Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι ( 03/03/2019 ) του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ, το σημαντικότερο παιχνίδι για όλο το νομό της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον (Του Σάββα Σαλτσίδη)

Με αφορμή το αυριανό παιχνίδι ( 03/03/2019 ) του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΦΟΥΦΑ θα ήθελα να εκφράσω κάποιες απορίες ως απλός φίλαθλος αλλά και ως παράγοντας που αγαπάει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και τον ενδιαφέρει η εξέλιξη ιδιαίτερα του ποδοσφαίρου της Κοζάνης.
Κατά γενική ομολογία ίσως είναι το σημαντικότερο παιχνίδι για όλο το νομό της τελευταίας δεκαετίας τουλάχιστον. Μετά από πολλά χρόνια μια ομάδα μας διεκδικεί με πολλές αξιώσεις ( χωρίς τη βοήθεια κανενός ) την άνοδο της στην Football League ( ή όπως αλλιώς θα λέγεται μετά την αναδιάρθρωση ) και παράλληλα την αναβάθμιση του Κοζανίτικου ποδοσφαίρου και ίσως της Δυτικής Μακεδονίας μας.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος του αυριανού αγώνα ( που αν δεν είναι θετικό για την ομάδα μας θα έχει τεράστια ευθύνη η ΕΠΣ Κοζάνης ), θέτω ένα εύλογο κατά τη γνώμη μου ερώτημα στους ιθύνοντες ( ένας και μοναδικός – ο μεγάλος – ) του ποδοσφαίρου της Κοζάνης. Έπρεπε να γίνουν παιχνίδια τοπικού πρωταθλήματος τη Κυριακή την
ώρα του κρίσιμου αγώνα του Φούφα ? Πώς θα ενισχύσουμε οικονομικά μα περισσότερο ηθικά την ομάδα του Μακεδονικού όταν τα μισά παιχνίδια των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. ( 10 ) διεξάγονται την ίδια ώρα με το συγκεκριμένο αγώνα ? Δηλαδή 20 ομάδες παίζουν την ίδια ώρα.
Εάν δε μπορείτε να βρείτε λύση ( μπορούμε να έρθουμε να σας τη δώσουμε εμείς, αρκεί να μας είχατε καλέσει ) ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ.
Υ.Γ. 1 Καλές είναι οι φωτογραφίες στους χορούς και στις εκδηλώσεις γιατί πρέπει να στηρίζουμε τους συλλόγους μας , αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Κάνετε και κάτι για να βοηθήσετε έμπρακτα τις ομάδες μας.
Υ.Γ. 2 Όταν λέω ότι είστε στον αυτόματο πιλότο έχω άδικο?
Υ.Γ. 3 Στη θέση του Μακεδονικού Φούφα αύριο ενδεχομένως να είναι κάποια άλλη ομάδα του νομού. Π.χ. Σιάτιστα , Κοζάνη , ΑΕΠ Καραγιαννείων , Εορδαικός, Σέρβια κ.α. και εκεί θα πρέπει να πράξουμε το ανάλογο.
Υ.Γ. 4 Και επειδή φαντάζομαι ότι θα έχει ενδιαφέρον και η άποψη όλων των φιλάθλων – παραγόντων –ποδοσφαιριστών του νομού ο κος Τέγος Αθανάσιος διενεργεί τον τελευταίο καιρό κάτι ωραία γκάλοπ. Ιδού η αφορμή!!!!
Σάββας Σαλτσίδης
Παράγοντας ποδοσφαίρου

Πηγή: kozan.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο και αυτό (ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ) τι άλλο θα δούμε.

Ανώνυμος είπε...

Η μεγάλη προσωπικότητα του ποδοσφαίρου Σαλτσίδης ξαναχτύπησε.
Μαθήματα μεταφοράς απο την αφάνεια στην προβολή.Πρόταση:Όταν θα παίξουν Κοζάνη-Καραγιάννεια να σταματήσουν όλοι οι υπόλοιποι αγώνες,να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή,να κτυπήσουν οι καμπάνες όλων των εκκλησιών του νομού και να γίνει παύση της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων κατα την διάρκεια του αγώνα.

Το Προφίλ μας