Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Εμβολιάστηκαν Β. Κωνσταντόπουλος & Μ. Στεργίου σε Σέρβια και Πτολεμαίδα αντίστοιχα, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα

Από το kozan.gr

Εμβολιάστηκαν Βασίλης Κωνσταντόπουλος & Μανώλης Στεργίου σε Σέρβια και Πτολεμαίδα αντίστοιχα,. Ο πρώτος σε μήνυμά του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει: ” Εμβολιασμός κατά του COVID-19 στο Κέντρο Υγείας Σερβίων. Σήμερα έκανα το καθήκον μου απέναντι στον εαυτό μου, την οικογένειά μου και την κοινωνία. Εμβολιαζόμαστε όλοι. Είναι το μόνο σίγουρο μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού. Παράλληλα τηρούμε και τα μέτρα προστασίας. Θέλω να συγχαρώ τον διευθυντή και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σερβίων για την εξαιρετική οργάνωση της διαδικασίας και την άμεση εξυπηρέτηση. Επίσης να τονίσω την αθρόα προσέλευση των πολιτών για εμβολιασμό και την υποδειγματική τήρηση της διαδικασίας εκ μέρους τους. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για τον τόπο μας”.

Ο Δήμαρχος Βελβεντού έγραψε: “Έτοιμος για τα Astra της Οξφόρδης”

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι θα εμβολιαστούν, ο δήμαρχος με την σειρά του. Και αυτός θα αναδείξει το γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το δημοτικό συμβούλιο έχει τεράστιο ενδιαφέρον και ιδιαίτερα θα το παρακολουθήσουν πόλοι. Ο Πρόεδρος δ.σ στέκοντας στο ύψος των περιστάσεων, θα διευθύνει αντάξια μια δύσκολη συνεδρίαση και βέβαια απευθύνει έκκληση στους ομιλητές να μην μακρηγορουν και να ομιλούν πάντοτε επί του θέματος.

Ανώνυμος είπε...

κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ κλαπ (χειροκροτήματα)
και για τα δυο στις 12.40 και 12.33
βρώμικη δουλειά αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει

Ανώνυμος είπε...

Επειδή έχει πολύ καιρό να κάνη σώου αυτός που αυτόαποκαλειται άρχοντας μήπως ξεφύγει πάλι σήμερα. Ίδωμεν!!!

Ανώνυμος είπε...

στο βαθυλακκο οποιος θελει και τον βολευει φραζει τον δρομο !ο προεδρος μαλλον κανει χατιρια για το μελλον . ολοι φιλοι ειμαστε! η αρχηγος του προεδρου τι λεει για αυτο . ολοι ειμαστε πιθανοι ψηφοφόροι? θελουμε και εμεις χατιρια !!

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά δεν πρέπει να μακρυγορουν . Αλλιώς πως θα έχει χρόνο να μιλάει το δέκαρι το καλο για ώρες κατά ανθρώπων ου δεν είναι παρόντες η για ανύπαρκτα σχόλια σε μπλογκ; Και πως θα έχει χρόνο ο αεορολος να λέει αερολογιες και δεκαπέντε φορές "εγώ έκανα αυτό πριν από εμένα το χάος;" Πώς θα βρει χρόνο ο άλλος να λέει "απλά είναι τα πράγματα εγώ δεν είμαι επιστήμονας;"

Το Προφίλ μας