Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2020

O Ζήσης Ρασουνισλής που νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο μιλά για την εμπειρία του με την ασθένεια-Ο ίδιος και ο γιος του νόσησαν από κοροναϊό

Στην εκπομπή LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο μίλησε ο Ζήσης Ρασουνισλής, που ο ίδιος και ο γιος του νόσησαν από κορωνοϊό, περιγράφοντας το πώς βίωσε η οικογένειά του την ασθένεια.«Πριν δύο εβδομάδες ήρθα σε επαφή με θετικό στον ιό άτομο. Μας ειδοποίησε. Από το Σάββατο το βράδυ ξεκίνησαν τα συμπτώματα. Έκανα υψηλό πυρετό. Την Κυριακή επισκέφθηκα το νοσοκομείο και με ενημέρωσαν ότι ήμουν σε αρχή πνευμονίας και έπρεπε να νοσηλευτώ. Το τεστ του κορωνοϊού βγήκε θετικό την Τρίτη», εξήγησε ο κ. Ρασουνισλής.

«Τα πρώτα δυο βράδια ήταν δύσκολα, πέρα από τον πυρετό πονούσε όλο το σώμα μου. Μετά από δύο ημέρες άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα λόγω της αντιβίωσης και κάθε μέρα πήγαινα και καλύτερα. Σήμερα είμαι σχεδόν στο τέλος, κάθε μέρα νιώθω πιο δυνατός και θέλω να πιστεύω ότι είμαστε στο τέλος. Και ο γιος μου βγήκε θετικός, έμεινε σπίτι με πυρετό για δυο τρεις μέρες και μετά είχε κάποιο βήχα. Και αυτός είναι στο τέλος τώρα», πρόσθεσε.

«Το Μποδοσάκειο έχουν κάνει μια φοβερή πτέρυγα, όπου όλα δουλεύουν στην εντέλεια. Τηρούσαν όλα τα μέτρα ασφαλείας και προστασίας. Μόνο τα μάτια τους μπορούσα να δω, αλλά τους ένιωθα δίπλα μου όλη την ώρα και μου έδιναν κουράγιο», συνέχισε ο κ. Ρασουνισλής.

«Έχεις να διαχειριστείς το άγχος της πνευμονίας, το άγχος τι γίνεται στο σπίτι, όλα περνάνε από το μυαλό σου. Απαγορεύεται να μπει κάποιος στο νοσοκομείο. Δεν έρχεσαι σε επαφή με κανέναν», κατέληξε ο ίδιος περιγράφοντας την εμπειρία του.

Πηγή: MEGATV

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρτυρίες από ρεπορτάζ του Ευαγγελάτου καταλαβαίνουμε όλοι την αντικειμενικότητα τους !!

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος δεν νόσησε και βγήκε στην κάμερα με το όνομα και τη φάτσα του να μας πει ψέματα. Κατά τα άλλα μας ψεκάζουν

Το Προφίλ μας