Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 10 Απριλίου 2021

2o βραβείο για τον Δημήτρη Βαβλιάρα στον διαγωνισμό ''elderly people''

2o βραβείο στον διαγωνισμό ''elderly people''. Η δημοσίευση από το καινούργιο τεύχος του Photonet που κυκλοφορεί αυτό τον μήνα...
 
Δημήτρης Βαβλιάρας.
Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις. Ένα βλέμμα, χίλιες ιστορίες. Υπέροχο ατμοσφαιρικό περιβάλλον, στιγμιότυπο
που μιλάει από μόνο του και μπορεί να σε ρίξε με ... τα μούτρα σε μία άλλη εποχή! Πολύ σοφά επιλεγμένη η χρωματική παλέτα και η τονική επεξεργασία, για να υπηρετηθεί ιδανικά το vintage ύφος που εκπέμπει η εικόνα. 
 

 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρόταση του Αρχοντα στο δ.σ. κατά του ELDERLY PEOPLE στο Photonet για το βραβείο στον κιθαρίστα...... Συγχαρητήρια κ, Βαβλιάρα!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις πάρει Άρχοντα ποτέ στη ζωή σου βραβείο;Άλλοι βραβεύουν τον κιθαρίστα και σύ του πετάς λάσπη.Αυτό είναι το επίπεδό σου,συγχαρητήρια.

Ανώνυμος είπε...

Η προσπάθεια συκοφάντησης χαρακτήρων από Ελευθερίου και Μπουκουβάλα είναι πια ένα αστείο. Τα χαστούκια έρχονται απανωτά. Δεν προλαβαίνουν να μαζεύουν καρπαζές.

Έλλη είπε...

Κοίτα ρε τον ανόητο καλλιτέχνη τι κατάφερε!!! Μπράβο Δημήτρη..... πολλά συγχαρητήρια!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά βλέπει η ουρά και τρελαίνετε!!!Αυτός νομίζει ότι με το να αποκαλεί κιθαρίστα τον Βαβλιαρα τον υποτιμά.

Ανώνυμος είπε...

αφελής αυτός, "ποιος είναι ο παπαγεωργίου", άσχετος ο άλλος, "τι θέλει και ανακατεύεται δεν κατοικεί εδώ" ο τρίτος, μέχρι τηλεφωνήματα για "συνετισμό" σε συμπολίτες μας που τόλμησαν να εκφράσουν την επιστημονική τους ή προσωπική τους άποψη. Αυτό είναι το ποιον τους, αυτή η εκδικιτηκότητα και το μένος τους σε όποιον τους αντιπαραβάλει επιχειρήματα και άποψη στον παραλογισμό τους. Γιατί κάποιος μου ψιθίρισε ότι το κυνήγι στον υπάληλο έχει και προεκτάσεις χυταμ

Ανώνυμος είπε...

Έχει πάρει ένα σωρό βραβεία πανελλήνια και παγκόσμια και ο άλλος τον ειρωνεύεται στο συμβούλιο και του πετά λάσπη. Που ήταν και τιμή μας που τον είχαμε καθηγητή στο ωδείο. Αλλά για τον πάρεδρο δεν μετράει η παγκόσμια αναγνώριση, αν δεν είναι από το κέντρο των Σερβίων είναι ανάξιος.

Το Προφίλ μας