Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Β. Κωνσταντόπουλος: “Για μια ακόμη φορά το Τριγωνικό δίδαξε δημοκρατία"

Για μια ακόμη φορά το Τριγωνικό δίδαξε δημοκρατία.
Δίδαξε τι σημαίνει ενεργός πολίτης και γι αυτό συμμετείχε με πολλούς κατοίκους στην άτυπη γενική συνέλευση με τον δήμαρχο.
Δίδαξε τι σημαίνει φιλοξενία, ευπρέπεια, αξιοπρέπεια.
Ένα χωριό που ο δήμαρχος με τις ενέργειές του προσέβαλλε, που στα δυο τελευταία χρόνια ήταν ξεχασμένο από την δημοτική αρχή, τον υποδέχθηκε με σεβασμό στον θεσμικό του ρόλο και στον άνθρωπο, έθεσε τα προβλήματα με ευγένεια και ευπρέπεια και πήρε απαντήσεις, σεβόμενο την άποψη του άλλου.
Δίδαξε τι σημαίνει σεβασμός στην διαφορετική άποψη. Δεν οχλαγώγησε αν οι απόψεις του άλλου δεν τους άρεσε, δεν φωνασκούσε με φράσεις πεζοδρομίου, αν δεν ικανοποιούνταν από την απάντηση του συνομιλητή.
Θέλω να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για την συμπεριφορά τους αυτή και να δηλώσω ότι αισθάνομαι περήφανος που το χωριό αυτό με μεγάλωσε με αρχές και αξίες ανθρώπινες.
Στην συζήτηση τώρα.
Συμμετείχα στην συνάντηση, ως όφειλα, με τον ρόλο του δημοτικού συμβούλου που κατάγεται από το Τριγωνικό και όχι ως επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού ο δήμαρχος δεν κάλεσε τις άλλες παρατάξεις στις συναντήσεις αυτές.

Τοποθετήθηκα μετά τον δήμαρχο και φυσικά έθεσα ζητήματα που αφορούσαν το Τριγωνικό. Παρόμοια ζητήματα του έθεσε και ο πρόεδρος του χωριού.
– Καθαριότητα. Το χωριό είναι εγκαταλειμμένο από την δημοτική αρχή. Ζητήσαμε συχνότερη παρουσία του συνεργείου καθαρισμού.
 
– Κοινοτικό Κατάστημα. Είναι απαράδεκτη η σημερινή του κατάσταση και επέκρινα τον δήμαρχο γιατί αντικατέστησε μόνο τα μπροστινά κουφώματα και όχι όλα. Του υπενθύμισα επίσης ότι υπάρχει πίστωση στον προϋπολογισμό για το Κοινοτικό Κατάστημα και κακώς ως τώρα δεν προέβη στην συντήρησή του.
 
-Νεκροταφείο. Υπάρχει πίστωση στον προϋπολογισμό του 2021 που η παράταξή μας πρόβλεψε κατά την ψήφισή του και κακώς ο δήμαρχος ως τώρα δεν προέβη στην συντήρηση του νεκροταφείου.
 
– Αγροτική και δασική οδοποιία. Σπάνια το γκρέϊντερ του δήμου εμφανίστηκε στο χωριό με συνέπεια οι αγροτικοί δρόμοι να είναι σε άθλια κατάσταση.
 
-Μελέτες για το αρδευτικό Τριγωνικού. Ενημέρωσα τους κατοίκους ότι ο δήμαρχος απένταξε τις μελέτες για το αρδευτικό Τριγωνικού από τον Πόρο και ως εκ τούτου το αρδευτικό δεν θα προχωρήσει. Ζήτησα από τον δήμαρχο να επανεντάξει τις μελέτες στον Πόρο και να προχωρήσει η εκπόνησή τους.
 
Προς τιμήν του ο δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι θα ικανοποιήσει όλα τα ζητήματα που προανέφερα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των συγχωριανών μου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βασιλη παρατα τους αυτοι θελουν γιατρο και καθηγητη. γινεται ναι γινεται να ασχολεισε με τις μανες των αλλων.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΑΙΤ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΠΕ: "Τέλος, εξέφρασε το παράπονό του, την έλλειψη στήριξης από την Περιφερειακή Αρχή και ζήτησε από τον Πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΔΜ να μεταφέρει την ανάγκη υποστήριξης του Δήμου στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας. " ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙ Ή ΟΧΙ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟ;;;;;;;;

Το Προφίλ μας