Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Συνάντηση του Δημάρχου Σερβίων με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε χθες Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου 2021 ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου συνοδευόμενος από τον Ειδικό Συνεργάτη του Καλλίνικο Χολέβα.

Η συζήτηση με τον κ. Πέτσα είχε ως βασικό θέμα το πλαφόν το οποίο τέθηκε στους Δήμους σχετικά με το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Ο κ. Ελευθερίου κατά τη διάρκεια της συνάντησης τόνισε τη σημασία της υλοποίησης όσο το δυνατόν περισσότερων έργων που έχουν ήδη προετοιμαστεί για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Από την πλευρά του ο κ. Πέτσας, αντιλαμβανόμενος τη βαρύτητα που έχει δώσει ο Δήμος Σερβίων όλο αυτό το διάστημα στην προετοιμασία των έργων, δεσμεύτηκε να πράξει ότι είναι δυνατόν σχετικά με την έγκριση των προτάσεων.

Παράλληλα τονίστηκε το πρόβλημα της υποστελέχωσης των μικρών Δήμων της χώρας, στους οποίους συγκαταλέγεται και ο Δήμος Σερβίων, ζήτημα για το οποίο αναμένονται εξελίξεις εντός του επόμενου μήνα.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οι λειτουργικές παρεμβάσεις οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία των Δήμων, ενώ επισημάνθηκε και το ζήτημα των αποζημιώσεων που αφορούν στις αποκαταστάσεις υποδομών έπειτα από έντονα φαινόμενα κακοκαιρίας, το οποίο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί άμεσα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η σωστή είδηση: μεγάλη επιτυχία του κου Πέτσα, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σερβίων και κατάφερε να μιλησει

Ελπίζουμε ο Πετσας να μην του είπε όπως ο υπουργός υποδομών "δεν υπάρχει λόγος να φωνάζετε"

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχα ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ Ο ΚΙΤΣΑΡΑΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΝΑ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί ο Πέτσας να του είπε οτι δεν υπάρχει λόγος να φωνάζετε,αλλά ο Κιτσάρας του απάντησε οτι εμείς σπάμε αυγά!

Ανώνυμος είπε...

Και ότι βρίζουμε πολίτες δημοσιογράφους και κυνηγάμε υπαλλήλους γιατί κάνουν την δουλειά τους χωρίς να ερπονται

Το Προφίλ μας