Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανορρεύματος Ευστάθιος Τζικανούλας ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Π.Ε. Κοζάνης

Ο Δήμαρχος Σερβίων Χρήστος Ελευθερίου και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πλατανορρεύματος Ευστάθιος Τζικανούλας ευχαριστούν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Π.Ε. Κοζάνης για την έγκαιρη επέμβασή της και την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στη δασική περιοχή της Αγίας Παρασκευής Μοσχοχωρίου Πλατανορρεύματος. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 8 συνολικά πυροσβεστικά οχήματα από την Κοζάνη, τα Σέρβια και την Πτολεμαΐδα, χάρη στον αποτελεσματικό επιχειρησιακό σχεδιασμό απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς.

Καθοριστική ήταν και η συμβολή των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι με τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους κατάφεραν να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς και να προστατεύσουν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας