Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο Γιώργος Κούδας στο «web zougla radio» δίνει συνέντευξη στην Έλενα Φιντιάνη

Η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική φυσιογνωμία που ανέδειξε ποτέ ο ΠΑΟΚ, ο «Μέγα Αλέξανδρος» του ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τα σπορ στη Ζούγκλα» από την Έλενα Φιντιάνη. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του «δικέφαλου» του Βορρά, μίλησε για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον ΠΑΟΚ, τις αποχωρήσεις των Βιερίνια και Κοντρέρας, επισημαίνοντας ότι το κενό τους μπορεί να καλυφθεί από τη «νουβέλ βανγκ» του συλλόγου.


Η παλιά δόξα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, αναφερόμενος στα διοικητικά δρώμενα των «ασπρόμαυρων», ύψωσε ασπίδα προστασίας προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τονίζοντας με νόημα ότι «όλοι κάνουν λάθη».

Παράλληλα αναφέρθηκε στο σχέδιο της διοίκησης για την μείωση του μπάτζετ, τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Λάζλο Μπόλονι, ενώ, μιλώντας για τα ματς με την Ουντινέζε στους «32» του Europa League, επισήμανε ότι ποντάρει στο πάθος των παικτών του «δικέφαλου».

Εξαιρετική μνεία μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κούδας έκανε και στα παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, που, όπως τόνισε «αναγκαστικά» ο «δικέφαλος» του Βορρά εμπιστεύεται, λόγω της οικονομικής κρίσης.
  Η συνέντευξη εδώ .
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=447858&cid=10

zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας