Επίκαιρα Θέματα:

Ο Καιρός: άστατος...

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Δήλωσης της κοινοβουλευτικής εκπροσώπου, Βουλευτού Ν. Κοζάνης κας Ραχήλ Μακρή σχετικά με την απάντηση της Ευρωπαϊκής επιτροπής για την μη υποχρέωση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ ΑΕ.

Σε απάντηση σχετικής ερώτησης του καθηγητή και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατρούγκαλου η ευρωπαϊκή  επιτροπή διαψεύδει την Ελληνική Κυβέρνηση ότι η πώληση της ΔΕΗ αποτελεί υποχρέωση κοινοτικής οδηγίας επιβεβαιώνοντας πλήρως την θέση που ανέπτυξα στο κοινοβούλιο στη συζήτηση του νομοσχεδίου για την πώληση τόσο του ΑΔΜΗΕ όσο και της μικρής ΔΕΗ ότι η απελευθέρωση της ενέργειας  στην Ελλάδα έχει ήδη ρυθμιστεί σε συμφωνία με το κοινοτικό δίκαιο.  

Πλέον αποδεικνύεται περίτρανα ότι κάθε περαιτέρω απορρύθμιση της αγοράς ενέργειας αποτελεί πρωτοβουλία των γαλαζοπράσινων σωτήρων υπέρ των ιδιωτικών ελληνικών και ξένων συμφερόντων. Τα φιλέτα της ΔΕΗ κλέβονται από την ιδιοκτησία των Ελλήνων πολιτών για να γεμίσουν τις τσέπες των ολιγαρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας