Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Απριλίου 2021

Το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων ψήφισε εκ νέου κατά της κοπής του δάσους της Μεσιανής

της Ιωάννας Παπαδημητρίου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Μετά από τρεις ώρες διεξαγωγής του  δημοτικού συμβουλίου Σερβίων για το δάσος της Μεσιανής και μετά από παρέμβαση του κ. Χρήστου Πετρόχειλου ακολούθησε ψηφοφορία .

Ο κ. Χρήστος Ποντίκης έθεσε θέμα περί ανάκλησης της προηγούμενης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου που είχε αποφασίσει να μην κοπεί το δάσος . Να γίνει ανάκληση ή όχι της προηγούμενης απόφασης ήταν το ερώτημα που τέθηκε προς ψήφιση στο σώμα .Υπέρ ψήφισαν μόνο ο κ. Χρήστος Ποντίκης και ο πρόεδρος της Μεσιανής Κώστας Κωνσταντινίδης. Με 21 ψήφους κατά της ανάκλησης , 2 υπέρ και ένα λευκό

(της κας Κωνστατινίδου ) το δημοτικό συμβούλιο Σερβίων τάχθηκε κατά της ανάκλησης παραμένοντας στην αρχική του θέση να μην κοπεί το δάσος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δάσος στη Μεσιανη κόβεται.ΧΥΤΑΜ στο φρούριο. Στα Πιέρια και πάνω από την τοποθεσία Αγία Παρασκευή Πλατανορεμματος μέσα σε διάστημα 17 ημερών 2η πυρκαγιά στο ίδιο σημείο. Μόνο τυχαία δεν τα λες όλα αυτά. Τι συμβαίνει αραγε; Για την υποτιθέμενη "Πράσινη ενέργεια" θα διαλυθεί οτι πρασινο υπαρχει; Είναι πολύ οξύμωρο. Αν θέλετε να μας γεμίσετε καθρέπτες και ανεμογεννήτριες από την Ισπανία πείτε το να το ξερουμε τουλάχιστον.. Ντροπή δε έχω να πω κάτι άλλο..Δυστυχως στο βωμό του χρήματος προς οφελών κάποιων ιδιωτών θα διαλυθει το μονο ομορφο πράγμα που απέμεινε στον τόπο. Ντροπη και πάλι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΧΙ ΝΑ ΒΑΦΕΙΣ ΚΑΓΚΕΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΧΟΡΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς δίνοντας το τυράκι στις κοινωνίες, των ανταποδοτικών, παίρνουν ότι θέλουν. Η Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα η Κοζάνη θα νεκρώσει στο όνομα της πράσινης ανάπτυξης. Ότι δεν έκανε ο λιγνίτης θα γίνει τώρα. ΧΥΤΑ, καύση σκουπιδιών, ανεμογεννήτριες, καθρέφτες παντού. Δυστυχώς οι τοπικοί άρχοντες μόνο άρχοντες δεν δείχνουν πλεόν. Κρίμα

Ανώνυμος είπε...

ΚΙΤΣΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΣΤΗ ΜΕΣΙΑΝΗ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ?

Ανώνυμος είπε...

4 πυρκαγιες μεσα σε ενα μηνα στον δημο σερβιων.ελπιζω να μην δουμε φωτοβολταικα και ανεμογεννητριες και βοσκοτοπια

Το Προφίλ μας