Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

«Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης νονός σε βάφτιση»: Η «επεισοδιακή» συνέντευξη Γεωργιάδη (βίντεο)

από το ΕΘΝΟΣ
«Επεισοδιακή» συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη

«Επεισοδιακά» εξελίχτηκε η συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη για το συνεχιζόμενο lockdown στην Κοζάνη. «Ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», είπε ενοχλημένος ο υπουργός, ενώ κάποια άλλη στιγμή αποκρίθηκε: «Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη».

Μιλώντας στο Top Channel ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν φάνηκε να κρύβει την

ενόχλησή του. «Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;», αναρωτήθηκε ενώ σε άλλη στιγμή της συνέντευξης είπε: «Ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη», ενώ ακούστηκε και αυτό: «Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού», ακούστηκε να του λένε.

Η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη δόθηκε στο Top Channel και είχε ως αφορμή τις αιτίες της διαρκούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης.

Δείτε την συνέντευξη που παραχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης:

 

 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπορούσαν όλα τα λύκεια να ξεκινήσουν μετά το Πάσχα, που η υγειονομική κατάσταση θα είχε βελτιωθεί σημαντικά. Ως και ο ίδιος ο Μόσιαλος το είπε, τα παιδιά της τρίτης λυκείου μάλλον δεν θα πάνε στο σχολείο. Ας συνεννοείστε τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Το πιο «ωραίο» επιχείρημα του Δημοσιογράφου. Είπε: «Βλέπω σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν πρόστιμα για παραβάσεις ενώ στη Δυτική Μακεδονία δεν υπάρχουν». Συμπέρασμα: Τηρούμε καλύτερα τα μέτρα από όλη την Ελλάδα;!!!

Ανώνυμος είπε...

Η πιο τραγική κυβέρνηση που είχαμε ποτέ.

Ανώνυμος είπε...

ποιος δημαρχος πηρε τα μπραβο του γεωργιαδη και περηφανευεται για αυτο; ο μονος δημαρχος που στηριχτηκε απο τον συριζα αλλα πηγε στους γεωργιαδη-χατζηδακη σπαζοντας το εμπαργκο των δημαρχων της δυτικης μακεδονιας;

Το Προφίλ μας