Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

Kλειστό το τμήμα του εσωτερικού οδικού δικτύου στην ΤΚ Κρανιδίων μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ανακοινώνεται ότι μέχρι και την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018 θα παραμείνει κλειστό στην ΤΚ Κρανιδίων το τμήμα του εσωτερικού οδικού δικτύου από το κέντρο του χωριού έως και την έξοδο του δρόμου προς την ΤΚ Αυλών λόγω εργασιών.

Ο Πρόεδρος της ΤΚ Κρανιδίων

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΛΙΓΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΑΞΗ . ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο έργο δέστε λίγο γιροσας να δείτε τη γηνετε.Καποτε ήταν χωριό τώρα έινε!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όταν ο πρόεδρος έλεγε ότι ήταν θέμα χρόνου να υλοποιηθούν τα έργα που είχαν συμφωνηθεί με την περιφέρεια, κάποιοι δύσπιστοι και "πονηροί" τον λοιδωρούσαν και τον χλεύαζαν. Τώρα το έργο γίνεται πραγματικότητα και μ' αυτό αλλάζει η εικόνα του χωριού. Μπράβο στον πρόεδρο και συγχαρητήρια για την υπομονή και την καρτερικότητά του.
Συγχαρητήρια και στην περιφερειακή αρχή και στις τεχνικές υπηρεσίες της περιφέρειας για την αξιοπιστία τους σε αυτά που υποσχέθηκαν.
Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αντίστοιχα έργα αλλά μικρότερης έκτασης υποσχέθηκαν και στις Αυλές και στις Γούλες.

Ανώνυμος είπε...

3.23 για πες μας και μας να μαθουμε τωρα τι ειναι το χωριο για να μπορεσουμε να το κανουμε οπως ηταν πριν . ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Τ.Κ ΚΡΑΝΙΔΙΩΝ

Ανώνυμος είπε...

3:32 Μάθε πρώτα να γράφεις και μετά να κάνεις και τον μάγκα ...

Το Προφίλ μας