακόμα σε κατασκευασμένες ειδήσεις;

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕς ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ!!!!!!!
ΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΕΦΤΕΙ! ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΣΕΠΗ!
ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΓΕΩΠΟΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A1%CE%A34%CE%9E46%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A371?inline=true


ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ
ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕ∆ΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ΣΕΡΒΙΩΝ

https://diavgeia.gov.gr/doc/97%CE%A5946%CE%9C%CE%93%CE%975-%CE%A4%CE%A17?inline=true

έγκριση της δαπάνης και τη δέσμευση πίστωσης ύψους συνολικού ποσού είκοσι
πέντε χιλιάδων ευρώ (25.000,00 €), για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών υποστήριξης της ομάδας της Ομάδας Στρατηγικής και του Τμήματος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης του ∆ήμου, το οποίο κατανέμεται στα έτη 2021 και 2022
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%99%CE%A6%CE%9E46%CE%9C%CE%93%CE%975-6%CE%A9%CE%A9?inline=true

ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!!!!
http://www.dservion.gr/index.php/19-organogramma/21-stratigikos-sxediasmos

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! ΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ !

Ανώνυμος είπε...

KAI ΝΕΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%97%CE%A8%CE%9F46%CE%9C%CE%93%CE%975-7%CE%94%CE%99?inline=true

Ανώνυμος είπε...

ποιοι τα παίρνουν αυτά τα λεφτά και γιατί;

Ανώνυμος είπε...

από ποιους αποτελείται η ομάδα στρατηγικής; Αποδείξεις πληρωμής στους λογαριασμούς τους έχουμε; Και τί έργο έχουν παράξει μέχρι σήμερα;

Ανώνυμος είπε...

Μα αυτό αναρωτιούνται όλοι! όπως και η περιβόητη ομάδα που έκανε την αντιγραφή -επικόληση μελέτη της ντροπής! ΟΜΑΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!ΓΙΝΕΤΕΝΑΙΓΙΝΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ 125 ΦΙΛΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΙΤΣΑΡΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΓΕΦΥΡΩΝΕ.......ΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

Το Προφίλ μας