Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Χρήστος Ελευθερίου “Η Δημοτική Αρχή Σερβίων δεν ήταν ποτέ ενημερωμένη για την εξέλιξη της πανδημίας” – Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Σερβίων

Από το kozanimedia.gr

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αν σε θέλαμε ως καθηγητή θα ρχομασταν στο φροντιστήριο Δήμαρχο σε βγάλαμε για να μιλάς σαν Δήμαρχος.
Εισαι δήμαρχος πρέπει να το καταλάβεις επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Να φοράτε μάσκες είπε ο δήμαρχος με τη μύτη έξω από τη μάσκα!

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να ρωτήσω για ποιο λόγο συστεγάζονται δύο παιδικοί σταθμοί και επιλέχτηκε να γίνουν έργα τώρα στον ένα παιδικό σταθμό ενώ είναι γνωστή η κρίσιμη κατάσταση του νομού μας. εδώ και δύο μήνες ο νόμος μας είναι σε κρίσιμη θεση.
Επίσης; Τι θα γίνει με το βοήθεια στο σπίτι;

Ανώνυμος είπε...

Υστερα απ’ αυτό που βιώνουμε εδώ και εφτά μήνες,όποιος δεν κατάλαβε τους λόγους γιατί πρέπει να φοράει μάσκα, μάλλον δεν χρειάζεται πλέον να του το εξηγήσεις…

Ανώνυμος είπε...

Καθηγητής φυσικης φροντιστηρίου.....ούτε καν μεταπτυχιακό δεν εχει....και λέει θα μιλήσω σαν καθηγητής....που να ήταν γιατρός , καθηγητής σε πανεπιστήμιο....θα εκανε δηλώσεις σαν πρόεδρος των ηπα

Ανώνυμος είπε...

Όταν υπάρχει η πανδημία και σύ σαν Δήμαρχος δηλώνεις ότι δεν υπήρχε ενημέρωση δείχνει την αδιαφορία της Δημοτικής αρχής στο θέμα της ενημέρωσης.Τί έκανες εσύ Ελευθερίου για να ενημερωθείς;Απαίτησες κάτι;Ζήτησες κάτι και δεν τόκαναν οι αρμόδιοι;Κουτόχορτο πουλάς στον κόσμο;

Πέρα από τη Γέφυρα είπε...

Για τις επιχειρήσεις της περιοχής που στράγγισαν οικονομικά ούτε λέξη Δήμαρχε. Ο βελβεντινός το έπιασε το νόημα και διεκδικεί. Εσύ τίποτα και θα παρακαλάς να πάρεις όταν πάρουν όλοι οι άλλοι γιατί δεν έχεις ενημέρωση. Εκτός αν σου δώσει ο Στάσης της ΔΕΗ με τον οποίο είχες τηλεδιάσκεψη. Ήταν η είδηση της βδομάδας. Αποτελέσματα δεν βλέπουμε.

Ανώνυμος είπε...

Κάντε κάτι ρε σύντομα! Οι μισοί φοράνε λάθος την μάσκα! Στο γήπεδο σήμερα ήταν φουλ από κόσμο. Παρέες χαμός! Κάντε κάτι άμεσα! Έλεος. Ανεύθυνοι. Η αστυνομία κάνει κάνει κανέναν έλεγχο???

Ανώνυμος είπε...

τι ειπε παλι ρε? που τον βρηκατεεε

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτες δηλώσεις. Δήμαρχος είναι και δεν τον ενημερώνουν για την κατάσταση στον δήμο; Να διαμαρτυρηθεί, να διεκδικήσει, να σηκωθεί να φύγει.
Τα γνωστά κρούσματα είναι στον δήμο και στην Βοήθεια στο Σπίτι του δήμου. Και τι έκανε να αποσοβήσει και την μόλυνση των υπαλλήλων και την διασπορά;
Οι υπάλληλοι της Βοήθειας στο Σπίτι έρχονται σε επαφή με πολλούς πολίτες της τρίτης ηλικίας. Σε ποιο βαθμό έχει γίνει η διασπορά; Δεν θα έπρεπε να ενημερωθεί ο δήμαρχος για να λάβει τα μέτρα του; Με βάση τα κρούσματα στην δομή, έπρεπε η Βοήθεια στο Σπίτι να αναστείλει προσωρινά την λειτουργία της.
Μεγάλη η ευθύνη του δημάρχου για την εξάπλωση του κορωνοϊού στον δήμο μας.
Και αυτό προέρχεται από το γεγονός ότι ο ίδιος από την αρχή δεν πίστεψε στην σοβαρότητα της κατάστασης. Άλλωστε η φωτογραφία με συμπολίτης μας που είχε επιστρέψει από το Μιλάνο, κέντρο της ευρωπαϊκής διασποράς τότε, αποδεικνύει την αλήθεια του πράγματος.
Μεγάλες οι ευθύνες του.

Ανώνυμος είπε...

Γνωστή η αντιπάθεια σας για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, προφανώς ο καθένας από εσάς θα έχει τους λόγους του.
Δυστυχώς, για να πιστέψει κάποιος στη σοβαρότητα της κατάστασης θα πρέπει πρώτα να τη ζήσει. Το θέμα εξάπλωσης του ιού δεν μπορεί να αφορά ένα άτομο, είναι ευθύνη όλων μας..

Ανώνυμος είπε...

Πέρασε τόσος καιρός αλλά ακόμη δεν κατάλαβα γιατί ο Ελευθερίου βγήκε φωτογραφία με έναν συνδημότη μας που γύρισε από την Βόρειο Ιταλία και τον Κυριακίδη...συγνώμη τον αρμόδιο-... αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών.Γιατί;Για να μας δείξει ότι δεν φοβάται άρα δεν πρέπει να φοβάται κανένας Δημότης του Δήμου Σερβίων;Άραγε Γιατί;Περιμένω απάντηση Ελευθερίου,γιατί τώρα φοράς μάσκα και μάλιστα σου πέφτει και την ξανασηκώνεις πολλές φορές λές και είναι γυαλιά ηλίου.Περιμένω Ελευθερίου και έχω μεγάλη περιέργεια αν θα κατάδεχτείς να απαντήσεις σε έναν απλό Δημότη κάτοικο Σερβιων.

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή 2,5 χρόνια ακόμη Σερβιώτες. Θα τελειώσει και η θητεία του Ελευθερίου. Ακόμη μια αποτυχημένη 4ετία για τα Σέρβια. Ο Ελευθερίου αποδείχτηκε πάρα πολύ λίγος για τον τόπο. Το εγώ του βλέπεις, υπερισχύει του εμείς. Άλλα έλεγε προεκλογικά, άλλα πράττει τώρα. Προσφιλής τακτική από "πολιτικάντηδες" που γαλουχήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Για την επόμενη τετραετία σκέψου καλύτερα ποιον θα ψηφίσεις.

Ανώνυμος είπε...

Καμία αντιπάθεια δεν έχουμε με τον άνθρωπο. Όμως είναι δήμαρχος και από την δική εγρήγορση και ενεργοποίηση του κόσμου θα εξαρτηθεί η πορεία της πανδημίας στον δήμο μας.
Είναι ο πρώτος πολίτης και οι ευθύνες του είναι πολύ μεγάλες.

Ανώνυμος είπε...

Ντακριστο όλα καλα; Χρηστάρα όλα όπως τα σχεδιάσεις; Οι επιστήμονες της τεχνολογίας τροφίμων και των πωλήσεων στηρίζουν;

Ανώνυμος είπε...

Αντιπάθεια προς τον εγωκεντρισμό, την αλλαζονεία και την υποτίμηση της νοημοσύνης μας έχουμε, όχι προς τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ανώνυμος είπε...

Διαύγεια Ω53246ΜΓΗ5-ΚΤ8
Έτσι είναι ο σωστός Δασκαλος. Αντιμιλησες στον αρχοντα; Τράβα στα Καμβούνια.
Καλά Χρησταρα εσύ δεν διαβεβαιώνει ότι οι κοπέλες δεν χρειάζονται και δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση τους;

Το Προφίλ μας