Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

50 τεύχη περιοδικό Together!

Περάσαμε μια εβδομάδα με την  Αναστασία Τέσσυ Δεληγιάννη.  Με την ευκαιρία της λαμπροφόρου εορτής της Αναστάσεως  ανακαλύψαμε την χαρά της Αναστάεως οδηγούμενοι από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο. Αισθανθήκαμε τον Ανασταυρούμενο πόνο με τον Χάρη Κοντοσφύρη και  την Κόνα Σαρακατσάνου. Αναζητήσαμε με τον ψυχίατρο Κωνσταντίνο Αραπίδη την μητέρα ζωή και την μητέρα θάνατο. Συναντήσαμε την ψυχολόγο Ειρήνη Κρυσταλλίδου, συνδημιουργό του προγράμματος θεραπείας  με την βοήθεια ζώων ΠΑΙ.ΖΩ. και συζητήσαμε την επίδραση της συντροφικότητας των ζώων στην ψυχική μας υγεία, τις ψυχοεκπαιδευτικές παρεμβάσεις, την άνευ όρων αποδοχή.  Αναρωτηθήκαμε με τον Χρήστο Φραγκονικολόπουλο, καθηγητή Δημοσίων σχέσεων στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ αν ο διάλογος αποτελεί επιτακτικό εργαλείο διαμόρφωσης πολιτικής. Συνομιλήσαμε με την ηθοποιό Γωγώ Μπρέμπου για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Μετά τον Βυσσινόκηπο», την υποκριτική, την ηρωίδα, τη ζωή. Περάσαμε μια μέρα στα γυρίσματα του βίντεοκλιπ «Όχι άλλες θάλασσες» που ερμηνεύει η Αλέκα Κανελλίδου σε μουσική του Κωνσταντίνου Κωτούλα. Παίξαμε κιθάρα με τον Δημήτρη Μυστακίδη. Γιορτάσαμε τα 50 τεύχη TOGETHER και γράψαμε πενήντα λέξεις για αυτό! Βρήκαμε το μαζί μέσα από τις δυσκολίες, τις αλλαγές, την διαφορετικότητα.

Επισκεφτήκαμε το βιολογικό χωριό του Βοΐου, Σισάνι.  Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε αν αγαπάμε ή όχι την δημοκρατία. Επιλέξαμε το επάγγελμα που ανταποκρίνεται στην ιδιοσυγκρασία μας. Περπατήσαμε σε μονοπάτια πίστης που ενισχύουν την τοπική ανάπτυξη και την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Φέραμε την άνοιξη στο σπίτι μας! Λαχταρήσαμε, πέσαμε στις λάσπες, τα βάλαμε με την ομάδα ΔΙΑΣ, μυρίσαμε τις Πασχαλίες! Ονειρευτήκαμε τον Κάφκα, ζωγραφίσαμε πορτρέτα αγωνιστών. Κρατήσαμε τα ίχνη των βημάτων μας , περπατήσαμε με τον Πατρίκ Μοντιάνο. Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις των πλανητών.

Σας ευχαριστούμε που είστε εδώ! Σας ευχαριστούμε για το γόνιμο έδαφος που δημιουργήσαμε παρέα, για την αγάπη και την σύνδεση!

Και σε άλλα 50, μαζί!

 

e-magazine: The Paper

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας