Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Σκέψεις να αρθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γέφυρα Σερβίων

της Ιωάννας Παπαδημητρίου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ

Ένα από τα θέματα της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν η έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού για την Προμήθεια διακοσίων τεμαχίων μαύρης λαμαρίνας , για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

«Υπάρχει περίπτωση να κλείσει η Γέφυρα Σερβίων για να γίνει συντήρηση;», ρώτησε ο κ. Γιώργος Χριστοφορίδης ανοίγοντας το θέμα. Ο κ. Κώστας Αναγνώστου, διευθυντής της τεχνικής υπηρεσία κος ξεκαθάρισε ότι η προμήθεια ελασμάτων και και λαμαρίνων στα ανοίγματα των πεζοδρομίων αφορά αποκλειστικά

την τακτική συντήρηση της Γέφυρας . «Έπειτα από ένα εξάμηνο-ενιάμηνο θα υπάρχει το παραδοτέο» του τεχνικού συμβούλου για τη στατική επάρκεια της Γέφυρας. «Η Γέφυρα δεν κινδυνεύει να πέσει». .Έχει μονοδρομηθεί όπως είπε και υπάρχει η σκέψη από πλευράς περιφερειακής αρχής να αρθούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

«Η συντήρηση θα γίνει μετά από τέσσερα χρόνια .Ο περιφερειάρχης δίχασε μια ολόκληρη κοινωνία Σέρβια και Βελβεντό, περάσαμε τόσα λεφτά 70. 000 για τον τεχνικό σύμβουλο και μείναμε μόνο με το φανάρι και η Γέφυρα δεν θα πέσει» σημείωσε ο Ηλίας Κάτανας. Η κουβέντα μεταφέρθηκε για το Περιφερειακό Συμβούλιο αφού ξέφυγε από τα πλαίσια της οικονομικής επιτροπής.

Δείτε από το 42:20

 

 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ανευθυνότητα από την περιφέρεια. Η γέφυρα δεν πέφτει λέει... Κι αν δεν πέφτει δεν πρέπει να συντηρηθεί. Με σηματοδοτη γίνεται δουλειά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ είπε...

Βγάλτε με την ώρα σας τους Σηματοδότες,διότι δημιουργούν προβλήματα.

Το Προφίλ μας