Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Από ποιους Δήμους της Π.Ε. Κοζάνης προέρχονται τα χθεσινά (18-4-2021) κρούσματα κορονοϊού της περιοχής.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια της ενημέρωσης για την  εξέλιξη των κρουσμάτων κορωνοϊού, δίνει στη δημοσιότητα σχετικό πίνακα στον οποίο αποτυπώνεται ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων κατά Περιφερειακή Ενότητα. 
















































































































  



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μερικοί αφελως γράφουν ότι η Δημοτική αρχή δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Σε θέματα υγείας ή Δημοτική αρχή έλαβε σημαντικές πρωτοβουλίες για την υγειονομική θωράκιση της περιοχής. Και επέτυχε να μειωθούν κατά πολύ τα κρούσματα. Όλοι παραδέχονται ότι είναι η μοναδική Δημοτική αρχή πού ξέρει να διοικεί σωστά, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ανώνυμος είπε...

ελπίζω να τρολάρεις.

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τρολλιά χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να γράψεις τρολ του δημάρχου δεν τον σώζει τίποτα. Εδώ και ένα χρόνο με τις ενέργειές του έδειξε πόσο επιπόλαια αντιμετώπισε το θέμα της πανδημίας.

Ανώνυμος είπε...

11,23 είμαι σίγουρος ότι αναφέρεσαι σε άλλο Δήμο και όχι στο Δήμο Σερβιων η κάνω λάθος;;;αν αναφέρεσαι στον Δήμο Σερβιων σίγουρα μένεις εκτός Δήμου και μάλιστα πολύ μακριά.

Ανώνυμος είπε...

μια χαρά τα λέει ο 11.23. Επίσης όλοι παραδέχονται ότι οι προσωπικές ενέργειες του δημάρχου εμποδίζουν την περαιτέρω εξάπλωση του ιού. Το πρωί πάει στον Βαθύλακο και κάνει ξουτ ξουτ φύγε κορονοιέ από τον δήμο μου και μετά αναφωνεί κοιτάζοντας τον καθρέπτη "μόνο με τον ελευθερίου γίνεται ναι γίνεται"

Ανώνυμος είπε...

Με άλλο τρόπο τώρα...αλλα πάντα αστείοι. Μπορειτε να είστε λίγο σοβαροί επιτέλους εσεις του Δημάρχου. Αρκετά .

Ανώνυμος είπε...

Το μόνο προσόν που έχετε όλοι εσείς που σχολιάζεται είναι η... Ειρωνεία! Δεν έχετε ποτέ επιχειρηματα σαφή, για να πείτε μια σοβαρή άποψη. Ειρωνευεσθε μονίμως τον κ Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του δ.σ και αερολογειτε καθημερινά. Πρέπει η κριτική σας να έχει πολιτισμένο επίπεδο και να αποδεχθείτε ότι αυτή η Δημοτική αρχή είναι η καλύτερη όλων των εποχών. Γίνεται? Ναι, γίνεται!!!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

τον πρόεδρο δεν τον πιάνω στο στόμα μου. Κρίμα τέτοιο δέκαρι στο ποδόσφαιρο το έφαγαν τα κυκλωματα

Ανώνυμος είπε...

Αφου ο δήμαρχος με τις "ενέργειες" που έκανε κατάφερε να μειώσει τα κρούσματα στον δήμο μας, ας τον στείλουμε και στην κυβέρνηση καμία εβδομάδα να σώσει όλη την Ελλάδα! Τί δεν γίνεται?

Ανώνυμος είπε...


Πέστα 18:03 γιατί οι κακοήθεις περισευουν. Όχι δεν είναι η καλύτερη δημοτική αρχη όλων των εποχών. Όλων των εποχών σε όλο τον κόσμο. Είναι ο καλύτερος, ο ψηλότερος, ο ομορφότερος, ο πιο σοφός δήμαρχος με μια μεγάλη αγκαλιά για όλους τους δημότες ψηφοφόρους και μη ψηφοφόρους του και υπαλλήλους και εργολαβους και προμηθευτές. με τους πιο εξπερ αντιδημάρχους τον πιο δουλευταρα και χρήσιμο γραματεα και τους πιο αξιοκρατικά επιλεγμένους προισταμενους. Πρέπει να βραβευθεί με τον χρυσό καθρεπτη.

Το Προφίλ μας