Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Η Ryanair «κόβει» τις πιστωτικές για τους Ελληνες – Δέχεται μόνο μετρητά για αγορά εισιτηρίων

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία πτήσεων χαμηλού κόστους Ryanair ενημερώνει τους Ελληνες πως οι αγορές εισιτηρίων θα γίνονται πλέον μόνο με μετρητά, καθώς πιστωτικές και χρεωστικές δεν θα γίνονται δεκτές. Σημειωτέον ότι πολιτική της εταιρείας είναι να μην δέχεται πουθενά στον κόσμο μετρητά, καθώς, όλες οι συναλλαγές γίνονται με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες.

Εξαιτίας, όμως, των εξελίξεων στην Ελλάδα και την επιβολή capital controls η εταιρεία ανακοίνωσε ότι σταματά να δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες των ελληνικών τραπεζών.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Ryanair, η αγαπημένη αεροπορική εταιρία της Ευρώπης επιβεβαίωσε σήμερα, (30 Ιουνίου) πως οι ‘Έλληνες πολίτες θα μπορούνε να αγοράζουνε εισιτήρια στα Ελληνικά αεροδρόμια, χρησιμοποιώντας μετρητά. Οι πελάτες με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς αντιμετωπίζουν υψηλά ποσοστά απόρριψης των πιστωτικών/χρεωστικών καρτών τους για οποιαδήποτε αγορά μέσω του Ryanair.com, λόγο των πρόσφατων capital controls που έχουνε επιβληθεί από την κυβέρνηση. Η Ryanair δίνει πλέον την δυνατότητα στους Έλληνες που επιθυμούν να ταξιδέψουν, να αγοράζουν τα εισιτήριά τους με μετρητά στα εκδοτήρια της Ryanair στα αεροδρόμια.
Οι ξένοι πολίτες δεν επηρεάζονται από τα capital controls τα οποία έχουνε επιβληθεί στους Ελληνες πολίτες και μπορούν να αγοράσουν τα εισιτήριά τους στο Ryanair.com χωρίς κανέναν περιορισμό. Η Ryanair θα συνεχίσει να παρακολουθεί την κατάσταση στην Ελλάδα και να ενημερώνει όλους τους επηρεασμένους πελάτες και κατοίκους Ελλάδας για τυχόν αλλαγές».
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας