Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

142.800 ευρώ χρηματοδότηση από την Περιφέρεια για εργασίες στις τουαλέτες του Γυμνασίου - Λυκείου Σερβίων (26-10-2018)

Απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδη για τη χρηματοδότηση του υποέργου "Συντήρηση WC και αύλειου χώρου Γυμνασίου - Λυκείου Σερβίων", επί θητείας Αθανάσιου Κοσματόπουλου, 26-10-2018 αναρτητέα στο διαδίκτυο και όπως τροποποιήθηκε στις 2-11-2018 σύνδεσμος στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ εδώ  (όπως τροποποιήθηκε ως προς τον τίτλο)  

(από αναγνώστη του blog) 

12 σχόλια:

 1. Ανώνυμος27/10/20 22:25

  Τελικά κάποιοι όντως μας δουλεύουν! Τι έχει να πει για αυτό ο δήμαρχος;;; Καλά που δούλεψε ο Κοσματοπουλος για να βρεθούν τα χρήματα! 26-10-2018!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος27/10/20 22:26

  ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ; ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΕΡΙΦΑΝΕΥΕΤΑΙ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΣ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος28/10/20 10:12

  Ο φροντιστής ανεβάζει τις τουαλέτες μισοχαλασμένες όπως έγιναν όταν μπήκε το συνεργείο μέσα και μετά τις τελειωμένες και βλέπεις όλους να πιστεύουν ότι η νεολαία των Σερβίων είχε γκρεμίσει τις τουαλέτες στο λύκειο. Τώρα μαθαίνουμε ότι ούτε έκανε την πρόταση, ούτε τη μελέτη, ούτε τη χρηματοδότηση. Πιο ψέματα και προπαγάνδα πεθαίνεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/10/20 11:10

   Αντί να τα φτιάξει, παίζει ακόμη το χαρτί της καμμένης γης. Σε ποιον κάνει αντιπολίτευση; Στον Κοσματόπουλο που τον στήριξε; Στους αντιδημάρχους του Κοσματόπουλου που είχε στο δικό του ψηφοδέλτιο; Κάνει αντιπολίτευση στους δικούς του ανθρώπους;

   Διαγραφή
 4. Ανώνυμος28/10/20 13:18

  Η κατάντια σας ξέρετε ποια είναι? Βλέπετε το δέντρο και χάνετε το δάσος! Όλοι εσείς οι δήθεν υπέρμαχοι του τόπου σας και των πολιτών!
  Είστε όλοι αξιολύπητοι , γι'αυτό τα Σέρβια κατήντησαν έτσι.
  Μόνο να κατακρίνετε κάθε πράξη που γίνεται , η οποία δεν ανήκει στην ιδεολογική σας παράταξη!
  Το μόνο που λέτε είναι "άλλος το υπέγραψε" "άλλος το μελέτησε" "άλλος έτρεξε" , και αναρωτιέμαι αυτός ο πάντα δικός σας "άλλος" ΓΙΑΤΙ δεν το υλοποίησε κιόλας? Δεν προλαβε να υλοποιήσει ΤΙΠΟΤΑ στα 4 χρόνια που είχε?
  Γιατί τα έργα θέλουν πράξεις όχι μόνο λόγια!
  Τα χρήματα όπως έρχονται, αν δεν τα χρησιμοποιήσεις έγκαιρα φεύγουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος28/10/20 13:29

   Γράφει όπως μιλάει με παροιμίες και γνωμικά και μας κάνει μάθημα, ποιος είναι; ο φροντιστής με κεφαλαίο δ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/10/20 13:41

   Ο γιατρός στήριξε τον φροντιστή μην το ξεχνάμε. Ο γιατρός ανέλαβε έναν δήμο στρωμένο που τον έκανε δήμο ο Κωνσταντόπουλος σε 3,5 χρόνια. Και ο φροντιστής που τότε ήταν πρόεδρος στο συμβούλιο παραιτηθείκε ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕΤΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΞΑΦΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΣ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΣΥ 1.18 . Άντε να πάρεις καμία δουλειά τώρα στο όνομα κανενός γαμπρου

   Διαγραφή
  3. Ανώνυμος28/10/20 14:03

   ΑΣΕ ΡΕ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΚΙΑΞΣ ΚΑΤ ΡΟΥΤΑΣ ΜΑΣ ΨΗΦΣΕ ΑΥΤΟΣ Η' ΟΧ;

   Διαγραφή
  4. Ανώνυμος28/10/20 17:01

   ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΠΛΩΣ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

   Διαγραφή
 5. Ανώνυμος28/10/20 14:59

  Καλό είναι που γίνονται έργα στους δήμους.
  Αυτό που ενοχλεί ιδιαίτερα με τον Ελευθερίου είναι ότι οικειοποιείται απολύτως όλα τα έργα που έγιναν τον τελευταίο χρόνο, ενώ αυτός είχε πολύ μικρή συμμετοχή σε αυτά.
  Αν παραδεχόταν ότι τα έργα έρχονται ως συνέχεια από τους προηγούμενους και ότι αυτός τα συνεχίζει, κανένα πρόβλημα. Άλλωστε ο δήμος έχει συνέχεια.
  Αλλά βλέπεις είναι τόσο μεγάλη η μωροφιλοδοξία του δημάρχου, που δεν παραδέχεται ούτε τα αυτονόητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος28/10/20 17:44

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟ ΕΤΡΕΞΕ; ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ. ΑΥΤΟΣ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΝ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΕΡΟΥ. ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ανώνυμος28/10/20 18:31

  Όλα τα έργα είναι ένα μπράβο μόνο στις τεχνικές υπηρεσίες των δήμων και των περιφερειων.οι δήμαρχοι είναι άσχετοι και το μόνο καλό που μπορούν να κάνουν είναι να μην ασχολούνται. το ίδιο ισχύει και με τα οικονομικά και τα σχολεία. Αφήστε τους υπηρεσιακούς παράγοντες να κάνουν την δουλειά τους. Οι εκλεγμένοι πρέπει μόνο να δίνουν κατεύθυνση τι θέλουν να γίνει

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας