Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: «Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή»...

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Eυχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Υπάλληλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προς τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχες και το Περιφερειακό Συμβούλιο

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες του προς τον απερχόμενο Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Δακή, τους γεωγραφικούς Αντιπεριφερειάρχες, κ. Ι. Σόκουτη, Δ. Σαββόπουλο, και Γ. Δασταμάνη, τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, τον Πρόεδρο του Π.Σ., τον Αντιπρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής, κ. Β. Πάτρα, καθώς και όλο το Περιφερειακό Συμβούλιο τόσο για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια όσο και για τη συμπαράσταση που επέδειξαν σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων μας.

Επίσης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην Εκτελεστική Γραμματέα, κ. Αναστασία Τσάτσου, για την αδιάκοπη, απρόσκοπτη συνεργασία και τη στήριξη που παρείχε στο Σύλλογο.
Αξίζει να τονίσουμε ιδιαίτερα πως κατά τη διάρκεια της θητείας τόσο ο Περιφερειάρχης, οι Αντιπεριφερειάρχες όσο και η Εκτελεστική γραμματέας είχαν την πόρτα και το τηλέφωνό τους πάντα ανοιχτά για άμεση επαφή και κατά το δυνατόν ταχύτερη αντιμετώπιση προβλημάτων που ανέκυπταν καθημερινά. Παρά τα όποια προβλήματα και κάποιες φορές τις όποιες εντάσεις μπορεί να προέκυψαν όλο αυτό το διάστημα, στάθηκαν δίπλα στους υπαλλήλους τους και στήριξαν με εποικοδομητικό τρόπο το έργο του Συλλόγου μας.
Ευχόμαστε κάθε ευτυχία στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή αλλά και στην πολιτική ενασχόληση προσώπων, που προσπάθησαν για μια χρηστή δημόσια διοίκηση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση προς τους πολίτες αυτής της Περιφέρειας.

Με τιμή


Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος


Καραθανάσης Α. Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας