Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Περιοδεία Υφυπουργού Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη στη Βόρεια Ελλάδα Συνάντηση εργασίας στη Θεσσαλονίκη με Μαρία Αντωνίου Σε Κοζάνη και Καστοριά το Σαββατοκύριακο

Συνάντηση εργασίας με τον Υφυπουργό Υποδομών & Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, είχε το πρωί της Παρασκευής 16 Απριλίου 2021, η Επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Στο πλαίσιο της καλής και αγαστής συνεργασίας,

που υπάρχει με το αρμόδιο Υπουργείο, είχαν την ευκαιρία να δούνε την πορεία σημαντικών έργων στη Βόρεια Ελλάδα.

Όπως δήλωσε η κ. Αντωνίου:
«Μεταξύ άλλων, ειδική αναφορά κάναμε στον ΟΑΣΘ, το σιδηροδρομικό δίκτυο, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια και άξονες της Εγνατίας Οδού. Ο Κυβερνητικός σχεδιασμός προχωρά κανονικά σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Βήμα – Βήμα ολοκληρώνουμε παρεμβάσεις, που αλλάζουν την εικόνα και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Υφυπουργός Γιάννης Κεφαλογιάννης θα βρίσκεται, αύριο Σάββατο 17 Απριλίου 2021, στη Δυτική Μακεδονία, όπου θα έχει σειρά επαφών και συναντήσεων με φορείς σε Κοζάνη και Καστοριά. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας