Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2021

Συνεδριάζει αυτή τη στιγμή το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων - Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση για το ΧΥΤΑΜ στην περιοχή των Καμβουνίων

Δείτε σε απευθείας μετάδοση τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σερβίων η οποία πραγματοποιείται με τηλεδιάσκεψη εδώ 

Δείτε το 4ο μέρος εδώ 

 Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου είναι:

  1. Συζήτηση για την οικονομική κατάσταση του Δήμου Σερβίων.
  2. Συζήτηση για την δημιουργία Χώρου Υγειονομικής Ταφής Αμιάντου (ΧΥΤΑΜ).

 

Δείτε ολόκληρη τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου: 

 



1ο μέρος (24,19'):

2ο μέρος (1,12'):

3ο μέρος (1,53'):

4ο μέρος (1 ώρα 9,36'):

5ο μέρος (3 ώρες 37,2'): .

36 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μισή ώρα συζητάνε για το φλουρί, τα ουίσκι,για το ποιος θα χάσει το ματς και για το ποιος είναι πιο ωραίος και αν πρέπει να βάψει τα μαλλιά του ή όχι. Άντε ρε αιντε... περιμένετε εσείς τωρα από αυτούς να πάνε τον τόπο μπροστά.. ;;

Ανώνυμος είπε...

Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε
Και επιτελους ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ συντονιζει δημοτικο συμβουλιο
δεν συντονιζει ΚΑΦΕΝΕΙΟ
ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ. ΚΑΝΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ
ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ο κόσμος περιμένει το μεγάλο θέμα. Αναλώνεστε σε πράγματα που θα συζητηθούν και στο μέλλον

Ανώνυμος είπε...

Ο ένας έβριζε εκλεγμένους πρωθυπουργούς και τους αποκαλούσε γερμανοτσολιάδες και έβριζε όλους όσους ανήκουν στον ΠΑΣΟΚ και τη νέα δημοκρατία. Ο άλλος έβριζε όσους ασχολήθηκαν με την πολιτική μέχρι σήμερα και τους αποκαλούσε σάπιους και βουτηγμένους στη λάσπη. Αυτοί σήμερα είπαν άθλιους όλους τους σχολιαστές εδώ μέσα επειδή έχουν διαφορετική άποψη και την εκφράζουν! Εκεί φτάσανε!

Ανώνυμος είπε...

Ανωνυμοι γραφουν σε ολα τα μπλογκ σε ολον τον κοσμο. Τα ιδια σχολια ακριβως διαβαζω και σε αλλα σαιτ, το αιβρες τους πειραξε. Δεν λες καλα που υπαρχει και μαθαινουμε και τιποτα.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος μιλάει συνολικά περισσότερο χρόνο από όλους τους άλλους. Θεσμικά όμως διευθύνει μια συνεδρίαση. Εάν θέλει να μιλήσει πρέπει να μιλήσει ως σύμβουλος με την σειρά του. Δεν είναι εκεί για να λέει την άποψη του και μάλιστα συνέχεια η να το παίζει φιλόλογος η να λέει τι ακριβώς θα προτείνει ο Κωνσταντόπουλος! Μια χαρά του είπε η κυρία Μαίρη Χριστοδουλου. Να ξεκαθαρίσουμε . Οποίος θέλει χυτά να τον πάρει στην αυλή του

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

Ανώνυμος είπε...

ποιον εκπροσωπώ ο κος Παπαγεωργίου λέει ο πρόεδρος. Απαγορεύεται ρε παιδιά ένας δημότης να κάνει πρόταση;δηλαδή η εταιρεία που έβγαλε βίντεο προπαγάνδισης ποιον εκπροσωπεί;

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή να τους αφήσουμε να λένε τα πράγματα όπως θέλουν χωρίς αντίλογο; Ύστερα μιλάνε για δημοκρατία;

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ρε θα τρελλαθούμε; ο πρόεδρος κάνει ΚΡΙΤΙΚΗ στην επιστολή του Παπαγεωργίου! ΘΑ τρελλαθούμε τελείως! Είναι και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ! έχει γεμίσει η δημοτική αρχή με πανεπιστήμονες!
Είναι αδιανόητα αυτά που ακούμε! Αντί για τον κ. Δήμαρχο μιλάει αντ'αυτού ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τους ενοχλείτε ρε αιβρες τι δεν καταλαβαίνεις; Συνεχίστε έτσι όπως είστε.

Ανώνυμος είπε...

11 MARTIOY 2020

επειδή ο Ελευθερίου λέει ότι ΔΕΝ είπε για χυταμ!


Με έκπληξή μας διαπιστώσαμε ότι στις προτάσεις της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας για την μεταλιγνιτική περίοδο, οι οποίες δημοσιοποιήθηκαν

μόλις χθες, προτείνεται η κατασκευή ΧΥΤΑ Αμιάντου στις εγκαταστάσεις των πρώην ΜΑΒΕ.

Η πρόταση αυτή ήταν πρόταση του δημάρχου Σερβίων κ. Ελευθερίου Χρ., η οποία και ενσωματώθηκε στο τελικό κείμενο.

Θέλουμε να γνωρίσουμε στους πολίτες του δήμου Σερβίων και ιδιαίτερα των πολίτες των Καμβουνίων, ότι ο δήμαρχος δεν είχε καμιά εξουσιοδότηση από το δημοτικό συμβούλιο να κάνει τέτοια πρόταση.

Το θέμα της κατασκευής ΧΥΤΑ Αμιάντου στις εγκαταστάσεις των πρώην ΜΑΒΕ, έθεσε ο δήμαρχος στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 9-3-2020, κατά την διάρκεια της συζήτησης του θέματος για την απολιγνιτοποίηση.

Η παράταξή μας ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ έχει εκφρασμένη εδώ και χρόνια θέση, ότι είναι κατά της κατασκευής του ΧΥΤΑ Αμιάντου.

Ενημερώσαμε λοιπόν τον δήμαρχο για την θέση μας αυτή και του επισημάναμε ότι δεν έχει την εξουσιοδότηση της παράταξής μας για να υποβάλλει τέτοια πρόταση.

Παρόμοια θέση εξέφρασε και η κα Σπυρίδου Ρ. επικεφαλής της παράταξης ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ.

Καμιά απόφαση δεν ελήφθη στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα αυτό.

Οι δύο παρατάξεις αποτελούν ισχυρή πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο και ο δήμαρχος δεν έχει καμιά εξουσιοδότηση να υποβάλλει τόσο σημαντικές και κρίσιμες για την τοπική κοινωνία προτάσεις, χωρίς την έγκριση της τοπικής κοινωνίας και κυρίως χωρίς την έγκριση του δημοτικού συμβουλίου.

Εάν ο δήμαρχος ήθελε να προχωρήσει στην κατασκευή ΧΥΤΑ, τότε θα έπρεπε να προηγηθεί διαβούλευση με την τοπική κοινωνία και εφ’ όσον η τοπική κοινωνία συμφωνήσει, να υπάρξει αντίστοιχη απόφαση δημοτικού συμβουλίου και στην συνέχεια ο δήμαρχος να υποβάλλει στα αρμόδια όργανα την εν λόγω πρόταση.

Τίποτα από αυτά δεν έγινε.

Ο δήμαρχος για άλλη μια φορά απαξιώνει τον θεσμικό τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί, ενώ ταυτόχρονα προσβάλλει το δημοτικό συμβούλιο και τους πολίτες.

Είναι υπόλογος απέναντι στους δημοτικούς συμβούλους και τους πολίτες του δήμου.

Είναι υπεύθυνος για οτιδήποτε προκύψει στο μέλλον.

Οι πολίτες είναι εδώ και θα τον κρίνουν αυστηρά.

Ανώνυμος είπε...

Παρακολουθώντας την συνεδριαση αναρωτιέται κανείς σε τι δήμο ζούμε,καθηγητάδες να ουρλιάζουν και να υποτιμούν συναδέλφους τους και δημότες,ο πιτσαδόρος να ουρλιάζει... ,αντιδήμαρχος και δημοτικος σύμβουλος απο τα ορεινά εξαφανισμένοι,δημοτικός συμβουλος αντιπολίτευσης τι μας φερατε θεμα προς συζήτηση για το οποίο ακόμη δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση απο την περιφέρεια. Τελικά ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα.Τουλάχιστον μάθαμε σε ποιόν έπεσε το φλουρί και ποιοί πίνουν ουίσκι,πόσο όμορφοι είναι και ποιοί βάφουν τα μαλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αν έβλεπε κάποιος ξένος την τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού συμβουλίου μας σίγουρα θάλεγε ότι Δήμαρχος πρέπει νάναι ο πρόεδρος.Αυτό το στύλ,το ύφος, του παντογνώστη,του υπεράνω κλπ, μου κάθεται στον λαιμό.Ποιός νομίζει ότι είναι;Θα σου πώ εγώ ποιός είσαι για να μάθουν όλοι οι συνδημότες την αλήθεια.Μια ζωή σπίτι-φροντιστήριο-γυράδικο-σπίτι.Αυτός είσαι.Τώρα σε έπιασε ο πόνος και τον ενδιαφέρον για τον τόπο μας;
Ένας άθλιος.

ai-vreS είπε...

Να σημειώσουμε εδώ ότι ουδέποτε "χλευάσαμε τον ειδικό σύμβουλο" του δήμου σε θέματα απολιγνιτοποίησης όπως κατηγορηθήκαμε. Θεωρούμε ότι έχει άριστο βιογραφικό, μεγάλη εμπειρία και αποτελεί καλή επιλογή για τη συγκεκριμένη θέση.
Για τις απόψεις των σχολιαστών δεν θα απολογηθούμε. Οι απόψεις των σχολιαστών εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο σχολιασμός επι προσωπικού αφορά κάποιον της παράταξης του κωνσταντόπουλου , δεν το δημοσιοποιείς καν αμερόληπτο ΑΙΒΡΕΣ.
Απαιτώ να διαγραφεί το σχόλιο, εαν θέλει ο παραπάνω ανώνυμος να μιλήσει με τον πρόεδρο μάλλον ξέρει που να τον βρει όπως βλέπω.

ai-vreS είπε...

serviakoz@gmail.com
Επικοινωνήστε μαζί μας αν ενοχλείστε από αναρτήσεις ή σχόλια.
Το γράφουμε στην 1η σελίδα.

11.51 τι ακριβώς σε ενοχλεί στο σχόλιο;

Ανώνυμος είπε...

Αν έπρεπε να επικοινωνούμε μαζί σας για σχόλια που δε βάζετε, θα έπρεπε να μας απαντάτε όλη μέρα!
Όταν είπαμε άθλιο τον Κωνσταντόπουλο και τον όποιον Κων/λο που δε σου άρεσε, δεν δημοσιοποίησες το σχόλιο!
Τώρα γιατί να πρέπει να δημοσιοποιηθεί?
Είτε είναι για τον πρόεδρο είτε για τη Σπυρίδου είτε για το δήμαρχο!
Ή θα τα βάζεις όλα ή τίποτα!
Αλλιως ονομασε το μπλογκ σου "δημοτικη συνεργασια".

ai-vreS είπε...

12.17 Αν σε ενοχλεί ο χαρακτηρισμός "άθλιος" ευχαρίστως να το διαγράψουμε. Γιατί δεν το λες από την αρχή;

Ανώνυμος είπε...

αιβρες αυτοι θελουνε να ακουγετε μονο η δικη τους η φωνη δεν θελουνε να ξερουμε τι γινετε να τα βαζετε ολα

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧ ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕ ΜΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ?
ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙΣ
ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω οτι χαρακτήρισε τον εαυτό του άθλιο που έχασε το χρόνο του να παρακολουθήσει μια συνεδρίαση χωρίς ουσία, το μόνο ενδιαφέρον και η αγωνία που υπήρχε στην αρχή ήταν το ποιός θα κερδίσει το φλουρί και ποιός η ποιά θα κάνει αισθητική προσώπου.

ai-vreS είπε...

Προφανώς εννοούμε ολόκληρο το σχόλιο.
Για να το κλείνουμε το θέμα στην πρώτη σελίδα γράφουμε να επικοινωνείτε με e-mail αν σας ενοχλεί κάποιο σχόλιο.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ πρόεδρε,προσωπική μου άποψη χωρίς να θέλω να κάνω υποδείξεις είναι, θα έπρεπε πρώτα να δώσεις το λόγο να κάνει την εισήγηση σ' αυτόν που έφερε το θέμα στο δ.σ. επειτα στην αντιπολίτευση και μετά να κλείσει ο δήμαρχος με την τοποθετηση του ως προς την ενημέρωση του σοβαρού αυτού θέματος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΧΘΕΣ
ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΚΑΦΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΒΑΡΥΤΕΡΟ
ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΗΛΑΔΗ
ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΕΧΘΕΣ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ
ΕΑΝ ΣΥΖΗΤΙΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ Ο ΧΥΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΑΝΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ 300 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΕΜΑΤΗ
ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΛΗΓΕ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΟ ΥΦΟΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΚΑ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ
ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙ; ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ;
ΗΔΗ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΜΟΥΤΖΩΝΟΝΤΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ
ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΔ
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ; ΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ; ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΔ; ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ;

Ανώνυμος είπε...

Κα πρόεδρε του Μικροβάλτου αποκατάσταση και ανταποδοτικά δεν πάνε μαζί,κάπου με μπέρδεψε η τοποθέτη σας.Ανταποδοτικά ζητάμε μόνο όταν μας ζητάνε να τους παραχωρήσουμε κάτι.

Ανώνυμος είπε...

https://ai-vres.blogspot.com/2012/05/video_30.html

Πίσω στο μακρινό 2012, που ο τότε δημαρχος Κωνσταντοπουλος ειχε πει :"ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντού συμφωνεί κατ’ αρχάς για την κατασκευή ΧΥΤΑΜ στο χώρο των ΜΑΒΕ, με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιηθεί μόνο για τον ενταφιασμό των υλικών που θα προκύψουν από την κατεδάφιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των πρώην ΜΑΒΕ…"
Αυτο ειναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ για να καταλαβουμε, γιατι αλλιώς τα λεγατε τότε. Γιατι τοτε δε συγκροτησατε συμβουλιο? Δε σας βλεπω να ωρυεστε οπως τωρα!
Για ψαξτε ολοι εσεις ποτε υπαγραφτηκαν οι μελετες απο την περιφερεια για την περιοχη ζιδανιου, το 2011 , 2012 , 2014 , 2016 για να ερθουν τωρα και να πουνε ααα στην περιοχη εμεις καναμε μελετες εδω και 15 χρονια!
Δεν ειμαι υπερ της κατασκευης, αλλα να μας εξηγησει και τι εννοουσε τοτε ο Βασιλης!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα υλικά που θα προέκυπταν από την κατεδάφιση των κτιριακών εγκαταστάσεων των ΜΑΒΕ κάπου έπρεπε να ενταφιαστούν. Είναι πολύ λογικό να ενταφιαστούν στον χώρο από όπου προήλθαν με όλες τις προδιαγραφές της υγειονομικής ταφής.
Που είναι το παράξενο λοιπόν; ΝΑΙ στον ενταφιασμό μόνο για τα υλικά των κτιρίων της ΜΑΒΕ και ΟΧΙ στον ενταφιασμό των αμιαντούχων υλικών από την υπόλοιπη Ελλάδα..

Ανώνυμος είπε...

Από την συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου το 2012 που αναφέρεται ο φίλος 16:20
"εισηγητής του θέματος Γιάννης Σόκουτης, που διαβεβαίωσε κατηγορηματικά και σε υψηλούς τόνους ότι "δεν υπάρχει καμία περίπτωση κατασκευής ΧΥΤΑΜ για όλη την Ελλάδα", συμπληρώνοντας ότι "άλλο εκείνο και άλλο αυτό το έργο".
Όταν μεταφέρουμε κάτι από προηγούμενες αναρτήσεις το δημοσιεύουμε ολόκληρο και όχι αποσπασματικά για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις.
Αυτό θα πει σωστή ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Ο ενταφιασμός του εργοστασίου είναι ακριβώς το πέντε τοις εκατό που απομένει για την πλήρη αποκατάσταση για αυτό και αναφέρεται ακόμα και στο σάιτ της ιδιωτικής εταιριας που έχει το έργο.
Ακόμα κανένας δεν έχει φέρει ΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ υπέρ του χυταμ. Λένε για ανταποδοτικά αλλά πως τα ξέρουν; Ξέρουν κάτι που δεν ξέρει τι συμβούλιο; Και τελικά στα ποσά λεφτά πουλάνε τις ζωές μας;

Ανώνυμος είπε...

< < Π Α Ρ Α Κ Μ Η > >

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ! ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ! ΤΡΟΜΕΡΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ! ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΗΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΤΙ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΥΤΑΜ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑΦΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5% ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 8 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ!
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΒΕ!
ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΜΙΑΝΤΟ ΛΕΝΕ! ΡΕ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΞΗΛΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ Ο ΑΜΙΑΝΤΟΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΒ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΝ ΑΜΙΑΝΤΟ;
ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ «ΠΙΝΑΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΑΜΙΑΝΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΑΘΑΜΕ ΚΑΤΙ»; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΤΟΥΓΑΝΙΑ ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ!
https://www.youtube.com/watch?v=8IEjjOKHcyA&fbclid=IwAR1YgyLM77tD5jqoADJlNnHky3ni1y8pwO7UGkiLStm4yZVyhBzQwGUX25s

Ανώνυμος είπε...

Μου το είπε ένας φίλος και έχει δίκιο μέσα από την πλάκα που κάνει. Ο δήμαρχος που δεν λέει ποτέ ψέματα όπως είπε στο συμβούλιο είπε πως με την πρωτοβουλία του εξοφλήθηκαν πολλοί για την ΔΕΗ. Ας πάρει λοιπόν την πρωτοβουλία να σωθεί όλη η δυτική Μακεδονία. Είναι απλό. Ο χυτά αμιάντου είναι ασφαλής και θα φέρει ευημερία λέει ο περιφερειάρχης και ο δήμαρχος το πρότεινε πρώτος και ας μας λέει "πότε έγινε αυτό". . Τοτε να κάνουμε χυτά αμιάντου όλη την δυτική Μακεδονία ! Για τον αμίαντο όλου του πλανήτη. Πλούτο και ευημερία θα φέρει, ολαν θα είναι ασφαλή διαβεβαιώνει ο κασαπιδης και ο Ελευθερίου κορόιδα είμαστε; Λοιπόν χυτά αμιάντου παντού!

Ανώνυμος είπε...

Μας κολλήσατε στον τοίχο, αντε φτάνει τώρα μας πρήξατε, επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια.
Οσο μας πρήζετε ψήφο δεν παίρνετε

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΙΝΑΛ ΜΕΣΩ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΣΑΦΩΣ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΑΜΙΑΝΤΟΥ. Η ΝΔ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ . ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΒΓΑΛΕ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ. ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ

Το Προφίλ μας