Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Πασχάλης Μητλιάγκας – Ιορδάνης Ανδρεάδης: Η ελευθερία έκφρασης των ΜΜΕ είναι το οξυγόνο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Όσοι πιστεύουμε στην ελευθεριά έκφρασης του τύπου,όπως και
κάθε μέσου ενημέρωσης της κοινής γνώμης και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά,για την ανάδειξη θεμάτων,που απασχολούν την κοινωνία μας,καθώς και τον αγώνα τους καθημερινά,για την προάσπιση του φυσικού μας πλούτου και την προστασία του περιβάλλοντος,προωθώντας τη διαφάνεια και την οφειλόμενη δημοσιότητα,δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς,βλέποντας δικαστικές κινήσεις εις βάρος τους,προκειμένου να επιτύχουν τη φίμωση τους.

Στηρίζουμε χωρίς περιστροφές, τον αγώνα που δίνουν,για δημοσιότητα και διαφάνεια,διακινδυνεύοντας πολλές φορές,την ίδια τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων τους,που ούτως η άλλως, τα τελευταία χρόνια βρίσκονται, σε πολύ δύσκολες συνθήκες οικονομικής λειτουργίας.

Ο εκφοβισμός δεν πρέπει να περάσει.Η ελευθεριά έκφρασης των ΜΜΕ,είναι το οξυγόνο της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Στηρίζουμε και είμαστε αλληλέγγυοι, στους συντελεστές του proinos logos,στον αγώνα που έχουν μπροστά τους,όπως και κάθε μέσου,για διαφάνεια και δημοσιότητα. Όσοι ασπάζονται αυτές τις αρχές,μπορούν να συνυπογράψουν αυτό το κείμενο.

Ανδρεάδης Ιορδάνης,Πασχάλης Μητλιάγκας

prlogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας