Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Η επιμονή στην ουσία των πραγμάτων δεν είναι λαϊκισμός Υποκατάστημα ΟΓΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ... η συνέχεια

Επιτέλους ένα μείζον ζήτημα, που αφορά το μισό περίπου πληθυσμό της Περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας, αποκτά δημόσια υπόσταση, πέρα από τις αναποτελεσματικές γραφειοκρατικές διαδικασίες, επιστολών και τηλεφωνημάτων.
  Πάνω από ένα χρόνο περίπου, το ΔΣ του ΟΓΑ έλαβε απόφαση συγκρότησης περιφεριακής Διεύθυνσης, σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.
Η Περιφέρειά μας είναι η μόνη, στην οποία δεν έχει υλοποιήσει την παραπάνω απόφασή του, ο ΟΓΑ. Τις ευθύνες φέρουν πολλοί, εκτός φυσικά των γεωργοκτηνοτρόφων, που ταλαιπωρούνται από την ανεπάρκεια της Ελληνικής Πολιτείας στο σύνολό της.
  Η αγωνία ενός αιρετού , να λυθεί ένα χρονίζον θέμα, που έπρεπε να είχε πάρει σάρκα και οστά εδώ και δεκαετίες, μόνο έκπληξη και απορία δεν έπρεπε να προκαλεί.
  Αντίθετα, απορία προκαλεί το αίσθημα ορισμένων περί εκπλήρωσης των υποχρεώσεών τους και των προεκλογικών δεσμεύσεων, για μαχητικότητα και αγωνιστικότητα.
 Τον λαϊκισμό, ως γνωστόν, γνωρίζουν καλά οι «επαγγελματίες» πολιτικοί, πέρα και μακριά από πρακτικές του αιρετού που όσα λέγει και πράττει, δεν τα προγραμματίζει και ειδικότερα δεν τα «αθροίζει για το επόμενο σκαλοπάτι». Η επιμονή στην ουσία ενός προβλήματος δεν είναι λαϊκισμός. Εκτός αν, κατά το ρητό, «εξ΄ιδίων, κρίνετε τ’ αλλότρια».
  Η μόνη αγωνία κάθε εκλεγμένου, θα έπρεπε να είναι η συμβολή του, με όλες τις δυνάμεις του, στη βελτίωση της υπαρκτής κατάστασης και η  παρακολούθηση της ολοκλήρωσης του στόχου – αιτήματος,που θέτει κάθε φορά.
Συνεπώς το ενδιαφέρον για τους ταλαιπωρημένους γεωργοκτηνοτρόφους που δεν έχουν «στέγη», θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι δικαίωσής τους.

Η Περιφεριακή Σύμβουλος
Με τον συνδυασμό «ΑΡΧΗ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»
Μεντεσίδου – Πινίδου Ελένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας